vrijdag 27 april 2018

Spirituele symbolen en hun betekenis

Spirituele symbolen en hun betekenis

Klik op de afbeelding om alle sieraden met dat symbool te bekijken en de uitleg te lezen van de betekenis. Occulte symbolen verdringen snel de christelijke symbolen in onze cultuur. Daarom moedigen wij u aan om deze lijst te gebruiken om anderen te waarschuwen, in het bijzonder christelijke kinderen die ze opzettelijk dragen en vertonen, omdat ze zo populair zijn. Hou in gedachten dat sommige van deze symbolen een dubbele betekenis hebben. Dieren en hun spirituele betekenis : Dieren symboliseren de dierlijke kant van onze persoonlijkheid.


Ieder dier heeft zijn eigen betekenis of beter gezegd zijn eigen kracht of gaven, net als wij mensen. Maar hun symbolen boeien ons nog steeds en vele ervan zijn intussen een deel van onze dagelijks leven geworden. In dit boek vindt u een groot aantal motieven, tekens en beelden van deze verloren gegane cultuur met hun betekenis , waarvan de symboliek ons veel vertelt over het leven van deze verdwenen volken. DE SPIRITUELE BETEKENIS VAN LETTERS Letterologie is een hele leuke en bijzondere manier om inzicht te krijgen in de betekenis van je naam, specifiek je roepnaam. Iedere letter heeft een speciale symboliek meegekregen.


A De letter A staat symbool voor een berg of piramide. Houd wel in gedachten dat veel van de hier getoonde symbolen meerdere betekenissen kunnen hebben. Een symbool is een teken waarvan de betekenis door velen herkend wordt, maar naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Symbolen kunnen kracht geven en betekenis zonder woorden.


Deze pagina zal ik regelmatig aanvullen en de betekenis van symbolen uitleggen. Al mijn hele leven bestudeer ik de herkomst en betekenis van symbolen , tekens, amulet en talisman, ik bezit dan ook een groot aantal boeken over de betekenis van symbolen en hun herkomt. Het bekendste symbool van de vrijmetselarij is ontstaan in de 18de eeuw door de behoefte aan herkenning van de leden van het broederschap. De passer staat voor het spirituele en de winkelhaak staat voor het materiële.


De betekenis van de “G” is niet geheel duidelijk. Venus van Willendorf De prehistorische Venus van Willendorf zou als vrouwelijk vruchtbaarheidsfiguurtje hebben gediend en heeft daarbij dus ook een magische functie. Ze raken de ziel van degenen die bewust zijn geworden en openstaan voor de mystieke betekenis. Een voorbeeld hiervan zijn de Reiki symbolen , maar ook de Davidster, de Lemniscaat, het Yin-Yang teken en andere bekende symbolen hebben een mystieke betekenis. Mensen die zich laten leiden door dit aantal, zijn geneigd snel beslissingen te nemen die hen tot verkeerde keuzes leiden, vooral als ze het gevoel hebben dat hun beveiliging in gevaar komt, of als ze verlangen naar gezelschap.


Spirituele symbolen en hun betekenis

Hieronder hebben we een lijst opgenomen met de meest voorkomende klachtenpatronen en hun mogelijke emotionele betekenis. Kruiden en hun betekenis en symboliek. Door KeiHo gepubliceerd op Thursday April 18:17. Hier vind je een lijst met (geneeskrachtige) kruiden. Deze designs vonden hun weg in de vroege christelijke manuscripten en kunstwerken door de toevoeging van afbeeldingen van het leven, zoals dieren, planten en zelfs mensen.


Spirituele mensen lijken vaak kalm en ontspannen over hun leven. Dat is echter niet altijd zo of eerder was het niet zo. Deze mensen zijn gezegend om in hemelse leiding te geloven. Als laatste strijk je de rest van de mouwen. De rups leert je, en daar lag je goed in de richting met je onrust, GEDULdat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder.


Spirituele symbolen en hun betekenis

Sieraden zijn eigenlijk draagbare symbolen. Kettingen, armbanden, oorbellen en hangers hebben dus allemaal hun eigen geschiedenis en betekenis. Kettingen staan bijvoorbeeld vaak symbool voor waarde en rijkdom. Met kralenkettingen werd vroeger betaald en geteld. Armbanden geven dan weer een speciale status aan of herinneren aan iets belangrijks.


De spirituele betekenis is heel individueel en de sierlijkheid is tijdloos. Met deze symbolen kan je de universele energie sturen en zo processen op gang brengen. Keltische symbolen en hun betekenis. De symbolen zelf hebben geen geheime krachten.


Maar het zien van de symbolen kan er wel voor zorgen dat deze kracht bij jou zelf wordt opgeroepen. Epilepsie (vallende ziekte). Een epileptische aanval is het uitleven en vrijkomen van tevoren onderdrukte krachten en agressies. Accepteer de krachten en energieën in je zonder ze te veroordelen of te verdringen.


Kleuren en hun betekenissen Kleuren zijn heel belangrijk in ons leven. Het beïnvloedt onze stemmingen en geeft ons bijvoorbeeld informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts