maandag 21 mei 2018

Vrienden blijven als je verliefd bent

Vrienden blijven als je verliefd bent

Re: vrienden blijven als je verliefd bent. Ik denk dat je met hem moet overleggen wat jullie nu het beste kunnen doen. Als jij je gevoelens los kunt zien van de vriendschap die jullie hebben dan kunnen jullie mits hij ook wil vrienden blijven en jouw gevoelens ook los ziet van de vriendschap die er is. Weet jij dat je de moeite waard bent zelfs als de ander niet verliefd op je is? Kan je de ‘nee’ aanvaarden?


Dat is belangrijk om toch vrienden te kunnen blijven. Probeer als het nodig is eerst te werken aan je zelfvertrouwen. Heeft je beste vriend of vriendin veel zelfvertrouwen? Een vriendschap met je ex heeft dus een grote kans te mislukken en zal je vaker ongelukkig dan gelukkig maken.


Als je vrienden bent , dan ben je meestal ook bevriend op sociale media. Het succes ratio is veel hoger als je iets voorstelt wat jullie allebei leuk vinden om te doen. Zo maak je ook vrienden je maakt vrienden op gezamenlijke gronden. Dit houdt in dat je kijkt wat jullie gemeen hebben met elkaar zo wordt je namelijk vrienden het zal moeilijk zijn als je vrienden maakt met iemand waarbij je niks met elkaar gemeen hebt.


Vrienden blijven als je verliefd bent

Hoe kan je contact blijven houden met je vrienden als je net een nieuwe relatie hebt? Korte afspraken kunnen de kwaliteit van de vriendschappen goed doen. Ook al zie je ze kort, je vrienden blijven zien voor sociale en emotionele steun is belangrijk. Wat je moet doen als je hopeloos verliefd bent op een leuke man (en hoe je jezelf behoedt voor alles wat er fout kan gaan). De grote gevaren die je niet ziet als je verliefd bent , maar die wel degelijk je levensgeluk ernstig bedreigen.


Wat je nooit moet doen als je smoorverliefd bent , ook al gebeurt het continu om je heen. Je vindt ze niet op een vrienden blijven met je ex forum. Als je er dan nog in blijft zitten is dat een recept voor drama of teleurstellingen.


Door er op dat moment uit te stappen bespaar jij jezelf een hoop leed en verspilde energie. Ik weet dat het moeilijk is. Je bent niet voor niets vrienden met je ex gebleven, dus hij moet veel toevoegen aan je leven.


Gedraag je vriendelijk, letterlijk. Het is uit tussen jullie, maar je ex wil vrienden blijven. Je wilt je ex juist weer terug, en niet als vriend - maar als partner.


Hoe je van vrienden weer partners wordt, lees je hier! Och, wat is het makkelijk om nog af en toe de koffer met elkaar in te duiken als je uit elkaar bent , maar nog geen nieuwe relatie hebt. Antwoord op je eerste vraag heb je zo dus als een beetje (hoop ik) en de vriendschap in stand houden doe je ook door elkaar te blijven zien, dingen te blijven delen en zo gewoon mogelijk tegen elkaar te blijven doen. Verliefd zijn komt in vele vormen.


Denk aan een crush op de barman, vlinders in je buik door je Tinderdate en kleine verliefdheidjes op beroemdheden, bloggers en andere bekende figuren. Zoals eerder is gezeg is als je vrienden wilt blijven met je ex één van de voorwaarden is dat je eerst emotioneel afstand hebt kunnen nemen van je ex. Dat klinkt misschien vreem maar als je probeert je ex terug te winnen terwijl je nog ontzettend verliefd bent , dan is de kans groot dat je je besluit baseert op puur en alleen emoties. Het is makkelijker voor je ex Een andere reden is dat het jullie leven een stuk gemakkelijker maakt als jullie vrienden blijven.


Je kan nog steeds allebei met dezelfde vrienden om blijven gaan, elkaar tegenkomen op dezelfde plaatsen en onnoemelijk veel andere dingen samen doen. Maar je ex heeft tegen je gezegd dat je ex vrienden met jou wil blijven. Begrijpelijk dat jij hiermee niet kunt leven.


Je kunt niet met iemand omgaan waar jij nog verliefd op bent , terwijl de ander gewoon vrienden wil zijn. Dat maakt de situatie nog lastiger, waardoor jij natuurlijk bang bent dat het nooit meer zo zal worden als vroeger. Zou het niet handig zijn om te weten hoe je iemand kan aanzetten tot het aanmaken van dit stofje? Als je dat wist kon je theoretisch iedereen verliefd op je laten worden.


Hoe kom ik erachter of hij van me houdt: de eerste stap is om jullie verschillen te accepteren! Als je verliefd bent , wil je dat je partner dat ook voor jou voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts