dinsdag 22 mei 2018

Scouts en gidsen vlaanderen jaarthema

Viering in het jaarthema. Geen onmogelijke en vettige totemproef, maar erkenning geven voor hun talenten. Scoutmoedig zijn, betekent ook tonen wie we zijn: Scouts en Gidsen , trots op ons uniform en waar we voor staan. We zijn zichtbaar in onze eigen buurt, durven onze mond opendoen en een standpunt innemen. En ze maakten het jaarthemalogo van dit jaar.


Ze deden dat vooral na de uren op hun bureau met een lekkere bezorgmaaltijd bij. Hoe gingen jullie te werk? Daarna maakten we elk een voorstel dat vooral groeide door veel ideeën te pingpongen.


Dit kanaal is er voor iedereen die lid is of was van SCOUTS en GIDSEN VLAANDEREN. Skip navigation Sign in. Meer info over het jaarthema. Een nieuw scoutsjaar wil ook zeggen een nieuw jaarthema. Wilt u wat meer weten over het jaarthema van de scouts ? Zet het jaar feestelijk in met het nieuwe jaarthema en jaarlied!


Scouts en gidsen vlaanderen jaarthema

Tijdens HO, en verderop via vorming en communicatieproducten, krijgen de 12. Welkom op de site van Scouts Luchtbal. Ben je geïnteresseerd in wat wij zoal doen ‘s zondags.


Neem dan snel een kijkje in het padvinderke om te zien welke activiteiten onze leiding heeft voorzien. Scouts en Gidsen Vlaanderen een arsenaal aan praktische prikkels om met het jaarthema ‘Minder is Meer’ concreet en lokaal aan de slag te gaan rond zorgzaamheid voor het milieu. Wat is er immers scoutmoediger dan een vuist te maken tegen pesten?


Scouts en gidsen vlaanderen jaarthema

De Landense scoutsgroep met ongeveer 1enthousiaste leden en een leidingsploeg van een veertigtal geëngageerde leiders en leidsters zorgen elke zaterdag opnieuw voor spetterende activiteiten. Vervolgens stellen we het nieuwe jaarthema voor. Ook de scouts is weer van de partij.


Vlaamse en Brusselse groepen scouten en gidsen onder de. Het Uniform van Scouts Lint is een verplicht uniform, je draagt dit op alle vergaderingen, tenzij anders vermeld in het Kompas. Een scout is hier fier op en draagt dus zorg voor zijn uniform. De link naar minder afval is dan ook snel gelegd. Omdat we geloven dat je soms tegen de stroom in moet durven roeien.


En vooral, met veel meer bewustzijn, meer liefde en meer respect voor de natuur. Ravotten in de modder, met takken spelen in het bos, op kamp gaan in eindeloze groene vlaktes. Scouts en gidsen houden van de natuur: van buiten zijn worden we warm vanbinnen. Wij genieten van het buitenleven en willen dat nog lang blijven doen. Enkel de takleiding en groepsleiding kan deze gegevens bekijken.


WAAR: Oudsbergen WANNEER: – Kapoenen, kabouters en welpen: Maandag, juli t. Jonggidsen en jongverkenners: Maandag, juli t. Debuutjaar Louis van Gaal als hoofdcoach en hij laat het donderen in de kleedkamer tijdens het duel in de UEFA Cup tegen Rot Weiss Erfurt. Rust 1-achter, maar toch met 1-winnen. En dat jaar ook de UEFA Cup. Dat is allemaal de verdienste van Louis. Wij hebben een gemengde werking.


Maar hoor hem eens tekeer gaan. Wij bevinden ons in gouw Waas in het district Klaas. Onze lokalen zijn gelegen aan de blauwe poort op de Dries van Sint-Pauwels (Dries 30). Vind ons ook op Lees het statuut van de vrijwilliger.


Gegroet en welkom op de site van Scouts en Gidsen Sint-Petrus vzw. Wij zijn een dynamische scoutsgroep, gelegen in Gent in de parochie Sint-Pieters-Buiten, de buurt achter het station Gent-Sint-Pieters. We sturen jullie op tocht over de mooiste wandelwegen van Lede.


Scouts en gidsen vlaanderen jaarthema

Het is een gloednieuwe activiteit waarvoor we jou, je vrienden en je familie graag willen uitnodigen. We voorzien een wandeling van km met tussenstops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts