maandag 30 juli 2018

Outlook server instellingen wijzigen

Selecteer uw mailbox en klik daarna op Wijzigen. Stap 3: Mailbox wijzigen. In dit venster neemt u onderstaande instellingen over voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP): (Voor de server voor inkomende e-mail hoeft u niets te wijzigen ) Om onze uitgaande mailserver te gebruiken dient er verificatie opgegeven te worden. Als u probeert uw Outlook.


Outlook server instellingen wijzigen

POP-, IMAP-of SMTP- instellingen voor Outlook. U kunt ze hieronder vinden of door naar pop-en IMAP- instellingen in Outlook. De standaard Outlook - instellingen wijzigen. In het hierop volgende overzicht selecteert u het betreffende e-mailaccount en klikt u op Change ( Wijzigen ). U krijgt vervolgens te zien welke instellingen momenteel actief zijn voor dit e. In het tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster Instellingen voor internet-e-mail kunt u de poorten van de POP3- en de SMTP- server instellen, opgeven of er voor de server een versleuteld kanaal is. Outlook gaat nu een testbericht sturen, deze moet succesvol afgerond worden.


Zo niet, controleer de instellingen nog een keer. Werk in het venster Accountinstellingen het wachtwoord bij. Daardoor zijn een aantal instellingen die voorheen onder de accountinstellingen te vinden waren, verplaatst. In dit FAQ-artikel leggen wij uit hoe je de e-mailinstellingen van e-mailaccounts eenvoudig kunt bekijken en kunt wijzigen , wanneer dit niet meer onder de Accountinstellingen te wijzigen is. Sla de instellingen op en klik daarna op Volgende.


De instellingen worden nu getest. Bij zowel verzenden als ontvangen dient een vinkje te staan. Office Outlook is nu volledig ingesteld en kan worden gebruikt. Indien u een foutmelding krijgt bij stap controleer dan de instellingen nogmaals goed. Op deze pagina vind je de Hotmail mail instellingen voor Outlook.


Overzicht mailserver instellingen. Je kunt met onderstaande informatie je mail instellen. IMAP is de aanbevolen variant. Zorg dat je je e-mailadres van KPN en het bijbehorende wachtwoord bij de hand hebt. Je hebt je wachtwoorden nodig bij het invullen van de inkomende en uitgaande server gegevens.


Outlook server instellingen wijzigen

Ben je handig met het instellen van e-mail en heb je alleen de instellingen nodig van onze IMAP-, POP-, of SMTP- server ? Hier vind je alle servergegevens en poorten. Klinkt je dit allemaal iets te technisch? Verander je POP- instellingen , zodat je e-mails op de server blijven.


Outlook : Ga naar je accounts, klik op Geavanceerd Een kopie van berichten op de server achterlaten. In dit voorbeeld zijn we er vanuit gegaan dat we onze SMTP server gebruiken. Staat je e-mailprogramma er niet bij? Zoek op de support pagina’s van de ontwikkelaars van je e-mailprogramma hoe je je e-mail kan instellen. Ziggo met het wachtwoord.


Pas ook het poortnummer aan naar 587. Vul nu de instellingen voor de uitgaande server in:. Stel uw gsm, tablet of computer in om e-mails te verzenden en ontvangen. U moet verbonden zijn met het internet om e-mail te kunnen instellen, verzenden of ontvangen.


Klik op Accountinstellingen en selecteer het mail adres waarvan je de smtp instellingen wilt wijzigen - Je krijgt nu een scherm te zien met de mail instellingen , hier kan je de smtp server wijzigen. Hulp op afstand Onze servicemedewerkers kunnen de nodige stappen ook tegen betaling voor je uitvoeren (€ 1per gestart kwartier). Wat zijn server instellingen voor ingaande en uitgaande mail voor Hetnet. Ik heb deze nodig voor windows 10.


Outlook server instellingen wijzigen

Helaas vindt het mail programma ( outlook ) deze niet automatisch. Poort uitgaande mail: 25. Server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp. Wil je je e-mailinstellingen aanpassen?


Dan kun je het beste de oude instellingen verwijderen en het helemaal opnieuw instellen. Om e-mail te ontvangen en te verzenden dien je een e-mailprogramma naar keuze te installeren. Vervolgens heb je onderstaande instellingen nodig om e-mail aan de praat te krijgen. Check, voordat je begint, eerst of je e-mail adres op. Om je Telfort e-mail in te stellen, heb je minimaal je gebruikersnaam, wachtwoor SMTP- instellingen en IMAP- instellingen nodig.


Bekijk je liever een stappenplan voor jouw e-mailprogramma, bijvoorbeeld Outlook , Windows Mail of Apple Mail? Ontdek de voordelen van inloggen via KPN Webmail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts