woensdag 27 september 2017

Durbuy activiteiten outdoor

Activiteiten in- en outdoor. De beste buitenactiviteiten in Durbuy, België. Bepaalde activiteiten kan u individueel of met een gids organiseren.


Adventure Valley bundelt activiteiten samen in verschillende toegangsbandjes en prijzen. Abseilen, Mountainbiken, Kanoën, Paintball, Survival, Quad rijden, Speleologie, Vlotten bouwen, Boogschieten, Tokkelen, Paardrijden. Onze uitvalbasis in de Ardennen is onze mooie eigen outdoor camping in Barvaux, een deelgemeente van de gemeente Durbuy.


Plaats jouw favoriete activiteiten in deze lijst, dan sturen wij een. Wat te doen in Durbuy, België. Durbuy ligt aan de Basse-Ourthe dit is het deel van de rivier dat gevormd wordt na het stuwmeer van Nisramont. In de buurt van Durbuy voegen de Ambléve en de Vesder zich samen met de Ourthe om vervolgens samen in de buurt van Luik in de Maas te stromen.


Durbuy activiteiten outdoor

Bij de activiteiten die wij aanbieden staat je veiligheid voorop maar gezelligheid centraal. Losse activiteiten en arrangementen. Je kunt bij Survival Life terecht voor een enkele losse activiteit (keuze uit meer dan survival activiteiten !), of maak er een gezellige dag of zelfs heel weekend van. Zo vindt u een speciaal adventure park in Durbuy met de spannendste outdoor activiteiten waarbij de adrenaline door uw lijf giert!


Stap het Challenge Park in, ontdek de snelheid van rivier de Ourthe in een kajak of zoek de hoogte op tijdens het beklimmen van een berg. Ook met kinderen zijn er veel sportieve activiteiten te ondernemen. Sportieve en spannende outdooractiviteiten voor iedereen.


Durbuy activiteiten outdoor

Mountain Network Ardennen verzorgt diverse outdooractiviteiten in de Lesse vallei. Van rotsklimmen tot mountainbiken en kanovaren, wij zorgen ervoor dat je met volle teugen kan genieten van de prachtige omgeving en natuur van de Belgische Ardennen. Het kasteel is reeds jaar de plaats bij uitstek voor al uw paintball activiteit. Zoals in een video game kun je kiezen tussen verschillende kaarten. Het hele jaar geopend op afspraak (min pers).


Gave outdoor activiteiten in de Ardennen tijdens je vakantie! Speciaal in de schoolvakanties bieden wij een programma aan met de mogelijkheid om vanaf persoon deel te nemen aan activiteiten. Voor deze activiteiten geldt een aangepaste zomerse prijs.


De meeste activiteiten starten vanaf onze locatie op camping Polleur. Via deze website kun je. De activiteiten die wij aanbieden zijn het hele jaar door beschikbaar en worden verzorgd in de Ardennen in de omgeving van Polleur, Spa, Remouchamps en Coo. Wij bieden meer dan verschillende survival, teambuilding en outdoor activiteiten , dus voor elk wat wils.


Bij Survival Life is het ook mogelijk om één of meerdere arrangementen te boeken. Outdoor activiteiten maken uw verblijf op onze camping in de Ardennen nog leuker. De outdoor activiteiten op Camping Polleur zijn in drie verschillende groepen opgedeel namelijk: animatie, recreatie en survival. De animatie activiteiten vinden dagelijks plaats op de camping. In het hoogseizoen kan er gratis deelgenomen worden aan deze.


Op wandelafstand van het park bevinden zich kwalitatieve verblijven (zoals glamping, chalets, vakantiewoningen,.) voor een heerlijk weekendje weg. Voor sportieve gezinnen is er rondom Durbuy van alles te doen en te beleven. Specialist in Survival - NL eigenaren ( ), véél outdoor activiteiten ( ), enorm gezellig ( ). Outdoor -Aktivitäten in Durbuy : Schauen Sie sich Bewertungen und Fotos von Outdoor -Aktivitäten in Durbuy , Belgisch Luxemburg auf TripAdvisor an. The region isn’t all about the sparkling wine and historic cities. With so much beautiful countryside, much of it surprisingly isolate there are loads of sporty and outdoor activities on offer – great for burning off the bubbles.


Here you’ll find one of France’s best family theme parks. Wanneer Camping Polleur je thuisbasis is, kun je ook deelnemen aan leuke outdoor activiteiten op en rondom het campingterrein. Deze challenges zijn echte teamopdrachten en zeer geschikt als teambuilding activiteiten. Vooral creativiteit en samenwerking zijn belangrijk om deze opdrachten te voltooien. Al onze sportieve activiteiten zijn toegankelijk voor groepen, scholen en verenigingen.


Durbuy activiteiten outdoor

In onze steengroeve Carrienta kun je allerlei survival activiteiten beleven. Een hele dag lekker buiten actief zijn in de mooiste steengroeve ter wereld. In en rond Durbuy is er vanalles te doen. Avontuur, folklore en cultuur!


Aarzel niet om meer informatie te vragen aan het onthaal en geniet van voordeeltarieven indien u uw tickets bij ons aankoopt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts