woensdag 18 juli 2018

Groene kleur combineren

Groene kleding combineren. De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs. Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie.


Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers. Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes. Bij het combineren van kleuren kijk je het best naar de kleur die tegenover de basiskleur ligt in de kleurencirkel (zie hiervoor de afbeelding bij de inleiding van dit artikel) De primaire kleuren rood geel en blauw zijn de basiskleuren, een menging van deze kleuren doet de secundaire kleuren ontstaan.


Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Wanneer je weet welk kleurentype je bent, zie je gelijk of je beter het warme of het koele groen draagt.


Groene kleur combineren

Sommige mensen schrikken van een bepaalde kleur. Dat kom ik nogal eens tegen met de kleur groen, zo van “wat moet ik daar nou mee? Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte. Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen. Hang een paar mooie lijsten aan de muur, zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe.


Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen. Bekijk het bord groene kleur van helgavanolst op Pinterest. Ik ben dol op de kleur groen en dan vooral met een tintje grijs erdoor heen. Hoe kun je de kleur groen combineren ? Deze kleur je uitstekend gebruiken in een industrieel interieur, maar ook in een botanisch industrieel interieur.


Zoals gezegd kan je deze mooie natuurlijke kleur op heel veel verschillende manieren toepassen in je interieur. Daar gaan we vandaag dus meer van laten zien. Olijfgroen is een hele mooie eigentijdse kleur die je heel mooi kunt combineren met andere groene kleurtinten.


Wissel het af met zowel lichte als donkere groentinten. Hierbij wordt er natuurlijk geen lichte kleur als lime groen bedoel maar donkere tinten als donkerzeegroen, legergroen en olijfgroen. Indien je het avontuur niet aandurft om van top tot teen in het groen te lopen, kun je altijd nog een groene blazer rocken en dit combineren met een beige chino. Een prachtige groene kleur leer die goed te combineren is met andere kleuren zoals grijs, zwart maar ook blauw en bruin. Een gewaagdere keuze is deze groene bank.


Groene kleur combineren

Je creëert met diepe kleuren en donkere materialen een moody sfeer in je interieur. Deze verfde ik dus precies dezelfde kleur. Deze zelfde kleur komt ook terug in het vintage kastje dat van mijn oma is geweest.


Heart Wood combineren met de kleur groen en camel geeft een warme, botanische en toch stijlvolle uitstraling. Het belangrijkste bij het combineren van kleuren is toch wel dat de ruimte in balans is. Als je een bedrukt kledingstuk draagt kun je dat meestal het beste in combinatie met iets effens dragen. Heb je bijvoorbeeld een zwarte rok met kleine bloemetjes, combineer hem dan met een groene top in de kleur van de blaadjes.


Je kunt bedrukte stoffen ook wel onderling combineren , maar dat is wel een beetje riskant. Je kunt het combineren met andere kleuren en lekker afwisselen met kussens op de bank. MakeOver Musthave: Een groene bank is wat ons betreft echt een must have!


En in een neutraal kleurenpalet zal je bank opvallen zonder dat het schreeuwerig zal aanvoelen. Dan kun je beter aan de slag gaan met toon-op-toon kleuren. Deze kleuren vullen elkaar juist aan, om zo een het gevoel van eenheid te geven. Je kiest een basiskleur, zoals roo blauw of groen.


Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Je kunt deze toon-op-toon kleuren makkelijk met elkaar combineren. Aan de hand van deze tips kan je nu zelf kleurencombinaties samenstellen die perfect passen bij je bestaande meubels en persoonlijke stijl. Wit en grijs kan je heel goed combineren. Grijs iets minder, maar ook groene keukens kan je heel leuk combineren met verschillende kleuren en materialen.


Je kunt hele mooie kleur - en materiaalcombinaties maken met het werkbla de deurgrepen en het keukenapparatuur. Als je je niet heel erg verdiept hebt in make-up zul je misschien raar opkijken van de kleuren in dit palette. Dit inspireerde mij om deze kleur olijfgroen nog meer terug te laten komen in huis in bijvoorbeeld kussens, vloerkleed maar ook planten uit te kiezen met deze vergrijsd groene uitstraling. Noem het gerust een lastig karwei, het kiezen van de juiste verfkleur voor je interieur. Kleur is van grote invloed op de uitstraling en sfeer in je woning.


Verfkleuren kiezen en de juiste kleuren combineren , is zo makkelijk nog niet. Voorop staat dat jij je prettig voelt in je eigen huis. Daarom een paar tips en advies.


In dit artikel lees je meer over de groene winterjas. Een uitstekende kleur dus om te dragen wanneer je gaat netwerken bijvoorbeeld! Welke kleur geel kies je dan?


Toen ik zei dat er ook voor jou een ‘geel’ is, bedoelde ik meer dat er voor iedereen een tint geel is die je goed staat. Om te weten te komen of groen een kleur is die bij jou en je interieur past, zetten we de betekenis van groene kleuren even op een rijtje, zodat je perfect weet welk effect een groen kleurenpalet op je interieur én op jezelf heeft. Dat groen onze meest favoriete kleur is voor in ons interieur, steken we niet onder stoelen en banken. Bijna wekelijks schrijven we over de mooiste planten, botanische printjes en andere groene items in ons interieur. En we hebben weer een nieuwe verslaving als het aankomt.


Om een levendig en boeiend interieur te krijgen, is het een goed idee om verschillende kleuren te combineren. Zo kan je werken met accentwanden of het plafond een andere kleur geven dan de muren. Bij een accentwand kan je gerust kiezen voor een opvallend verfkleur. Door de witte kleur lijken de jonge blaadjes op bloemen.


De daadwerkelijke bloemen van deze plant zijn wit en groen van kleur en hierdoor redelijk onopvallend tussen al het wit en groen van de bladeren. De kardinaalshoed ‘Pierroloni’ houdt het hele jaar door zijn blad en is dus ook in de winter een groene plant. Kleuren Combineren Eén van de méést voorkomende problemen die mensen hebben met hun garderobe bestaat erin te weten welke kleuren samengaan. Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui?


Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts