vrijdag 13 juli 2018

Dierenarts voor katten

In deze praktijk is alles gericht op het welbevinden van de kat zodat een bezoek aan de dierenarts zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Met een aangepaste wachtzaal, consultatieruimte en hospitalisatie die enkel toegankelijk zijn voor katten , wens ik de dieren en hun eigenaar meer op hun gemak te stellen. Veel katten zijn alleen voorzien van een microchip, die helaas niet zichtbaar is en alleen door een dierenarts of in het asiel kan worden gelezen. Ga daarom met een aangelopen kat direct naar een dierenarts, die met een chiplezer misschien meteen kan vaststellen wie de eigenaar is.


Dan heeft U Uw vindersplicht vervuld. Naast diergeneeskundige zorgen kunt u hier ook terecht voor de aankoop van dierengeneesmiddelen en dieetvoeding voor uw huisdier. Dit betekent onder meer dat wij er voor gekozen hebben om ook de mogelijkheid te bieden bij u thuis te komen voor de onderzoeken, behandelingen en preventieve zorg. Want thuis zijn katten meestal het meest op hun gemak en des te minder gestrest, des te beter de meeste katten te onderzoeken en te behandelen zijn. De Kattenpraktijk is nl.


Bovendien hebben zowel de kattendierenarts als assistente jarenlange ervaring met de behandeling van katten , wat zich kenmerkt door kennis van kattengeneeskunde, handigheid en geduld. Uw kat verdient de beste zorg en aandacht. Een bezoek aan de dierenarts is voor een kat vaak geen feestje. Katten zijn gewoontedieren en houden van voorspelbaarheid. Voor een bezoek aan de dierenarts worden ze uit hun vertrouwde omgeving gehaal dat veroorzaakt stress.


Dierenarts voor katten

Hierdoor zijn katten vaak veel moeilijker te behandelen of stellen eigenaren een bezoek aan de dierenarts uit. Kattenkliniek Felicare, dierenarts uitsluitend voor katten , gevestigd in Soest. Makkelijk bereikbaar vanuit Amersfoort, Baarn, Soesterberg, Den Dolder, Hilversum. De beste zorg voor uw kat. Wist je dat je huisdier je gezonder maakt?


Nog meer reden dus om extra goed voor hem of haar te zorgen. Lees hier hoe jouw huisdier je een gezonder mens maakt. Marleen Assink, dierenarts speciaal voor katten Ik ben Marleen Assink en ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Gent (België) en ben afgestudeerd met grote onderscheiding.


Dierenarts voor katten

Al tijdens mijn studie was het duidelijk voor mij dat mijn hart echt bij de katten en de kattengeneeskunde lag. Voor alle honden, katten , konijnen en huisdieren. NPO besteedt Ellie Lust aandacht aan de malafide hondenhandel. Om aandacht te vragen voor de misstanden die nog steeds in de hondenhandel plaatsvinden.


Er zijn diverse partijen die zich onder de naam Fairfok sterk maken voor gezonde, sociale honden in Nederland. Welkom op de website van dierenarts Valérie Monstrey. De praktijk is gericht op de behandeling van gezelschapsdieren zoals honden, katten , konijnen en knaagdieren.


Dierenarts voor katten

U kan bij mij terecht voor oa. In een mooie, ruim opgezette én schone kliniek verzorgen wij al dertien jaar met veel liefde alle huisdieren in de regio. Samen met AniCura Kennemerland en AniCura IJmond vormen wij een hechte groep klinieken in de regio. Wij werken onderling intensief samen.


Hierdoor kunt u op elk moment, voor elk probleem bij ons terecht. Er komen geen andere dieren die stressvol kunnen zijn voor katten. Daarnaast zijn dierenarts Frieke Haffmans, dierenarts Leonie Olthof en de assistentes Karen, Merel en Vera helemaal op kattenzorg gericht en weten precies hoe ze met uw geliefde dier om moeten gaan. Een dierenarts behandelt zieke of gewonde dieren.


Ook kan een dierenarts hulp bieden bij het voorkomen dat dieren ziek worden. Sommige dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk gezelschapsdieren (zoals honden, katten , vogels, konijnen), andere dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk landbouwhuisdieren (zoals paarden, koeien). Overweeg zeker ook de optie om een volwassen dier te adopteren.


Onze asielen zitten vol met toffe honden en katten die een tweede kans verdienen. Indien je toch voor een pup of kitten kiest, probeer ten allen tijden te vermijden dat je een diertje bij een broodfokker koopt. Voor een kat is een bezoek aan de dierenarts vaak geen pretje. Omdat Medpets werkt met een dierenarts kunnen al onze producten worden begeleid met een goed gebruikersadvies.


Daarnaast kan de dierenarts rechtstreeks vragen van klanten over de producten behandelen en advies geven voor welk product het best in een bepaalde situatie kan worden gekozen. Voor de gezondheid van je kat is een regelmatig bezoek aan de dierenarts noodzakelijk. Dierenarts Waarom werken we bij Medpets met een dierenarts ? De meeste katten vinden dit geen fijne ervaring. Veel eigenaars zien er dan ook tegenop om met de kat naar de dierenarts te gaan.


Met een aantal kleine maatregelen kan je het bezoek voor jou en je kat echter een stuk aangenamer maken. Een getraind dier weet wat er gaat gebeuren en hoe hij kan reageren. Viacutan Plus is het voedingssupplement dat op een natuurlijke wijze zorg draagt voor de huid en vacht van uw huisdier. Als je ergens twijfels over hebt, neem dan contact op met je dierenarts. Tot slot kun je, als je bij de bloemist lelies ziet zonder sticker of kaartje met een waarschuwing, daar best iets van zeggen.


Hoe meer mensen zich bewust zijn van het gevaar van lelies voor katten , hoe minder ongelukken er zullen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts