vrijdag 8 september 2017

Belfius app veilig

Online aankopen makkelijk betalen door een QR-code te scannen. Er werden diverse maatregelen genomen om een optimale veiligheid te garanderen. Probeer onze app meteen uit. U zult snel niet meer zonder kunnen. We adviseren u om altijd de nieuwste versie van de app te gebruiken, zo hebt u altijd de nieuwste functionaliteiten en voldoet de app aan de laatste veiligheidsnormen.


Belfius app veilig

Een verrichting in uw historiek opzoeken. Belfius Tablet in detail Uw rekeningen beheren. Overschrijvingen uitvoeren. Blokkeer ze met CardStop via een eenvoudige klik in uw app ! Elektronische rekeninguittreksels. Doe wanneer en waar u maar wilt uw inkopen online.


U hoeft alleen uw bankkaart- of kredietkaartnummer in te voeren. Er wordt geen persoonlijke informatie bewaard op uw tablet. Indien u voortaan de app gedurende maanden niet opstart vanaf uw toestel, zal het toestel automatisch gedeactiveerd worden. Meer info vind je hier.


App is veiliger” Is de afwachtende houding van de Belg gerechtvaardigd? Is een app gebruiken minder veilig dan via een browser naar een website te surfen bij het internetbankieren? Android Wear-smartwatch hebben.


Argenta neemt de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat je veilig online kunt bankieren, maar ook zelf kun je heel wat doen. Op de pagina Veilig online bankieren vind je alvast een aantal tips. U behoudt het overzicht over uw portefeuille en kan eenvoudig, snel en veilig bijsturen waar nodig: fondsen kopen, verkopen of switchen tussen fondsen. In je toestel zit zo’n chip die via de Bancontact- app wordt aangesproken.


Zolang je betalingen doet van minder dan euro hoef je geen pincode op te geven. Betaal je meer dan dat bedrag, of heb je vijf betalingen zonder pincode uitgevoerd dan moet je je identificeren. Ontdek ING Smart Banking: een veilige en gebruiksvriendelijke app.


Uw dagelijkse bankverrichtingen gemakkelijk en veilig uitvoeren. Al meer dan een miljoen gebruikers in België vertrouwen op de ING Smart Banking- app. Nog iemand deze probleem opeens terwijl er laatste maanden niets verandert is geworden ! Zodra we iets verdachts of ongewoons merken, blokkeren we ze tot je ons bevestigt dat je wel degelijk de opdrachtgever was. Zo nodig blokkeren we ook de toegang tot de app.


Belfius app veilig

Wie nog geen kaartlezer heeft, kan deze via de app aanvragen. We zetten de belangrijkste apps op de Belgische markt op een rijtje. Elke app heeft z’n voor- en nadelen, maar uiteindelijk kan je met één of meerdere van deze toepassingen bij je lokale handelaars terecht. De maximale bedragen die je kunt overmaken via de app zijn meestal lager dan bij normaal internetbankieren en je kunt soms instellen dat je alleen kunt overboeken naar rekeningnummers die je al eerder hebt gebruikt.


Vooral die laatste optie is veilig zonder in te leveren op gebruiksgemak. Betalen met OK is net zo veilig als betalen via PIN, iDEAL of acceptgiro. De OK- app is gekoppeld aan je betaalrekeningen. Zo krijgen ze geheel veilig toegang tot hun rekeningen en tot de andere beschikbare diensten. Je wilt natuurlijk ten eerste gebruiksgemak wanneer je jouw bankzaken online regelt.


Maar het is ook ontzettend belangrijk dat je betalingen en jouw financiën 1 veilig geregeld zijn en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over oneigenlijk gebruik. De app bevat alle mogelijkheden die u nodig hebt voor uw dagelijkse bankzaken. Fintro Easy Banking App voor tieners Voor jongeren van tot en met jaar moet het snel en eenvoudig zijn, zo kunnen ze met Fintro Easy Banking App zelf hun geld beheren. Onze banking app is speciaal aangepast aan de tieners met bijvoorbeeld strikte limieten voor overschrijvingen in euro of voor de geoorloofde debetstand.


Overweeg een goed gespreid fonds. Het kan uw risico temperen, want een gemengd fonds investeert automatisch over verschillende activaklassen, regio’s en sectoren. Gebruik alleen officiële apps uit vertrouwde bronnen (uit erkende app stores) bij het scannen van QR-codes. Na het scannen van een QR-code kom je ofwel terecht in een website, ofwel in een app. Als het toestel waarop uw Payconiq by Bancontact- app staat verloren of gestolen is, kunt u de app laten blokkeren.


Let op: de fysieke kaarten die in de app opgeslagen zijn, worden niet automatisch mee geblokkeerd. Real-time overzicht van storingen en problemen bij Belfius. Kan je niet inloggen bij internet bankieren of betalen? Hier lees je wat er aan de hand is.


Voor Windows zijn verschillende apps beschikbaar. Een nieuwe app haalt u uit de zogenoemde Microsoft Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts