donderdag 26 april 2018

Hotmail zonder telefoonnummer

Dat wordt gevraagd om je account te beschermen. Maar het is niet verplicht. Daar vragen ze ook om je telefoonnummer zodat je jezelf toch kunt inloggen als je je wachtwoord kwijt bent (dan krijg je een sms met code).


Hotmail staat dan zo onprofessioneel. Op Reddit is er trouwens een thread waar je allerlei maildiensten kan terugvinden die jouw telefoonnummer niet nodig hebben. Deze laatste groep heeft trouwens niets met autisme te maken, mocht je dat denken.


Wanneer je bij het aanmaken van je Gmail op het punt gekomen bent dat je je account dient te verifiëren, moet je behalve je telefoonnummer ook het land aanklikken waar je woont. We gebruiken uw herstelmailadres bijvoorbeeld voor het volgende: Voor bevestiging van uw gebruikersnaam nadat u een e-mailadres heeft gemaakt. Voor ondersteuning bij uw account als u uw wachtwoord bent vergeten of om een andere reden niet kunt inloggen. Klik dan snel op onderstaande knop!


Het grootste nadeel is dat geavanceerde opties alleen toegankelijk zijn tegen betaling (optioneel). We gebruiken dit adres voor dingen zoals het beveiligen van je account, om mensen te helpen je te vinden en om meldingen te verzenden. Je hebt via je accountinstellingen altijd controle over deze functionaliteit. Nu is het tijd om anoniem te gaan communiceren. Wat je niet wilt doen is een mainstream dienst gebruiken zoals Gmail, Outlook.


Deze diensten vereisen bij de registratie een mobiel telefoonnummer en andere informatie waarmee je geïdentificeerd kunt worden, waardoor een anonieme e-mailaccount meteen helemaal geen nut meer heeft. Ik heb een hotmail en live account. Helaas werd dat adres ook geblokkeerd i. Microsoft heeft mijn hotmail account geblokkeerd. Het versturen van bijlagen met de app werkt dus eigenlijk op dezelfde manier als op uw computer. Vond je dit een nuttig.


Hotmail zonder telefoonnummer

Je kunt berichten sorteren, samenwerken of een vriend bellen zonder je inbox te verlaten. Neem in geval van hulp contact op met de. Dan kunnen er verschillende zaken aan de hand zijn. Ga naar de pagina Aanmelden bij Outlook. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende.


Typ op de volgende pagina uw wachtwoord en selecteer Aanmelden. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.


Als u verificatie in twee stappen inschakelt, kan niemand zich aanmelden zonder zich op twee manieren te identificeren, hoeveel informatie men ook over uw account heeft. Wij zijn de gerenommeerde en meest betrouwbare e-mailondersteunings serviceproviders over de hele wereld. Voor optimale veilighei geef je voorkeur aan een combinatie van hoofdletters, kleine letters en cijfers.


Je kunt desgewenst een telefoonnummer doorgeven, maar dit is niet noodzakelijk. Indien je al een e-mail adres hebt, kun je dit bij alternatief e-mailadres invullen. Klik onder je e-mailadres op Wachtwoord wijzigen. De verificatiecode wordt verstuurd.


Hotmail zonder telefoonnummer

Haal de code op, en vul deze in. Voer nu het wachtwoord in dat u hebt gemaakt tijdens het maken van uw account. Als u zich wilt aanmelden zonder de gegevens in te voeren, vink dan het vakje “Houd mij aangemeld” aan. Lijdt u aan een van de bovengenoemde problemen? We gaat u door het proces van het maken van een nieuwe account voor Skype.


U kunt ook verloren, verkochte of weggegeven apparaten verwijderen. Op deze pagina leggen we uit hoe een. In China, vasteland en India kunt u uw telefoonnummer als Apple ID gebruiken. U kunt het nummer later wijzigen of uw land of regio wijzigen in een locatie waarvoor dit niet vereist is.


Hotmail zonder telefoonnummer

Dit nummer wordt alleen ter controle gebruikt. From Office and Windows to Xbox and Skype, one username and password connects you to the files, photos, people, and content you care about most.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts