vrijdag 1 september 2017

Assistentiewoningen te koop

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Te koop : erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park. Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning.


Assistentiewoningen te koop

Professionele vastgoedbemiddeling. Elke koper, met zijn uniek verhaal verdient tij expertise, follow-up … Elke koper krijgt Meerwaarde. Nieuwbouw te koop Geraardsbergen project. Assistentiewoningen in De Pastorij. De assistentiewoningen hebben meerdere voordelen, zo ligt de zorgsite naast het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Gent, op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Gent en omgeven door prachtige tuinen om nog meer tot rust te komen.


Zorgeloos genieten in een groene parktuin waar sociale interactie en privacy probleemloos hand in hand gaan. Hier vind je aangename, lichtrijke leefruimtes en gezellige leefterrassen. Voor beleggers houdt dit in dat investeren in assistentiewoningen of serviceflats uiterst aantrekkelijk kan zijn. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je aan de slag kan gaan met beleggen in deze woonvormen.


Op de website van het agentschap Zorg en Gezondheid vindt u per provincie alle erkende assistentiewoningen. Alleen bij een erkende assistentiewoning weet u zeker dat de woning zal voldoen aan wettelijke minimumvereisten. Let op, er is maar één officiële tererkende assistentiewoningen.


Andere termen, zoals serviceflats, zijn niet officieel. Wij maakten een overzicht van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen op zoek zijn naar assistentiewoningen te koop als belegging. In Mechelen realiseert Willemen Real Estate het project Guldendijk: gebouwen met in totaal erkende assistentiewoningen.


De beschikbare 1- en 2-slaapkamer appartementen hoeven qua ruimte zeker niet onder te doen ten opzichte van een traditioneel appartement in de residentiële markt. Coost is een uniek bouwproject van assistentiewoningen in hartje Oostende. Het historische pand uit de jaren ’werd karaktervol gerenoveerd naar de noden van vandaag én morgen. Dat vertaalt zich in een interessante mix van authentieke elementen en hedendaagse materialen. Cust’O zijn assistentiewoningen met een extra oog voor design, en dat zie je.


De vele faciliteiten en stijlvolle lounge bar met zonneterras zorgt voor gezelligheid en samenzijn. De inrichting van het restaurant waar u heerlijk kan eten is gebaseerd op “The Jane” in Antwerpen. U kan kiezen uit een 1- of 2-slaapkamerassistentiewoning. Elk appartement is voorzien van een ruim terras met zicht op de parktuin of op het binnengebied aan de Turfputstraat. Alle assistentiewoningen worden te koop aangeboden.


Indien de eigenaar opteert om de flat niet zelf te bewonen, dan staat de vzw in voor de verhuur tegen een vast rendement. Ons aanbod van assistentiewoningen. Residentie De Schans biedt erkende assistentiewoningen (voorheen serviceflats genoemd) elk voorzien van een open woon- en eetkamer met een uitgeruste keuken en grote berging, één of twee slaapkamers, en een veilige badkamer met antislipvloer, handgrepen, inloopdouche, lavabo en toilet. Om aan de vraag van investeerders te voldoen, kunt u nu ook genieten van een verhuurdienst.


Een vlotte verhuur zorgt voor stabiele verhuurinkomsten. Alles wordt van a tot z voor u geregeld. Over de jaren heen is Elisa Park uitgegroeid tot een gegeerde woonplaats voor huurders. Beaux-Arts Gent: een stijlvol en luxueus wooncomplex met erkende assistentiewoningen en appartementen.


Assistentiewoningen te koop

Inclusief ruime gemeenschappelijke ruimten, een publiek restaurant en een handelsruimte. Het nieuwbouwproject Keysershoek is een mix van appartementen en assistentiewoningen. Jong en oud wonen hier samen rond een autovrij binnenplein met winkels, de grote markt van Kontich of het openbaar vervoer op wandelafstand. Momenteel zijn er nog slechts assistentiewoningen te koop met keuze in oppervlakte, oriëntatie en verdieping.


Lees meer over de koop en huur mogelijkheden op onze website. Door de Vlaamse Overheid erkende assistentiewoningen en de voorziene zorgen. Erkend vastgoedmakelaar.


Assistentiewoningen te koop

De kust is dé plek voor senioren om op een vitale manier voluit van het leven te blijven genieten. In het charmante Sint-Idesbald bij Koksijde kan dat nog nét iets aangenamer dan elders aan zee. Wanneer u hier verblijft in een van de erkende assistentiewoningen van ’t Zout geniet u elke dag van een onbekommerd vakantiegevoel. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht assistentiewoning vlaams brabant, met prijzen vanaf € 155.


Kennis en expertise, sterke samenwerking met de notariaten in de regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts