vrijdag 8 september 2017

Quizvragen grappige raadsels

Quizvragen grappige raadsels

Bekijk hier dan tientallen raadsels met oplossing. Daarnaast hebben we ook grappige en leuke raadseltjes. Moeilijke raadsels middelmatige raadsels makkelijke raadsels grappige raadsels leuke links. Deze website is ontstaan in een poging zoveel mogelijk raadsels bij elkaar op één website te zetten. Onze raadsels zijn opgedeeld in categorieën.


Voor diegene die op zoek zijn naar speciale quizvragen hebben we hier een aantal raadsels met antwoorden. Voor het vinden van de oplossing van een raadsel heb je enkel gezond verstand nodig. Raadsels zijn meestal korte verhaaltjes. De kunst is van de informatie in het verhaaltje te gebruiken om het antwoord te vinden. Leuke quizvragen en raadseltjes van moeilijke tot makkelijke vragen.


Hier vind je grappige raadsels , moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Probeer alle antwoorden te raden maar kan je ook de wiskundige raadsels oplossen? Om het extra spannend te houden hebben we alle raadsel-antwoorden verborgen gehouden, maar die kan je met één simpele muisklik te voorschijn toveren om de oplossing te controleren. Alle raadsels Thomas en zijn vrouw hielden thuis een feestje met andere getrouwde stellen.


Elk persoon heeft handen geschud met iedereen die hij of zij nog niet kende. Vind allerlei leuke vragen. Zoek je vragen voor groot en klein? Dan is leuke- quizvragen. Wat heeft hoofden, benen en staart?


Ik heb ze zelf ook beantwoor ik vond sommige best lastig. Zet zeker even hieronder in de reacties welke jij goed of fout had en wat je ervan. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas. Als ik jong ben, ben ik lang. Een huis heeft muren.


Alle muren kijken uit op het zuiden. Rond het huis loopt een beer. Welke kleur heeft de beer? Op deze pagina staan Kinderraadsels met antwoorden om je aan het lachen te maken. Wat is het toppunt van stoerheid?


Toppunt van gemeenheid 2. De leukste grappige raadsels van het internet verzameld. Wij vinden het altijd leuk om raadsels of puzzels van andere liefhebbers te ontvangen. Quizvragen , de leukste quiz vragen vind je hier.


Iedere maand kiezen we een winnaar uit de inzendingen en die krijgt een Ra-ra-raadselsenpuzzels. Stuur je raadsels of puzzel in en maak kans op ons t-shirt! Thumbs up als je meer hebt. Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,.


Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd? Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. Antwoord a wordt dan linksaf en antwoord b rechtsaf (c is dan eventueel rechtdoor).


Wat gebeurt er als je een rode steen in een gele rivier gooit? Je hebt gekozen voor de categorie: raadsels ! De moppen zijn gesorteerd op alfabet. Wil je je mening kwijt over een mop? Je krijgt dan de mogelijkheid om een reactie en cijfer te geven.


Verberg de antwoorden: Laat de antwoorden zien. Hoe heet de bovenste steen van een huis? Wanneer ga je net zo snel als een Formule1-auto op volle. Noem een appel die je beter niet kunt eten.


Quizvragen grappige raadsels

Hoeveel maal kun je aftrekken van 25? Wat was de hoogste berg voor de Mount Everest werd ontdekt? De Mount Everest was de hoogste berg, ook voor hij werd ontdekt.


Toon oplossing - verberg oplossing. Het begint met de N, eindigt op euken en is heel erg lekker : Hoe weet je zeker dat je te dik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts