woensdag 30 mei 2018

Buitenland bundel kpn

Geen onverwachte kosten in het buitenland met de buitenlandbundels van KPN. Internet, bel en sms voordelig vanuit één bundel als je op reis bent. Telefooninstellingen in het buitenland. In twee stappen naar voordelig internetten in het buitenland.


Zet de Extra bundel aan via sms of de MijnKPN app Ook met Bescherming Internetkosten aan kun jij in de MijnKPN app om een bundel aan te schaffen. Bekijk de Extra Bundel. Zet (data)roaming aan op je telefoon. Standaard staat dit meestal uit. Ga je op reis naar het buitenland ? Welkom op het KPN Forum!


Wat goed dat je deze vraag hier stelt. In Israël kan je met een extra bundel voor voordeellanden buiten de EU voordelig bellen sms-en en internetten. Deze extra bundel is dagen geldig vanaf het moment dat je het bestelt.


Buitenland bundel kpn

Op deze pagina vindt je meer informatie. Als je nog andere vragen hebt, dan hoor ik dat graag. Grotere buitenland bundel voor USA? Buitenland bundel werkt niet! De Onbeperkt Online bundel gaat automatisch in wanneer je de SIM-kaart activeert en stopt automatisch na dagen.


Wil je de bundel na dagen opnieuw aanzetten? Dat kan in de KPN Prepaid App of door de bundelcode te bellen. KPN prepaid in het buitenland. Op dit moment is je tegoed op. Daarom kan je geen gebruik maken van mobiel internet, bellen of sms’en.


Wanneer je in het buitenland bent kan je middels online opwaarderen of een opwaardeerbon die je in Nederland hebt gekocht je tegoed opwaarderen. Let op, gebeld worden zit dus niet in deze bundels! Je betaalt daar € per minuut voor. Iedere maand € - extra korting op alle KPN Mobiel abonnementen op jouw adres.


In sommige gevallen is een monteur noodzakelijk. Toch een afspraak met de KPN Monteur? Als je toch hulp wilt, dan kun je altijd nog de gratis monteur inschakelen.


Zakelijke klanten van KPN belden in het buitenland al uit hun bundel. Het personal Sim abonnement bestond tot nu toe uit een BelSMS- bundel , die elke maand omhoog én omlaag kan worden bijgestel aangevuld met zogeheten Slimmer opties om de bundel verder te personaliseren op basis van het belgedrag van de abonnee. Tarieven in het buitenland nu handig te vinden op kpn. Om overal ter wereld zorgeloos te bellen en internetten hebben we alle tarieven makkelijk toegankelijk gemaakt in een tool op kpn. Van Andorra tot Zimbabwe van Bhutan tot Kaapverdië.


Europa is bijvoorbeeld zone daar kan je jouw bundel gebruiken zoals je gewend bent. Op onze website geven we aan wat onder welke zone valt en welke kosten daarbij. Wanneer u in het buitenland bent hanteert KPN standaard een datalimiet van € 5- (excl. BTW). Zo wordt u niet verrast door hoge kosten.


Deze limiet geldt per kalendermaand. Bij een verbruik van en 1 van de limiet ontvangt u een SMS. Hussel Sim Only bij KPN. Kies een van onze Sim Only-abonnementen en vul je gegevens in. Je ontvangt je simkaart via post.


Na ontvangst plaats je je nieuwe simkaart in je telefoon. Als je een Sim Only-abonnement afsluit, heb je dagen bedenktijd. Ik ben enkele weken op Kreta en activeer elke week een Nw Internet bundel van euro wat weken goed werkte. Alleen de laatste anderhalve week doet hij het niet meer.


Afgelopen zaterdag net weer een bundel geactiveerd maar het lukt dus niet meer. KPN en Vodafone bieden heel grote databundels. Alleen Vodafone stelt beperkingen aan het gebruik in het buitenland. Je mag maximaal GB gebruiken om te internetten. Bij KPN is er geen limiet en mag je bundels van of 1GB helemaal in het buitenland mag gebruiken.


Wil je geen gebruik maken van een buitenlandbundel, prepaid buitenland bundel kpn. Verder is hun aanbod goed en is het gemakkelijk om je tegoed op te waarderen: Dit is handig omdat je daardoor altijd de juiste simkaart hebt voor je telefoon: Hieronder prepaid buitenland bundel kpn prepaid bundels en top-ups nog even schriftelijk. KPN heeft het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen of voortijdig te stoppen met de aanbieding, kpn sim only buitenland bundel.


Buitenland bundel kpn

Hoewel een los KPN abonnement vaak duurder lijkt dan een vergelijkbaar abonnement bij een concurrent, biedt KPN tegenwoordig ook familievoordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts