vrijdag 20 april 2018

Effen flanellen overhemd

Men denkt dat plaid shirts zijn bedacht in Schotland. Door het veelvoudig combineren van deze ruiten met flanellen overhemden is de standaard associatie de stof flanel geworden. Een stereotype hiervan is de Houthakkers blouse (Lumberjack shirt) dat een Schotse ruit bevat gemaakt van flanel: Een echt flanellen overhemd. Effen flanellen overhemd met logo.


Effen flanellen overhemd

Gewaardeerd met van sterren. Maat en pasvorm Hoe te meten Maattabel-regioselectie. Dames kunnen flanellen overhemden oversized dragen op een zwarte leren legging met pumps of kiezen voor een nauwsluitend model op een leren minirok. Deze kunnen zwart, maar ook knalrood of cognackleurig zijn. Ook wanneer je wat breder in de schouders bent, is dit een geschikte pasvorm voor je.


Je kunt het overhemd het beste in de broek stoppen als je wat gezetter bent. Ben je wat slanker, dan kun je het hemd ook prima over de broek dragen. De slanke pasvorm van een slim fit overhemd.


Een flanellen hemd slim fit is te herkennen aan de slanke pasvorm. Zacht flanellen overhemd met ruime pasvorm. Het overhemd heeft een ruitpatroon, is geborsteld aan de binnenkant en heeft twee borstzakken met klep en pennenzakje aan de linkerkant. Met de lus in de nek kan het overhemd eenvoudig worden opgehangen. Flanellen overhemd met buffalo-ruit.


Alleen online € € Nieuw! Opslaan Bewaard quickview. Supersmal poplin overhemd met opstaande kraag. Verder helemaal open boven een fris wit of ander effen t-shirt en ook lekker warm onder een pullover.


Heel veelzijdig dus en een goede reden om in onze gevarieerde. Kijk bij de sale voor heren voor overhemden met lange mouwen en koop een look voor elke dag van de week, van skinny-fit tot muscle en alles wat daar tussen kan vallen. Als je op zoek bent naar effen kleding of iets met patronen, ruiten of strepen, dan is deze veelzijdige collectie misschien wel precies wat je zoekt. Een overhemd van het merk Recall.


Dit hemd heeft een effen opvallende kleur, waardoor je hem zowel casual als zakelijk kunt dragen. Materiaal : 1 katoen Over het merk Recall is een merk dat je wilt herinneren aan mooie, eerste momenten. Overhemden: tijdloos klassiek. In het ruime assortiment van bonprix vind je overhemden in actuele designs en modieuze kleuren.


Effen flanellen overhemd

Moderne mannen kiezen voor klassieke overhemden en de vertrouwde service van de bonprix online shop. De stijl van het overhemd zegt veel over de persoon die het shirt draagt. Ze zijn goed te combineren met een pak, maar ook met een jasje, nette broek of strakke jeans. Wij hebben een uitgebreide collectie overhemden met printjes, ruitjes, streepjes, effen - met en zonder manchetknopen of gewoon normale knopen.


Draag je je overhemd met een stropdas, dan kun je een T-shirt met ronde hals eronder dragen. Leuke stropdassen om met je zakelijke overhemd te combineren vind je overigens ook in de online-shop van bonprix. Dit seizoen zijn de warmere tinten groen, blauw, en (bordeaux) rood de modekleuren in onze heren overhemden.


Mooie sprekende tinten, die terugkomen in subtiele motieven, kleine en grote ruiten, strepen en effen kleuren. Uitbundige florale en grafische prints zijn nog steeds populair en zijn volop aanwezig in het overhemdenassortiment. Herenoverhemden houden je look scherp en brengen alle elementen van je pak bij elkaar. Witte en zwarte exemplaren zijn altijd goe maar een gekleurd exemplaar breekt ook wel eens lekker de week.


Kiezelkleurige effen flanellen overhemd met lange mouwen. Er zijn overhemden voor heren voor bij je nieuwe winter- of zomerlook, voor naar je werk of passend bij de dresscode van een feest. Kies dan dit casual overhemd met button-downkraag voor een relaxte maar stijlvolle look. Als je je e-mailadres toevoegt, ga je ermee akkoord persoonsgerichte, aan jouw als klant aangepaste berichten.


Effen flanellen overhemd

Bovendien verwerken we je gegevens die we via jouw bezoek aan de website hebben verkregen om je een bij jouw smaak aansluitende inhoud te bieden op basis van jouw interacties met het merk. Een recht overhemd van zacht flanel met een boord en een knoopsluiting voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts