donderdag 5 april 2018

Teksten over het leven

Teksten over het leven

Het leven is als het zingen van een lied dat je niet gerepeteerd hebt. Gezegden, citaten en spreuken die zo uit het leven gegrepen zijn. Plaatst je eigen levens zinnen gerust onder deze pagina. Ben je op zoek naar mooie teksten en spreuken over alle dingen en gebeurtenissen in het leven ? Op deze pagina vind je de mooiste en origineelste teksten die je kunt gebruiken tijdens mooie maar ook moeilijke momenten.


Mooie woorden over het leven , om het leven te vieren, kracht uit te halen, sterker te worden of gewoon omdat ze mooi zijn! Het is niet altijd even gemakkelijk om op deze teksten te komen. Soms is het gewoon heerlijk om even rust te nemen en erop te vertrouwen dat het allemaal wel goed zal komen.


Laat lekker los en laat het leven zich ontvouwen. Levensverhalen van jouw medemensen verwoord in bijzondere gedichten over het leven. Mooie zinnen die werken als een levensmotto en die je kunnen inspireren. Ook als je op zoek bent naar het doel in je leven kan je deze mooie levensteksten lezen.


Teksten over het leven

Teksten over het leven. Over het leven zijn ontzettend veel wijze spreuken en teksten van bekende personen maar ook van onbekende personen. De kracht van een korte tekst over het leven zit in de lengte van de tekst en natuurlijk de diepere betekenis.


Angst voor de dood is niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het leven. De belangrijkste dingen in het leven vinden slechts één keer plaats. De enige zekerheden in ons leven zijn onze illusies.


Elke dag is de moeite waar en elke ochtend ontwaken we in het hier en nu-een gave die nooit voor lief genomen moet worden! Laat deze geweldige citaten en teksten over het leven je inspireren om vanaf nu elke draaiing om de zon de beste ooit te maken. Mooie Engelse zinnen en teksten over het leven.


De volgende zinnen zijn zo uit het leven gegrepen en zitten vol motiverende, wijze woorden. Plaats hier ook gerust je eigen Engelse zinnen over het leven. Jean Vanier over christen-zijn en de zin van het leven ;. Inspirerende teksten over barsten, levenslessen, de liefde bedrijven,.


Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Het leven aanvaarden en begrijpen Men ogen open, niet toeknijpen Mijn dagdromen zijn nu voorbij Over tot een nieuwe bladzij Aanvaarden wat het leven bied Hoor mijn teksten aan, hier mijn lied Door het leven zal ik beven Iedereen mijn aandacht geven Een nieuwe vriend voor elke dag Ik hoop dat ik beleven mag Wat vriendschap en liefde zijn Want. Raad van een wijze oude man: als je naar het toilet gaat, vergeet dan niet eerst je broek omlaag te doen.


Niet voor niets dat er daarom zoveel wijze spreuken over het leven zijn. Bekijk het bord Gezegden over het leven van suestaut op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Gezegden over het leven , Citaten en Spreuken. Iedereen leeft zijn eigen leven en komt daarbij allerlei mensen en gebeurtenissen tegen op zijn of haar levenspad. Alle leven citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten.


Toen vroeg Amrita: spreek tot ons over de Dood. En hij zei: Je wilt het geheim van de dood weten. Maar hoe zal je dat vinden tenzij je zoekt in het hart van het leven ? Wat anderen zeggen Loslaten: De situatie accepteren zoals hij is.


VERTROUWEN dat het goed komt. Voor mij ook vaak een grote uitdaging, maar ik leer het steeds beter. Fleur iemand weer op of geef iemand de steun door een krachtige boodschap! Wie beweert dat teksten dode materie zijn, die denkt verkeerd. Op de website vind je er honderden.


Levensgedichtjes zijn hier het levende voorbeeld van! Je kunt ze blijven lezen, er komt geen einde aan. Voor elke emotie, voor elke periode in je leven vind je een mooi levensgedicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts