vrijdag 6 april 2018

Boer zoekt vrouw aflevering 5

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Leer de boeren kennen Aflevering gemist? Marianne kiest vroeger dan verwacht voor Remco. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jaspers door hoe hun leven staat op.


Kijk de uitzending nu online. David is trots om zijn nieuwe huis, met zwemba te kunnen tonen. En boer Herman voelt zich de koning te rijk met drie leuke meiden om zich heen.


De vrouwen proberen hun draai te vinden. Is dit de man met wie ze hun leven willen delen? Koken met Yvon Jaspers. De lozeerpartij is in volle gang en de bitchfight is bij de meeste boeren zachtjesaan begonnen. De missie van de vrouwen: aandacht trekken en de zorgen voor kwalletie taim met de boer.


Boer zoekt vrouw aflevering 5

Proberen de concurrentie af te schudden. Met kijkcijfers die er niet om logen ( zo’n vier miljoen) bleek het carrédebat niet opgewassen tegen Yvon en haar boeren. Yvon rijdt het hele land door om de boeren op hun boerderijen te bez. Tien boeren hopen via dit programma de liefde van hun leven te ontmoeten.


In deze aflevering brengt Yvon de brieven langs de boeren. Hoeveel brieven hebben ze gekregen? Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. Maar vandaag geven sommigen zich bloot. Zoals alle trouwe boer zoekt vrouw fans wel weten begint zondag het nieuwste seizoen van boer zoekt vrouw.


Boer zoekt vrouw aflevering 5

Om alvast in de boer zoekt vrouw sfeer te komen hebben we een twitter account gemaakt zodat jullie beter op de hoogte kunnen blijven van alle updates en nieuwtjes over boer zoekt vrouw. De laatste aflevering van dit seizoen Onze boerderij, zondagavond om 20. Let op: afwijkend tijdstip! In het programma, dat via televisie en internet wordt uitgezonden, gaan vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar een geliefde.


Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Drie woorden die deze afleveringen perfect. Nee, niet in dat varken. En ik heb zo’n goed nieuws. Tien spiksplinternieuwe boeren stellen zich aan je voor.


Op zondag september begint het nieuwe seizoen boer zoekt vrouw bij de KRO. In aflevering van boer zoekt vrouw is te zien hoe Yvon Jaspers de brieven bij de boeren brengt, in deze aflevering wordt dus ook bekend welke boeren er gevolgd gaan worden opzoek naar hun liefde op de televisie. Zal de ware ertussen zitten?


Dat kan via je smart-tv of je tablet. Petra doet haar verhaal. Check hier de samenvattingen van de andere afleveringen. Het was voor drie boer (inn)en tijd om een keuze te maken voor de liefde. Uit de drie overgebleven kandidaten, mochten er maar twee blijven.


Deze club televisiecowboys kwam al eerder in opspraak, omdat ze de wanhopige mensen die aan de hulpprogramma’s van RTL meedoen ook een flinke poot uitdraaien, contractueel gezien. Presentatrice An Lemmens heeft op haar Instagrampagina net bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op april start. Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina.


En helaas, er gebeurde nog steeds niets spannends. Geen romantische scènes voor de boeren en boerinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts