vrijdag 18 mei 2018

Inkomend nummer blokkeren vaste telefoon

Inkomende privé nummers blokkeren op vaste lijn. Je bent echt niet de enige en het speelt ook bij andere providers. Het is niet toegestaan een nummer te blokkeren. Alléén als het nummer bij KPN zit kan KPN deze klant blokkeren , maar daar zitten wel procedures aan die vaak weken duren. Zit het bij een andere provider dan kan KPN niks doen.


Blokkeren van inkomende telefoonnummers? Uitgaande nummers blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis.


Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Mocht u het niet kunnen blokkeren en het is altijd hetzelfde nummer dan zou ik als ik u was contact opnemen met uw telecomaanbieder met het verzoek om dit nummer te blokkeren. Je kan de oproepen zelf blokkeren.


Inkomend nummer blokkeren vaste telefoon

Niet zeker of je die optie hebt? Vraag het eens na bij de verkoper van je toestel. Elke provider kan elk gewenst nummer inkomend blokkeren. Probleem is dat het gewoon niet mag.


Overigens gaat het hier om een belserver die zelf doorheeft welk nummer aktief is en daarmee dat nummer zal blijven bellen. Ziggo kan echter wel, na een aantal overlastmeldingen, het nummer aangeven bij meldpunt van dat land. Het is gratis voor uw gsm- nummer , maar u betaalt € 33. Wordt u bedreig gestalkt of gepest?


Heb je telefonische overlast op je vaste nummer en wil je een telefoonnummer blokkeren ? Bekijk de oplossingen, of laat een onderzoek instellen door KPN. Het vaste nummer van uw laatste beller kunt u achterhalen met Ken-Je-Beller (als het een gekend nummer is). Wilt u geen commerciële oproepen krijgen? U kunt u inschrijven op de Bel mij niet meer lijst. Bekende telefoontjes blokkeren in Android.


Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Je blokkeert dus een specifiek telefoonnummer , maar niét een persoon. De persoon van wie je het telefoonnummer blokkeert, kan jou met een ander telefoonnummer nog wél bellen.


Zo blokkeer je een bekend telefoonnummer. Een bekend telefoonnummer blokkeren is vrij simpel. Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt. Daarnaast kun je zelf bepalen naar welke nummers er niet gebeld kan worden. Op deze pagina vind je meer informatie over blokkades.


Ik heb de telefoon al eens opgenomen en gezegd dat ze moeten ophouden met bellen. Ben nog nieuw op dit forum dus ik weet niet of ik het nummer zomaar mag geven. Dan komt er geen antwoord.


Als het niet zo mag, dan moet iemand er mij maar op aanspreken. Ben benieuwd of er nog mensen zijn die van dit nummer last hebben. Telefoonnummer blokkeren - welke mogelijkheden zijn er? Er kunnen meerdere redenen zijn om een telefoonnummer te willen blokkeren.


Het kan voorkomen dat u ongewenst veelvuldig wordt gebeld door iemand met een bepaald nummer. Maar het blokkeren van een nummer kan ook heel goed een preventieve actie zijn ter voorkoming van hoge telefoonkosten. Aangezien het voor uitgaande gesprekken kan zie ik niet in waarom het niet voor inkomende gesprekken kan.


Dit zou immers heel wat ( telefoon )stalking kunnen voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts