dinsdag 26 september 2017

Assistentiewoning te huur leuven

Vind assistentiewoning te huur. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Villa met slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 2m². Leuven , Schoonzichtlaan 9 ref. Spinnerijstraat bus 1. Energiezuinige (E40) erkende assistentiewoning op 1ste verdieping met terras.


Voeg toe aan vergelijk panden lijst. Ruime en rustig gelegen studio in een gebouw op een binnenkoer met mogelijkheid tot gebruik van de parking rondom het gebouw. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod.


U wil een appartement huren? Vastgoed VERDUS assistentiewoning te huur in het hartje van Waarschoot. Dit op de eerste verdieping van het project. De flat is volledig opgeschilderd.


Assistentiewoning te huur leuven

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Alle bedrijven van Ter korbeke Service - Residentie e. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. In de achtertuin van het kasteel van Berlare, te midden van het groen, bevindt zich Residentie Meerschevenne.


Deze charmante assistentiewoning omvat: Inkom, volledig uitgeruste keuken, woonkamer met ruim aansluitend terras, badkamer met inloopdouche, toilet, slaapkamers, berging, berging met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine en droogkast en aparte berging in kelder, TV-, telefoon- en. Op wandelafstand van verschillende winkels en de markt van Oudenaarde vinden we deze assistentiewoning terug. Deze beschikt over een inkomhal, badkamer, ruime slaapkamer, leefruimte met open keuken, terras en een berging.


Assistentiewoning te huur leuven

Daarnaast is er nog een kelderberging aanwezig. Prachtige assistentiewoningen te huur in het centrum van Herent hoogwaardige appartmenten met de nodige woonassistentie! Deze appartement bevinden zich op zowel het gelijkvloers als op verdieping. Alle appartementen zijn echter zeer gemakkelijk bereikbaar door een extra brede en interactieve lift. Gemeubelde studenten studio te huur met eigen keuken en sanitair.


Voorzien van bed , hangkast , opbergkasten en uitgeruste. Boek vandaag dan nog je afspraak tot bezichtiging. Te huur per maan per week of voor enkele dagen. Onze persoonlijke, eerlijke en professionele aanpak zal U bevallen ! Wij kijken er reeds naar uit U te mogen ontmoeten ! Met deze assistentiewoning kiest U voor een nieuwe thuis die U in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, met zorg op maat, afgestemd op wat U op dat moment nodig heeft.


Assistentiewoning te huur leuven

Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten, en kleine of grotere zorgen uit handen te geven, deze prachtige assistentiewoning. Enkele stevige pijlers: - WONEN OP EEN PRACHTIGE LOCATIE: In deze Assistentiewoning geniet U van rust en privacy, of van het sociale. Gelijkvloerse assistentiewoning te huur in het centrum van Wezemaal. De huurprijs is dus afhankelijk van het aantal dagen in de maand. Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie.


Als basis vindt u er hoge plafonds, ruwe materialen, moderne inrichtingen en een optimaal gebruik van de ruimte. TE HUUR LEUVEN CENTRUM STUDIO. Verkopen, verhuren of investeren? Het nagelnieuwe COVAS IMMO wil je op een professionele, maar verfrissende manier begeleiden in het hele proces. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector bouwden we een uitgebreid netwerk op waardoor we een groot aantal potentiële kopers of huurders kunnen garanderen.


Te Huur : Handelspand met woonst. Immo Verimass zorgt voor de perfecte match van uw woning! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn in de huidige markt!


Gemiddeld heeft elke zoekertje één afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts