woensdag 30 mei 2018

Weegschaal eerlijk

Sterrenbeeld Weegschaal. DatuVan september tot oktober. Weegschaal kan lange gesprekken voeren om onredelijk gedrag te verklaren. Bijbehorende sterrenbeelden: Ram en Boogschutter. Mensen die geboren zijn met het sterrenbeeld weegschaal zijn vredelievend en eerlijk.


Ze haten om alleen te zijn. Om die reden is het gevoel van samen te zijn zeer belangrijk voor de weegschaal. Weegschalen zijn zeer genereus met hun hart, geld en tijd. Ze delen het liefst alles met hun vrienden. Jouw missie: vrede brengen op aarde.


Harmonie, schoonheid en tact zijn jouw wapens, Weegschaal. Goeie KoopOei, nog een paar weken en je ligt al op het strand. Misschien moeten er nog een paar kilootjes af? Een goede weegschaal geeft eerlijk aan hoe je er voor staat. Hoewel ze, in het midden van het overwegen van beide.


Weegschaal eerlijk

Zij willen een systeem dat altijd goed en eerlijk is. Ze kunnen ook heel slecht liegen en zullen je altijd de waarheid vertellen. Wat anderen zeggen Weer een jaartje ouder maar nog steeds in vorm! Een grappige verjaardagskaart getekend door Ings kaartjes.


In zijn werk is hij nauwgezet en efficient. Hij is charmant en eigenwijs. Wel heeft hij last van een neiging om te twijfelen en kan hij enorm humeurig zijn tegen zijn omgeving.


Voor je een beslissing neemt is het verstandig om eerst alle kanten van de zaak te overwegen. Ze zijn zo eerlijk als mogelijk voor anderen en zullen als vredesbemiddelaar voor vrienden optreden als die dat nodig hebben. Ze geloven in eerlijkheid en gelijkheid. Al deze eigenschappen helpen bij het maken of breken van de weegschaal in dit jaar.


Het nieuwe jaar is pas net van start gegaan en zoals elk jaar hoop je natuurlijk dat dit jouw jaar wordt. Zorg dat de communicatie met de anderen open en eerlijk. Hij kan ook gracieus zijn, idealistisch en sociaal. Als je zijn aandacht wilt trekken en zijn genegenheid wilt winnen, probeer dan een beroep te doen.


Weegschaal eerlijk

Tweelingen zal meer waarde moeten hechten aan de belangrijke beslissingen die dienen genomen te worden. Dit is dus een punt waar beide moeten aan werken. Eigenschappen horoscoop Weegschaal.


Deze pin is ontdekt door aly. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dan kom je bij de Werkelijke Wijsheid van de Weegschaal. Eerlijk en weloverwogen de balans opmaken.


Weegschaal eerlijk

Uitstekend beslissingen kunnen nemen. Maar niet voor de vuist weg, radicaal of uit emotie. Maar goed en eerlijk kijkend en afwegen luisterend naar alle partijen, objectief oordelend en dan, waar nodig, zeker ook veroordelend. Toch zijn ze ook erg eerlijk. Het zijn mensen met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.


Ze zijn meestal intelligent, eerlijk en trouw en zijn begripvol en empathisch. Ze kunnen hun gevoelens en mening over het algemeen goed verbaal uiten. Andere kenmerken zijn hun bovengemiddelde loyaliteit en hun verlangen om een stabiele relatie te hebben.


Lees in deze zeer uitgebreide eigenschappen horoscoop alles over het sterrenbeeld Stier! Krijg meer inzicht in jezelf (of een ander!) qua karakter, op het gebied van liefde en werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts