vrijdag 29 september 2017

Geen liefde krijgen van partner

Hoewel je de houdbaarheidsdatum van je relatie misschien bijna verlopen is, kan je ook gewoon te maken hebben met een sleur. Geen liefde meer in je relatie. Is er geen liefde meer in de relatie van Valerie en haar man?


Geen liefde krijgen van partner

In deze video geven we antwoord op haar vraag. Haar man heeft gezegd dat hij niet weet of hij nog wel zo veel van haar houdt. Zijn dit de enige manieren om meer liefde te krijgen ? Er is nog een manier om de liefde van een man te winnen en voor altijd te houden. Het is simpel, binnen een paar minuten te begrijpen en bovenal weet bijna geen enkele vrouw hoe het werkt. Steeds meer en meer begon mijn vrouw zich anders te gaan gedragen.


Toen ik thuis kwam was ze redelijk kort en van affectie kwam niet veel meer in huis. Ooit was die liefde er wel, keek je naar elkaar door een roze bril. Was er dat warme, fijne gevoel. Maar het is gedempt of soms zelfs weg, en je weet niet hoe je het weer terug kunt krijgen. Wanneer er geen liefde meer gevoeld wordt vanuit één kant.


In de liefde gaat het nu eenmaal om geven en krijgen. In het begin van een relatie gaat het geven vanzelf. Komt natuurlijk omdat we dan nog in de wolken zijn. Je zou voor minder euforisch worden.


Naarmate de relatie vordert, wordt het geven een tikje moeilijker, en wordt wat je krijgt van je partner hoe langer hoe evidenter. Het einde van een liefde betekent niet per se dat we gefaald hebben. Op zoek naar echte liefde.


Geen liefde krijgen van partner

Echte liefde kent geen angst. Liefde is een positieve energie, het draait om plezier, verbondenhei intimiteit, een diep gevoel van vertrouwen en elkaar het allerbeste gunnen. Negatieve energie binnen de relatie, zoals egoïsme, jaloezie, afgunst, wantrouwen etc.


Ongetwijfeld speelt de partner hier een belangrijke rol, maar jijzelf geeft het signaal. En dus moet jij bij jezelf stilstaan of je dat signaal wel wíl geven. Of je wel echt wil dat je gevoel van liefde terugkomt, of je je muur wel af wíl breken. Zonde van de tijd – die niet meer terugkomt – om te blijven hangen in een relatie die niet goed voor je is met een man die geen goede partner is. Deze vervormde ideeën van gepassioneerde liefde kunnen de relatie in het geding brengen, zelfs wanneer de partners eigenlijk heel goed bij elkaar passen.


De andere partner beseft zich misschien niet dat ze dit doen, dus dit aspect van onevenwichtigheid is de moeite waard om proberen op te lossen. Als je kijkt naar de meest voorkomende redenen waarom mensen afstand van elkaar nemen, dan zie je een aantal patronen. Deze zijn goed bruikbaar om veranderingen door te voeren in je gedrag. Waardoor je automatisch aantrekkelijker wordt voor de ander. De meeste mensen hebben geen idee wat ze aan het doen zijn.


Ongemerkt hebben ze hun partner. Dus, om te krijgen wat je wil, moet je het eerst zelf geven. Zo plaats je jezelf in de juiste energie-vibratie om datgene aan te trekken wat je wil ontvangen. In plaats van te wachten tot je partner je liefde geeft, waarom begin je niet met liefde te geven aan hem of haar? Om te antwoorden op je vraag of een narcist in staat is tot liefde , zou je jouw eigen definitie van liefde helder moeten krijgen.


Wat is jouw definitie van liefde ? Omschrijf voor jezelf eens hoe echte liefde voelt? Hoe voel jij je binnen een relatie met echte liefde ? Hoe gedraagt een partner zich die écht van jou houdt? Een belangrijk onderdeel van relatiecoaching is het verbeteren van de communicatie.


Relatiecoaching om de liefde terug te krijgen. Als de communicatie goed en prettig is, dan ben je meestal ook in staat om de ander te vertellen wat je nodig hebt in de liefde. De relatiecoach zal daarom gedurende de gesprekken, steeds hierop inhaken. En dan de tweede vorm van vertrouwen: het vertrouwen in jezelf.


Geen liefde krijgen van partner

In relaties zijn we veel bezig met eisen, verlangen, verwachten. Op geen enkel gebied zijn de verwachtingen zo hoog gespannen als in de liefde. Soms zijn we ons bewust van onze verwachtingen, vaak ook niet.


Verwachtingen hebben nooit iets te maken met de ander, maar altijd met jezelf. Het enige wat echt belangrijk is in het leven is jezelf leren kennen (zonder al die invloeden van anderen) en van daaruit jezelf de liefde en aandacht gaan geven. Je bent alleen geboren op de wereld en je gaat alleen weer dood.


In de tussentijd is er maar waar je echt de liefde van kan krijgen : namelijk jezelf. Van de week zat ik op een ander forum te lezen en daar was een topic over hoe lelijke mensen een partner krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts