donderdag 28 september 2017

Knokke kermis

Hoe gaan we om met de vergrijzing? DE EINDEJAARSPERIODE WORDT OPNIEUW EXTRA MAGISCH IN KNOKKE -HEIST. Ticket Actie: Peper in de reet. Cultuurcentrum Scharpoord. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


Er is kermis op het Verweeplein in het centrum van Knokke maar ook kermis ter gelegenheid van de braderie en rommelmarkt in Westkapelle. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Ga eens wandelen of fietsen langs de beeldenroute.


In de brochure Kunststad vind je de locaties en handige info over het kunstwerk en de kunstenaar. Ons doel is om één maal per jaar ons dorp extra in de kijker te plaatsen met het organiseren van een heus volksfeest. Knokke -Heist heeft prachtige openluchtkunstwerken. Officiële site van het gemeentebestuur met nuttige adressen, gemeentelijke en toeristische informatie. In Heist is het morgen op de koppen lopen door een reeks evenementen.


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Zijn tocht langs de kust en over de zee maakte hij te voet , met het openbaar vervoer, met ferryboten, vrachtschepen en reddingssloepen al naargelang het hem uit kwam en naargelang de mogelijkheden zich aandienden. Naar de kermis in Knokke of Westkapelle.


De Gezinsbond Knokke organiseert i. Kermis of feestelijkheid. Dit ingetogen moment van herdenking vindt plaats in de tuin van Scharpoord vanaf 18. Het is een selectie, voor een volledig overzicht raadpleeg je best de website van de diensten voor toerisme.


Knokke kermis

Agenda met kermissen Wij bieden u een dynamische lijst. Gisteravond is de Bevrijdingstentoonstelling in het Dorpshuis officieel afgesloten. In het hoofdmenu onder Switchback Hoofdplaat vind je een kort (foto-) verslag over de tentoonstelling.


Deze site gebruikt Cookies o. KNOKKE -HEIST - In de deelgemeente Ramskapelle vindt op zaterdag en zondag 4juli de jaarlijkse kermis plaats. Op zaterdag wordt om 18. Er werden geen evenementen gevonden. SLUIS - Het eerste contact tussen Johan van Hee (89) en Lilly Verwee (83) was heftig. Beiden zaten in een botsauto op de kermis in Knokke.


Knokke kermis

Het koppel herinnert zich hun trouwdag nog als de dag van gisteren, ook al is het 65. Over het ontwerp-RUP wordt een openbaar onderzoek georganiseerd. Die wordt gehouden van vrijdag juni tot zondag juli. Na het succes van vorig jaar staat op vrijdag juni in de grote tent op het dorpsplein om 20.


Willem Vermandere op het programma. Laat de ploeg maar rusten, zet het paard op stal, Want wij gaan nu allen naar het boerenbal. Refrein : Zingen, smullen, drinken, O zoete wijn De boog kan niet altijd gespannen zijn.


Wie vond het als kind niet heerlijk om rondgezwaaid te worden in een zweefmolen of lekker plakkerig te worden van een suikerspin. In Westkapelle kan het jaarlijks aan het begin van juli. Evenementen in Zeebrugge. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Zeebrugge. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Wingene kermis = oliebollenfestijn voor onze bewoners (maar ook vrijwilligers en medewerkers konden meesmullen). Dank aan Frituur Adriaantje Declerck-Dagraed voor de lekker verse oliebollen! Nadien genoten enkele bewoners van de koers.


Strandverblijf, alles wat je moet weten voor een leuke vakantie aan de Belgische kust! De Belgische kust heeft meer te bieden dan brede stranden en langgerekte duingebieden: je moet gewoon weten waar je moet zijn! Tips en aanbiedingen voor de mooiste vakanties en weekendjes weg in Blankenberge aan de Belgische Kust, Belgie. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nrnieuwssite in België, HLN.


Dagelijks open van tot uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts