maandag 21 mei 2018

Dingen om binnen te doen

Blegh, niet altijd fijn hoor die regen. Er zijn dagen dat je de kinderen in de plassen laat stampen maar er zijn ook dagen dat je ze liever lekker binnen houdt. Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis. Mijn excuses als je ze zelf al hebt bedacht.


Dingen om binnen te doen

Ik raad je aan om alle activiteiten één voor één af te gaan en ze allemaal een keer te proberen. Haal meer uit die dagen! Dit zijn dingen die je kunt doen tijdens een regenachtige dag: 1. Je bent nooit te oud om dingen te leren.


Pak er een papier bij en begin met tekenen of schilderen. Dit werkt ontspannend en is een goede manier om je creativiteit te uiten. Neem een ontspannen bad. Relaxen is ook belangrijk. Author By Jennie from the Blog De zomervakantie is in volle gang en de ‘ik verveel me’ tweets en berichtjes zijn zoals ieder jaar weer volop aanwezig.


Om samen wat te doen hoef je echter niet het comfort van je eigen huis te verlaten. Er is meer te doen dan een avondje Netflix and chill. Ga op een huiselijke speurtocht. Dit zijn de dingen die je thuis kunt doen met je vriend of vriendin: 1. Je hoeft je huis niet uit om iets leuks te doen met je partner.


Pak een boek, kies het fijnste hoekje in je huis uit en verlies je volledig in het verhaal. Als gevolg van het feit dat de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest is, tekent zich nu een fraaie combinatie van authentieke gebouwen en moderne architectuur af. Jezelf vermaken hoeft lang niet altijd geld te kosten, er zijn genoeg manieren te verzinnen om gratis de verveling tegen te gaan. In het overzicht hieronder vind je verschillende dingen die je gratis kunt doen als je je verveelt.


Blaas het stof van je bordspellen. Dingen om binnen te doen : 1. Niets leukers dan een spelletje Monopolie of vier op een rij, pure nostalgie! Of maak gewoon je eigen spel!


Koppel er een prijs aan: de winnaar krijgt een koekje, de verliezer moet afwassen. Je hoeft niet meteen alles af te breken en te schilderen, doe. Om iets te leren (daar hoef je tegenwoordig de deur niet eens meer voor uit, als je dat niet wilt).


Dingen om binnen te doen

Of om iets te doen wat jij leuk vindt: heb je altijd al eens dat ene museum willen bezoeken, maar ken je eigenlijk niemand om samen mee te gaan? Het is totaal geen schande om dat in je eentje te doen. Vervelen staat niet in mijn boekje. Hoe vermaak je de kids als het buiten koud en nat is? Ik verzamelde leuke ideeën om binnen te doen met kinderen bij slecht weer, voor thuis en buitenshuis.


Wat te doen als het regent? Het is dan wel zomer, maar het regent vaker dan we zouden willen. Maar soms wil je gewoon eens iets nieuws doen , en ben je op zoek naar leuke dingen om te doen met je vriend. Maak een lijstje met dingen die jullie willen doen voor jullie dood.


Ga naar een karaokebar en kom de rest van de avond niet meer bij van het lachen. Heb jij nog leuke ideeën om te doen met je vriendinnen? Genoeg, want je kunt hier kiezen uit een bijna eindeloze hoeveelheid gekke en leuke activiteiten. Tachtig dingen om te doen in Groningen. Groningen heeft als Hanzestad een hele lange scheepvaarthistorie.


Je wilt iets gezelligs doen met je vriendinnen, maar je zoekt nog naar leuke inspiratie. Zoek niet verder, wij hebben een hele lijst voor je klaargezet met goeie tips! Kijk in huis rond of je dingen ziet die je kunnen inspireren om iets te gaan doen. Als je bijvoorbeeld een potlood ziet, kan dat je op het idee brengen om te gaan schrijven.


Doe iets om je hersenen bezig te houden, zoals het opschrijven van alle Europese landen binnen drie minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts