woensdag 25 juli 2018

Ik wil iets verkopen

Ik wil iets verkopen

Als hobby handelaar gebruikte ik al jaren de vele tweedehands websites om mijn spullen te verkopen. Het is best tijdrovend als ik voor elk product dat ik wil verkopen per website de advertentietekst opnieuw moet schrijven. Op deze manier je advertentie doorplaatsen is tijdbesparend en makkelijk in gebruik. Hoe kan ik iets op eBay verkopen ? Op eBay kunt u op een leuke manier wat extra geld verdienen.


Ik geef je bewezen tips! In sommige categorieën hebben we een zoekertjes-limiet geïntroduceerd. Dit betekent dat je nog steeds gratis zoekertjes live kan hebben.


Maar wil je meerdere zoekertjes live plaatsen, moet je daarvoor betalen of kiezen voor Admarkt, waardoor jouwzoekertje meteen op de meest zichtbare plaats komt te staan. Kijk hier voor uitgebreider advies. Heb je woon- en mode accessoires, hebbedingen, vintage, design, kleine meubeltjes die nog in goede of liefst perfecte staat zijn, maar waar je niets meer mee doet en die je graag wil verkopen ? Wat kan ik verkopen via bol.


ISBN of EAN-code hebben en in het assortiment van bol. Veilig online verkopen Als je bijvoorbeeld boeken, kinderspeelgoe een auto of een boot online wilt verkopen , wil je daar ook de betaling voor krijgen. Daarom is het belangrijk om erop te letten dat je op betrouwbare websites je spullen aanbiedt, de persoon met wie je handelt controleert op betrouwbaarheid en weet wat je rechten en plichten.


Pakkende titel Zet in uw advertentietitel een pakkende tekst die het aantrekkelijk maakt om de advertentie te bekijken. U heeft tekens inclusief spaties, maak daar gebruik van. Ik wil iets kopen Niet gevonden wat u zocht ? U wenst uw woning te verkopen ? Voor de meest persoonlijke. In feite nemen ook jij en ik soms beslissingen over iets zonder dat we hier rationeel over hebben nagedacht of zonder dat we echt volledig begrijpen waar het nu net om draait. Wanneer je online een product wil verkopen , wil je ook dat de consument niet twijfelt en direct overgaat tot een aankoop.


Info over iets verkopen. Resultaten van zoekmachines! Ik zou zeggen: welk product heeft je hart? Kijk, je kunt alles verkopen maar heb je ook passie voor wat je verkoopt?


Kun je er iets over vertellen, kun je enthousiasme opbrengen voor je product? Dat lijkt me toch wel de basis. Want je kunt wel iets gaan verkopen waar je helemaal niks mee hebt, maar dat blijf je toch niet leuk vinden. Verkopen via een webwinkel is een goede en relatief goedkope manier om meer klanten te bedienen.


Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het werkt en hoe je eraan begint. Het uitbouwen van een webshop vraagt namelijk ook om een sterk idee, een gedreven ondernemer en de nodige kennis. Het verkopen van spullen online heeft natuurlijk ook een ontzettend lage drempel. Je hebt geen bedrijfspand of grote inventaris nodig. En een eigen webwinkel om je spullen online te verkopen is voor veel producten ook al niet meer nodig.


Als je geen strak minimumbedrag voor je product hebt, zoals. De uitgebreide website is gebruiksvriendelijk. Tweedehands verkopen via bol. Je uitgelezen boeken verkoop je gemakkelijk via bol. Marktplaats spullen kopen en verkopen , hoe gaat dat?


Ook dvd’s en cd’s die je al genoeg gezien of gehoord hebt, kun je als tweedehands te koop zetten bij bol. Zo kun je er nog iets leuks aan overhouden en eventueel weer iets nieuws kopen. Als iemand uit de buurt het op wil halen, heb ik er toch iets meer vertrouwen in dat het echt gedragen gaat worden. Of ik het de moeite waard vind om het online te zetten, reageren, afspreken en thuisblijven met de kans dat ze niet op komen dagen, laat ik afhangen van de hoeveelheid tijd en zin die ik ervoor kan maken.


Heb echter wel spullen die weg moeten en dacht nu aan verkopen. Geef je mensen je gironummer waar ze het geld dan eerst op moeten storten? Wil een website en webshop enkel om jouw schilderijen te verkopen ( ik ga er voor de eenvoud vanuit dat dit het geval is)?


Dan is het verstandig om WordPress te kiezen. Dit is een gratis systeem waar heel veel gratis online workshops over te vinden zijn en een scala aan gratis plugins. Heb ik hiervoor een speciale opleiding nodig of moet ik het laten controleren door de voedsel en waren autoriteit?


Vooral dit laatste is belangrijk en het meest onderschat. Houd er rekening mee dat de mensen met wie je in gesprek gaat professionals zijn. Ik heb vooral veel gehad aan de persoonlijke SWOT-analyse. Mede door die test heb ik ontdekt dat ik goed zou zijn in verkopen.


Ik wil iets verkopen

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de hbo-opleiding facility management, omdat die ook de specialisatie vastgoedmanagement heeft. De bouw vind ik nog wel leuk maar ik wil geen gebouwen meer neerzetten, maar verkopen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts