dinsdag 29 mei 2018

Camping ardennen raften

Zijn je kinderen helemaal enthousiast? Neem ze dan eens een middag mee om te gaan raften , waarbij je de stroomversnellingen in de rivieren te lijf gaat met een gids. Op een aantal plaatsen in de Ardennen is het ook nog mogelijk om een klimwand te beklimmen onder leiding van een gids en vervolgens te abseilen.


Ideaal voor actieve groepen, verenigingen, scholen, families en klimmers! Vele logeermogelijkheden: Safaritenten. Wij vergelijken het aanbod van álle outdoor-aanbieders in de héle Ardennen. U bent niet afhankelijk van één bedrijf, maar wij selecteren uit alle mogelijkheden de beste optie voor u. Camping Ardennen , Bièvre. Voor deze unieke bemiddeling betaalt u nooit meer dan wanneer u alles zelf zou boeken bij de verschillende aanbieders.


Langs een aantal rivieren hebben zich organisaties gevestigd die toeristen in de gelegenheid stellen op een rubbervlot de woeste rivier af te zakken. ROW Adventures Family Magic tour offers the perfect family adventure. In het zuidoosten van België kunt u heerlijk wandelen, fietsen, raften , bergbeklimmen en nog veel meer. Door de ANWB beoordeeld als één van de beste 4-sterren campings in de Belgische Ardennen. Je zit dan met – personen op een grote rubberen boot.


Camping ardennen raften

Met je team moet je samenwerken om het raft op de juiste manier door de stroomversnellingen heen te loodsen. Dobra River, Croatia Whitewater rafting has only recently caught on in Croatia. The Dobra, a dam controlled river, has a number of short Class IV-V runs. Wat moet je doen en meenemen om te raften in de Ardennen ? Op camping Petite Suisse is een kantoortje die het raften aanbiedt op de Ourthe. A moins d’une heure de voiture de la ville touristique de Vallon Pont d’Arc, se trouve en plein cœur de l’Ardèche, ce camping familial et convivial.


Le camping se situe en milieu rural, dans la vallée ensoleillée de l’Auzon, au sud de la chaîne de montagnes volcaniques du Coiron. Rijdt u liever niet meer (veel) met de caravan? Geniet maanden lang van een laag- seizoensplaats en stal uw caravan voor de rest van het jaar bij ons in de buurt. U komt op uw gemak naar de camping. In de Ardennen wordt deze tak van sport vooral op de Ourthe beoefend.


Naargelang de waterstanden is de Ourthe bevaarbaar van Nisramont tot Hamoir. We are located in the Mountain Kingdom of Bled :) Slovenia ~ right in the glacier valley, on the edge of Triglav National Park and Julian Alps. Enjoyment takes a central part in life: special Belgian beers, delicious bonbons and culinary surprises. Met een groep vrienden of met collega’s, raften in de Ardennen zal de onderlinge band zeker versterken.


Vooral in de herfst en winter is het goed raften op de diverse rivieren in België. Er staat dan genoeg water in de rivieren voor een wilde afvaart. Ga met de kinderen in achtbanen, zweefmolens en beleef met elkaar een extra leuke tijd op vakantie! En wat is beter dan dit te doen vanuit een kindvriendelijke camping ! U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen op de camping. De Ardennen hutten zijn rustig gelegen houten hutjes.


Dus vooral in het voorjaar, als de sneeuw gaat smelten, dan is het waterpeil hoog genoeg en stromen de rivieren ook snel en dat maakt het raften natuurlijk nog leuker. Boek nu direct een raft arrangement in de Ardennen ! Leuke camping ⛺ aan de rivier de Ourthe (Durbuy) in de Belgische Ardennen - NL eigenaren ( ), véél outdoor activiteiten ( ), enorm gezellig ( ). In de gehele Ardennen is de waterstand in de zomerperiode te laag om te raften. De beste periode om te raften is vanaf eind oktober tot en met begin maart.


Deze zaterdag is het BINGO. Familiecamping in de Ardennen met zwembad. Op onze camping Ardennen met zwembad kunt u verschillende accommodaties huren waaronder kampeerplaatsen, stacaravans en cabanes huren. Onze camping heeft vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken bij uw vakantie op onze camping. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van het warme water in een van onze sanitair gebouwen, afkoelen in het zwemba boodschappen doen bij de mini-market, een was draaien in onze wasserette en meer.


Vakantie Belgische Ardennen. Groene, rollende heuvels die uitnodigen tot wandelen en fietsen, prachtige rivieren waarop je kunt kajakken of zelfs raften en vergeet het beroemde survival in de Ardennen niet! Trotseer deze wild kolkende rivier! Het is luisteren naar de stuurman, anders geraken we nergens, we proberen ons een weg te banen tussen kegels, houden we de boot onder controle wanneer hij dik een meter naar beneden ploft terwijl een hoge golf water in onze boot belandt. Rafting is een teamsport.


Daarnaast vind je op onze camping Ardennen een groot zwembad met glijbaan. Voor de kleintjes hebben wij een speciaal peuterbad en kleuterbad zodat zij zich ook kunnen vermaken in het water. Tijdens je verblijf op onze camping in de Belgische Ardennen , kun je heerlijk van de natuur genieten.


Camping ardennen raften

Een kleine camping in de Ardennen is een perfecte plek om de schoonheid van deze streek te ervaren. De natuurcampings in de Ardennen liggen bijna altijd aan een meertje of riviertje, waar u kunt vissen, kanoën of zwemmen, of waar de kleintjes lekker kunnen spelen. Vanuit de camping kunt u heerlijk wandelen of fietsen.


Zodra het water gaat stijgen in de Ardense rivieren kunnen wij onze rafts klaarmaken voor een spectaculaire rafttocht in de Ardennen. Let op: Het raften in de Ardennen kan alleen plaatsvinden als er voldoende water staat. Mocht er geen water staan dan kunnen wij uiteraard andere activiteiten voor u verzorgen.


Ben jij een student in Eindhoven en lijkt het je leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Vanaf september begint onze introductie periode en leren wij jou in weken de basis van het kajakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts