vrijdag 15 september 2017

Wat mag je meenemen naar de filipijnen

Raadpleeg je provider voor de roaming-tarieven. De 4G-netwerken zijn over het algemeen niet zo goe vergeleken met Nederland. Vraag uw apotheker of arts of uw medicijnen onder de Opiumwet vallen. U kunt ook zelf kijken of de werkzame stoffen in uw medicijn onder de Opiumwet vallen. Staan uw medicijnen (of bestandsdelen daarvan) niet in de Opiumwet?


Wat mag je meenemen naar de filipijnen

Dan mag u deze op uw reis meenemen. Neem deze medicijnen wel altijd mee in de originele verpakking. Wanneer je op basis van economy class naar de Filipijnen vliegt, mag je (meestal) kilo bagage in je koffer meenemen.


Daarnaast mag je nog eens maximaal kilo handbagage aan boord meenemen. Let erop dat handbagage aan bepaalde afmetingen moet voldoen, dit verschilt per luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Binnen de Filipijnen zijn. Eindelijk is het zover: je gaat op reis naar de Filipijnen. Het ticket is geboekt, de reisplanning gemaakt en je dagdroomt al van het witte strand onder de palmbomen.


Maar voordat je kunt gaan moet je beslissen wat je meeneemt. Hieronder vind je een lijst met dingen die niet in je koffer mogen ontbreken. Naar de Filipijnen : wat moet je weten?


Wie een bezoek wil brengen aan de Filipijnen , hoeft geen grote voorbereidingen te treffen. Een visum is voor korter verblijf niet nodig, maar haal wel je vaccinaties. De meeste dingen kun je plaatselijk kopen, maar enkele zaken zijn goed om mee te nemen.


Altijd de vraag gehad wat je moet inpakken en meenemen op vakantie naar Filipijnen. Goed voorbereid op vakantie gaan zonder risico’s te nemen. Voor mensen die liever contant geld meenemen op reis: houdt er rekening me dat je maximaal 10. Voor hogere bedragen heb je toestemming nodig van de centrale bank.


Ik denk dat je wel Euros of dollars mag invoeren tot een hoger bedrag, maar het is aan te raden dit vooraf te controleren. Vakantie en douane: wat mag je meenemen ? Van vakantie wil je vaak allerlei spullen meenemen waarvan je niet weet of het wel is toegestaan. Hoeveel drank, sigaretten en overige tabak mag je meenemen zonder dit te hoeven aangeven bij de douane, en hoe zit het met nepschoenen en namaaktassen? Waar bent u naar op zoek? Weet precies wat hij mag meenemen.


En downloadt vóór vertrek de Douane Reizen App. Niets zo erg als problemen op het vliegveld nét als je je vakantie wilt beginnen. Of als je na een lange reis weer naar je eigen huis wilt. Om het je gemakkelijk te maken hebben we daarom op een rijtje gezet wat de regels zijn. Dit mag je wel en niet meenemen in je.


GWK Travelex op de Filipijnen. Voordat u naar de Filipijnen vertrekt is het handig om wat Filipijnse peso’s contant bij u te hebben voor de eerste dagen. Maar ook als u op een andere manier reist. Bijvoorbeeld met uw auto of met de boot. De regels voor bagage zijn niet in elk land hetzelfde.


Wat mag je meenemen naar de filipijnen

De Douane in het land van uw bestemming weet wat u mag meenemen. En wat u beter thuis kunt laten. Cash geld op zak: hoeveel contanten mag je meenemen op reis? Als je ergens op een afgelegen eilandje wilt gaan duiken kun je dus beter van te voren een aantal dagen het maximum opnemen zodat je niet opeens zonder geld staat.


Ook met je creditcard kun je op veel plekken terecht. Budget backpacken Filipijnen. De Filipijnen is zeker wat duurder dan veel andere landen in Zuidoost-Azië.


Koop je op een Amerikaans vliegveld belastingvrije artikelen, dan mag je deze niet meteen vanuit de winkel meenemen. De gekochte artikelen worden gegeven vlak voordat je het vliegtuig instapt. Als je naar Amerika gaat mag je maximaal 2sigaretten of sigaren belastingvrij invoeren.


Wat mag mee in je handbagage? In principe mag alles mee, behalve als het op de lijst van gevaarlijke – en daarom verboden – voorwerpen staat. Je mag je paspoort en boardingpass in je tas of jas opbergen. Meenemen naar de Verenigde Arabische Emiraten Als je op vakantie gaat naar de Verenigde Arabische Emiraten is het verstandig om in ieder geval de volgende spullen mee te nemen.


Een volledige lijst stel je hier samen. Maxima voor alcohol en tabak in de EU. Wanneer u als particulier van het ene EU-land (In dit verband de EU-lidstaten.) naar het andere reist, mag u zoveel kopen en meenemen als u wilt, maar alleen voor eigen gebruik, niet om door te verkopen. Ook in de Filipijnen zul je ze wel eens tegen komen in kraampjes en op marktjes.


Daarnaast worden er ook steeds meer levend verkocht om aan de toenemende vraag naar aquariumdieren te voldoen. Er leven een aantal zeldzame en bedreigde vlindersoorten in de Filipijnen. Deze exotische dieren worden vaak als souvenir aangeboden.


De elektronische sigaret mag je inclusief batterijen en eventuele extra batterijen in je handbagage vervoeren. De vloeistof mag je ook in je handbagage meenemen omdat dez flesjes onder de 1ml zijn, maar verpak deze wel in een hiervoor bestemd afgesloten plastic zakje. Deze kun je eventueel op de luchthaven zelfs nog kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts