woensdag 23 mei 2018

Kleine groepsreizen

Kleine groepsreizen

Bij Zuiderhuis reis je echt in een kleine groep als je kiest voor een groepsreis: maximum deelnemers is zowat de grens voor de meeste van onze groepsreizen. Op enkele reizen kunnen er deelnemers mee. Dit heeft tal van voordelen. De kleine groepsreizen Afrika gaan gegarandeerd door bij een groepsgrootte van twee personen, dus vrijwel altijd gegarandeerd vertrek. Indien gewenst kunt u uw kleine groepsreis Afrika ook nog een aantal dagen verlengen om nog even helemaal tot rust te komen.


Kleinschalige groepreizen in Canada? Bij Doets Reizen weet je dat je goed zit! Bijzonder aan deze Canada groepsreizen is dat jij als deelnemer centraal staat. Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen.


Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. In kleine groepjes met leeftijdsgenoten maak je onder leiding van de begeleider een avontuurlijke reis. Djoser, al jaar dé specialist voor actieve rondreizen, wereldwijd.


Kleine groepsreizen

Combineer individuele vrijheid met het gemak van een groepsreis. Groepsreizen van SNP Voor een maximale beleving van een groepsreis houden wij bewust onze groepen klein: maximaal tot deelnemers. Wij geloven dan dat je het meest geniet en plezier beleeft. Onze groepsreizen staan ook bekend om de gelijkgestemdheid van onze deelnemers.


Dat is geen simpel toeval. Ons recept voor een fantastische reis bestaat uit 1 avontuurlijke, lokale ingrediënten, een kleine groep gelijkgestemde reisgenoten, activiteiten en vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven en een fijne reisbegeleider om alles vlot te mixen. Een goedkope rondreis boek je eenvoudig en snel op TUI.


Gegarandeerd vertrek mogelijk. Wilt u onder begeleiding van een (meestal nederlandssprekende) reisleider samen met een leuke groep mensen op vakantie, dan bent u bij Kras aan het goede adres. Pelikaan Groepsreizen organiseert al jaar onvergetelijke reizen. Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan voor jouw groep vanaf personen. Onze kleinschalige groepsreizen zijn voor senioren die het leuk vinden om met een klein (max. personen) goed gezelschap te verblijven.


Of u nu alleen boekt, met uw partner of uw vriend of vriendin. Rondreizen in Suriname een organisatie die een onderdeel is van Purity Tours en Services die de tours uitvoeren in Suriname Pieter Nijdam organiseert, coördineert en begeleid sedert jaar rondreizen in Suriname. De tours zijn in kleine groepen van max personen. Ook individuele reizen is mogelijk geheel op uw wensen afgestemd.


Sun groepsreizen organiseert gezellige avontuurlijke single reizen in Europa. We kiezen bewust voor reizen met kleine groepjes van maximaal personen. Zo ontstaat er tijdens de reizen een leuke en ongedwongen ontspannen sfeer. Ruim van onze reizigers boekt alleen! Beste aanbieder volgens Zoover.


Anders Reizen organiseert wandelreizen, actieve cultuurreizen en actieve verre reizen voor kleine groepen of individuele reizigers in streken die weinig of niet door het massatoerisme worden bezocht. Begeleide vakanties voor (jong)volwassenen vanaf jaar met een verstandelijke beperking. Deze groepsreizen kunnen ook individueel op maat (alle leeftijden) geboekt worden. De routes die we hanteren voor onze groepsreizen zijn in een rustig tempo.


We proberen zo vaak mogelijk meerdere nachten op een plek te blijven. U heeft echter natuurlijk gewoon de vrijheid naast het dagprogramma te doen wat u graag zelf wilt. Laat u tijdens onze groepsreizen rondleiden door onze Nederlandssprekende reisleiding of kies juist voor de vrijheid van onze individuele rondreizen. Het vervoer tijdens onze verre rondreizen is geheel afhankelijk van de bestemming en het type reis.


De Himalaya verkennen in een kleine groep. Voor wie liever in goed gezelschap naar Nepal, India of Bhutan reist, organiseren wij elk jaar een beperkt aantal groepsreizen. Je kan hiervoor individueel, als koppel of samen met een vriend of vriendin inschrijven. We reizen uitsluitend met echt kleine Nederlandstalige groepen tot maximum personen.


Tendens Vakanties kiest voor een persoonlijke benadering en reist daarom in kleine groepen. Tijdens de vakanties wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van de vakantiegangers, zodat iedereen de vakantie krijgt die hij of zij graag wil. Wij bieden groepsreizen naar landen in Afrika.


De groepsreizen zijn kleinschalig. De maximum groepsgrootte varieert per route maar is nooit meer dan personen. We hebben heel veel gegarandeerde vertrekdata, waardoor u verzekerd bent van het doorgaan van de reis, ongeacht hoeveel deelnemers er zijn. Allereerst de bestemmingen. Onontdekte plekjes in landen waar nog weinig toerisme is: er zijn bijzondere groepsreizen naar noord Ethiopië met het Timkat festival, in zuid Ethiopië bezoek je de stammen van de Omo-vallei en met de Kerst een kerstreis.


Kleine groepsreizen

Reizen in kleine groepen (maximaal personen) of op maat (individueel). Van avontuurlijke rondreis tot zonvakantie, op Europese bestemmingen maar ook ver daarbuiten. Op singlereis: Samen met andere singles een land echt leren kennen, dat is het uitgangspunt van al onze single reizen.


Nieuwe vrienden maken, andere singles ontmoeten tijdens een fantastische reis, daar gaat het om. Leukste single groepsreizen , last minute singlereizen en single vakanties. Ook als je als single een wintersportvakantie zoekt zoals ski vakantie singles Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland.


Met Kras is het veel zien en veel beleven, individueel of in een groep. Bekijk de het grote aanbod rondreizen op Kras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts