vrijdag 8 september 2017

Armeense moslims

Moslim synonyms, Moslim pronunciation, Moslim translation, English dictionary definition of Moslim. De Turken en de Koerden die deel namen aan de Armeense , Assyrische,Chaldese, Nestoriaanse en Pontisch-Griekse genocides, en onschuldige mensen met plezier afslachtten, deden dit niet in naam van het “Turks nationalisme”. Zij waren eenvoudige boeren, die zichzelf zagen als “ moslims ”, niet als “Turken” of “Koerden”. En puur voor politiek gewin een politieke zet maakt om iets waar historici het laatste woord over moeten zeggen.


Armeense moslims

Veel Armeense kinderen worden als oorlogsbuit bij hun ouders weggehaald en door de Moslims verkocht! Wat ISIS nu doet is dus niet iets nieuws… Jihadisten volgen gewoon hun leiders en regels, ze passen Koran toe! Wat Mohammeds volgelingen in zijn naam in Armenië hebben aangericht is onvoorstelbaar.


En dus keerden wij vandaag. De Ottomaanse regering oordeelde dat het beter was deze aanleiding te verwijderen en begon plannen te maken voor de deportatie van de Armeense bevolking. Comments on April, herdenkingsdag van de Armeense Genocide – Turken kruisigen Armeense meisjes, nadat ze ze verkracht hebben. Daaronder valt eveneens de genocide op de Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het Ottomaanse Rijk was groot, erg groot.


Armeense moslims

Het besloeg de gebieden die vandaag, o. Daarnaast komen ook veel Iraniërs naar Armenië, sommigen vanwege (een zoektocht naar) hun Armeense identiteit, en voor anderen vormt het land een ontsnapping aan de strenge regels voor onder andere kleding in Iran. Armeense wijnen zijn tevens zeer populair in Noord-Iran, en vormen lucratieve smokkelwaar. Dit was het plan, en Armeense nationalisten deden hun best om hun droom te verwezenlijken.


Zij kochten en kregen wapens van de ‘grote machten,’ met name van Ruslan en begonnen Turkse Moslims op een grote schaal af te slachten. De oorlog is nog net niet verklaar maar verder zijn we voor alles uitgemaakt door de Turkse president Erdogan. Zo zijn we nazi’s, fascisten en. Amerika wilt de Armeense christenenmoord door de Ottomaanse rijk erkennen.


Senate is preparing to vote on the motion to formally recognise the mass killing of Armenians in the Ottoman Empire as genocide, at a time when U. Het is 1jaar geleden dat in Turkije de Armeense Genocide begon, waar tussen de 600. Canada is één van de christelijke contreien waarvan het parlement de Armeense claim heeft aangenomen. In Canada wonen veel Armenen. Wanneer een land een christelijke achtergrond heeft en er wonen grote aantallen Armenen, dan krijgen de Armenen vaak vrije ruimte voor hun haatpropaganda tegen de Turken (meesten zijn moslims ). Duizenden Armeniërs hebben zich verzameld op het vrijheidsplein in het centrum van Yerevan Armenië.


De man staat er met zijn vuist gebald en hij richt zich tot de microfoon en roept Armenië, Armenië! Momenteel zitten er een paar Turken in Turkije in de gevangenis omdat ze zich hebben bekeerd tot het christendom. Islamitische Turken willen dat alle christenen het land uitgezet worden en gelijktijdig willen ze ook lid worden bij EU. Als we de (pro-) Armeense leugens moeten geloven, wat deze documentaire de kijker probeert op te dissen, zouden diezelfde Turken in no time genocidale maniakken zijn geworden.


Met de machtswisseling van de nazi’s in Duitsland openden zich nieuwe perspectieven voor hem. De moslims zochten contact met Berlijn, boden aan om opstanden tegen de Britten op touw te zetten, vroegen om wapens en kregen deze. Al-Husseini was daarbij diegene die aan de politieke, religieuze en militaire touwtjes trok. Nog ernstiger is dat de regering in haar recente brief aan de Tweede Kamer over het bijwonen van de 100-jarige herdenking van de Armeense Genocide spreekt over de Armeense Kwestie en stelt dat een en andere nog vastgesteld zal moeten worden door nog te verrichten wetenschappelijk onderzoek.


Dat zijn exact de bewoordingen van de Turkse regering. In het boek is een stuk opgenomen met de titel Armeense Genocide,dat is gebaseerd op meerdere bronnen en daarvan is van de journalist Robert Fisk. Arabist Jan Jaap de Ruiter schrikt daar niet voor terug. Hij was er in eerste instantie wel wat huiverig voor, maar ‘het huidige debat’ heeft hem over de streep getrokken.


Armeense moslims

Volgens De Ruiter dreigt de moslims in het Europa van nu hetzelfde lot als de Joden in WOII. Als een nationale overheid een erkenning probeert te krijgen, gaat Turkije dreigen met economische en diplomatieke maatregelen. Armeense genocide De Armeense genocide wordt niet officieel erkend. Laag voor laag, werd geprobeerd de muzikale, religieuze en culturele wortels van de stad bloot te leggen, zoals onder andere joodse, Syrisch-Orthodoxe, Byzantijnse, Armeense , Islamitische en Soefi-tradities.


Veel aandacht ging daarbij uit naar de christelijke gemeenschappen in Aleppo, omdat zij daar al eeuwen gastvrijheid genieten. Maar het ging eerder al mis. De Armeense minderheid in Turkije was in tegenstelling tot de meeste inwoners van dat land christelijk.


De volgende ochtend stonden ook de meeste christelijke wijken van Smyrna in brand. Binnen enkele uren hadden duizenden mannen, vrouwen en kinderen hun toevlucht gezocht aan de kade. Je kunt het dus niet op de koran baseren, dan doe je hetzelfde als de salafisten. Je leert moslims niet kennen door de koran te lezen.


Gief wijer väöl klein christeleke gemeinsjappe, good veur zoeget 160. Armeense propagandisten hebben altijd beweerd dat, door de eeuwen heen, niet- moslims , en de Armeniërs in het bijzonder, slecht behandeld zijn door de Turken, dit teneinde steun te verkrijgen voor hun beschuldiging van de zogenaamde “ Armeense Genocide” tegen het Osmaanse Rijk, omdat het anders moeilijk voor hen zou zijn om uit te leggen hoe. Ik beveel dit filmpje vooral warm aan bij diegenen die het afnemen van het aantal christenen in Jeruzalem en de Palestijnse gebieden wijten aan de repressie van moslims.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts