donderdag 12 juli 2018

Gent feest

We hebben er een fijne 176ste Gentse Feesten opzitten. In totaal waren jullie met 970. Subscribe to our Dutch newsletter. The city of Ghent will treat the personal data you provide with respect for your privacy.


Gent Feest is gesloten op weekend- en feestdagen. Ophalen, terugbrengen of leveringen dienen bijgevolg tijdens weekdagen te gebeuren. Bij weekendverhuur wordt slechts dag aangereken tenzij uw feest over meerdere dagen loopt. Mooi aanbod aan mooie prijzen.


Visit our English website Visitez notre site en Français. With the Creative Commons License, you are free to copy, redistribute, transform and adapt. Een Indonesisch feestje bij Gado-Gado? Fun en lekker eten gegarandeerd!


Camerabeelden: Tania De Mulder en Francine Vernack. Beleef het meligste feest van Gent Excursies tijdens een speciale aflevering van de Gent Excursies Karaoke Party. Niets is leuker dan je vrienden of vriendinnen te. The Ghent Festival has its origins in the 19th century, when Ghent city fathers decided to consolidate the weekly neighborhood Sunday celebrations (or beer-fuele drunken blow-outs) by grossly underpaid common folk into a general fair, thinking such a strategy might cut down some of the rampant Monday absenteeism of the times. Alle activiteiten en uitstappen in Gent van het type Party of fuif.


Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Historische Huizen Gent is op zoek naar een uitbater voor de Winterbar in de stallingen van het Gravensteen. Wil jij tijdens Winterwonderkasteel de stallingen omtoveren tot de meest gezellige en hartverwarmende bar van Gent ? Stel je dan kandidaat voor vrijdag november. Gratis festival op de Gentse linkeroever, op 6-oktober.


Gent feest

Gent , de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, biedt de zeldzame combinatie van de intimiteit van een compacte stad en de openheid van een metropool. Gent de tweede grootste stad van Vlaanderen en de grootste studentenstad. Veelzijdig, historisch en eigentijds tegelijk. Bekijk meer ideeën over Festival lichtjes, Feest poster en Renaissance kunst.


After ten years of Oudburg Feest ! Patersholfeesten, its time to take it to next level. De Gentse Feesten zijn een feest dat tien dagen lang de hele binnenstad van Gent , de Kuip, inneemt. Feestelijke sfeer, boeiend muziekprogramma op twee pleinen, lekkere drank uit de streek, gestreken mastellen, gezellige rommelmarkt… dat allemaal tijdens een kleurrijk festival in het hartje van Gent dat door de buren op poten wordt gezet. In deze stad vind je een interessante mix van een rijke geschiedenis gecombineerd met eigenzinnige evenementen, tentoonstellingen, festivals, theater, concerten zoals je ze nergens anders vindt.


Zondag september komt het Parkbos helemaal tot leven met dit gratis heerlijke open air muziekfestival voor genieters groot en klein, georganiseerd door Gent Festival van Vlaanderen. Op zoek naar een DJ in Gent ? Tom Cosyns één van de meest gevraagde Feest DJ’s uit Gent. Een DJ inhuren voor uw trouwfeest in Gent , uw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Gent en omgeving?


Wij bieden u een totaalformule met keuze uit discobars, DJ met of zonder geluid en licht voor ieder wat wils. Restaurant Patyntje, dat eind de jaren twintig van vorige eeuw opende, is een begrip in Gent. Karnaval Ledeberg de 48e editie van het Feest der goedgemutsten. Je kan ook bij ons terecht voor het huren van carnavalskleding. Ze duren immers dagen lang.


Gedurende de Gentse Feesten kan u deelnemen aan allerlei activiteiten en genieten van allerlei optredens en voorstellingen. Tinnenpot programma Gentse Feesten. Discover lightprojects through the city centre, from the Baudelohof to Sint Pietersplein. There is no start or end point, so you can start or finish anywhere.


Boek een gra­tis Gent ­se artiest voor jouw wijk­ feest of huis­ka­mer­con­cert! Knallen in de derde Festivalweek. De vijf sterconcerten van de tweede Festivalweek. Le Beach House doet er alles aan om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen en - nog belangrijker – te overtreffen.


Gent feest

We zorgen voor een compleet feest , inclusief culinair entertainment en sfeervolle aankleding. Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes. Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren.


Superpiet en alle andere Zwarte Pieten hebben Sinterklaas weer uitgenodigd voor een groot feest in ’t Kuipke in Gent. Een show met muziek, dans, optredens en heel veel humor, waar de kinderen van zullen smullen. Bekijk het bord Oud gent van freddydescheppe op Pinterest. Tijdens het klimaatfestival ‘ Gent aan Zee’ kunnen kinderen zelf de leuke kanten van duurzaamheid ontdekken.


Ze voelen, ruiken en proeven! Ze bouwen met reuze materialen hun eigen klimaatsta ontdekken wat voor een vuil goedje Ceigenlijk is of kunnen zich laten grimeren door knotsgekke strandgangers. Kom eens proeven van de eigenzinnige stadsenergie van Gent tijdens de Gentse Feesten, vlei je neer in een zitje in één van de vele theaters of vergaap je aan de kwalitatieve klassieke en hedendaagse tentoonstellingen in Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts