donderdag 10 mei 2018

Stad lokeren vacatures

Stad lokeren vacatures

Lokeren is een jonge, actieve stad die volop leeft! De Lokeraars zijn samen intussen met meer dan 40. Wil jij er mee voor zorgen dat onze stad een thuis wordt voor elk van hen? Stad en OCMW zijn voortdurend op zoek naar mensen die het beste van zichzelf willen geven voor de Lokeraar. Informaticus, communicatiespecialist, redder of.


Werk je graag met en voor mensen? Dan ben jij misschien wel één van de nieuwe collega’s die we zoeken. Beide besturen zoeken regelmatig nieuwe medewerkers om hun diensten te versterken.


Kandidaten worden steeds geselecteerd omwille van hun competenties, motivatie en eventueel diploma, los van leeftij culturele en sociale achtergron geslacht of seksuele geaardheid. Ben jij een creatieve duizendpoot met een vlotte pen? Wil je mee onze stad in de kijker plaatsen, in samenwerking met een tof team? Kun jij de driehoek stadsdiensten, politiek en burgers communicatief verenigen en heb jij het talent om een team te motiveren?


Je kan ook op volgende manieren inloggen: Opgelet: Om gebruik te kunnen maken van onderstaande manieren van inloggen hebt u eerst een gebruikersaccount nodig waar u één of meerdere van deze authenticatiemethoden koppelt. In onze stad willen we onze burgers op zoveel mogelijke manieren betrekken, bij het beleid of bij specifieke projecten. De stad werkt daarvoor een digitaal platform uit, te bereiken via denkmee. Op dit platform kan je als burger op elk moment een idee achterlaten of een vraag stellen om een proces op te starten. Hier vind je de actuele vacatures van stad en OCMW Sint-Niklaas.


Verder op de pagina vind je ook info over de vacatures van onze partners. Vind vacatures lokeren. Hieronder kan je een overzicht vinden van elke functie die op dit moment vacant is. Alle vacatures bij STAD LOKEREN jobs gevonden Momenteel staan er geen vacatures op regiotalent. Hou deze site echter goed in de gaten of solliciteer even spontaan.


Je maakt hun leven elke dag beter, interessanter of eenvoudiger. En daar ga je van schitteren. Jouw enthousiasme maakt van Gent een nog mooiere stad.


Zin om je elke dag opnieuw op jouw manier voor de Gentenaars in te zetten? Ga dan voor een schitterende job bij de Stad Gent, het OCMW Gent of de partnerorganisaties. Is werken met en voor kinderen en jongeren helemaal je ding? Wil je onze stad mee op de kaart zetten als the place to be voor de Lokerse jeugd?


Ben je een organisatietalent met verantwoordelijkheidszin, en ben je bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken? Dit kan in het Sport- en Jeugdcentrum, in het Stadsmuseum, het Cultuurcentrum, de bibliotheek en het Woon- en Zorgcentrum in Eksaarde. Beste werkgevers in Lokeren. Vacatures Groendienst in Lokeren. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.


Bekijk je de website in het Frans, Duits of Engels, dan krijg je een selectie van relevante artikelen en content te zien. Bezoek onze Nederlandstalige website Visit our English website. Als jong en dynamisch bedrijf in volle expansie bieden wij jou een uitdagende job met een contract van onbepaalde duur.


Stad lokeren vacatures

Je loopt rond met een handscanner in de aanslag of houdt het overzicht vanop een magazijntruck. Twee nieuwe vacatures ! Meer info via deze webpagina:. Medewerkers van de stad zitten dan klaar om uw vragen te. Je hebt je rechten uitgeoefend en gevraagd om vergeten te worden. Daarom kan je geen job agents aanmaken en niet meer solliciteren op vacatures.


Als je je toch weer wilt inschrijven, raden we je aan om naar een kantoor te gaan. Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening (e-loket en afspraken maken), praktische informatie (contactgegevens en openingsuren), nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Op zoek naar een nieuwe job?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts