vrijdag 20 april 2018

Luisterlijn sensoor

Luisterlijn sensoor

Je kunt ook chatten of mailen. Join LinkedIn today for free. Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, luisteren wij. We denken met je mee, staan even naast je.


Luisterlijn sensoor

Met tijd en aandacht voor jouw verhaal. Hierdoor worden mensen in staat gesteld om zorgen, pijn en verdriet het hoofd te bieden. Het heeft dan geen zin om een andere locatie te bellen, want wanneer een locatie in gesprek is, word je automatisch doorverbonden naar een andere locatie.


Verhalen laten je kennis maken met onderwerpen of problemen waarvan je weinig of niets wist. Ze kunnen je verbazen, ontroeren of zelfs shockeren. Het helpt om meer begrip te krijgen voor anderen, minder snel te oordelen, je horizon te verbreden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een gesprek helpt of iets bijdraagt.


Dankzij de samenwerking tussen mijn ouders en Sensoor. Heb ik eindelijk de hulp gekregen die mijn zoontje nodig had. Hier in Almere is de zorg ver te zoeken als je temaken hebt met een zedenzaak.


Waardoor mijn leven en dat van mijn gezin onnodig lang niet de hulp kreeg die het nodig had. Sensoor , de landelijke luisterlijn , biedt dag en nacht een luisterend oor voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Volgens Sensoor heeft de stijging vooral te maken met de oplopende wachttijden in de GGZ. De landelijke luisterlijn , waar vrijwilligers dag en nacht een luisterend oor bieden, maakt zich zorgen. In deze aflevering praten we over de unieke sfeer op de locatie in Rotterdam, de stad waar het zestig jaar geleden allemaal begon.


Luisterlijn sensoor

Nieuwe vrijwilligers blijven hard nodig. Wil je je verhaal kwijt? Lid worden en connectie maken. Tegenwoordig beslaat de chat- en e-mailhulp van Sensoor heel Nederland.


Niet veel later volgt de mogelijkheid om per e-mail een goed gesprek te vragen. Luisterlijn , voorheen Stichting Sensoor. Peter Welling heeft functies op zijn of haar profiel. Insa has job listed on their profile.


See the complete profile on LinkedIn and discover Insa’s connections and jobs at similar companies. Dit is een deel van de opbrengst van de groene You Are Good-armbandjes die sinds januari dit jaar verkrijgbaar zijn om pesten uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken. Kindertelefoon en Sensoor.


Van oordelen naar gaan zien, Sensoor , luisterlijn Tilburg. Landelijke luisterlijn Sensoor wil door middel van onderzoek inzicht krijgen in hoe men in Nederland denkt over aandacht en luisteren. Voelen we ons gehoord en kunnen we bij iemand terecht als we behoefte hebben aan een goed gesprek? Prinses Beatrix heeft de nieuwe naam woensdagmorgen onthuld tijdens een bijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.


Klik op ‘Wachtwoord opvragen’ als je het wachtwoord niet meer weet. Inloggen Wachtwoord opvragen: Yotta op je telefoon. Met de Yotta app heb je altijd je rooster op zak. Via telefoon, chat en e-mail. Jouw verhaal staat bij Sensoor centraal.


Of je nu belt, chat of mailt, de vrijwilligers van Sensoor hebben aandacht voor je en denken met je mee. The revolutionary ear sensor technology provides accurate information about your herd’s fertility, health, nutrition and location. The sensor fits around an RFID tag. The loneliness of suffering, how to comfort?


We must talk about suffering to understand something of the loneliness of people. In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. Dag en nacht een luisterend oor. Iedereen heeft wel eens behoefte aan een luisterend oor.


Meer dan duizend vrijwilligers in Nederland bemensen de luisterlijnen van Sensoor. Het hele jaar door zijn zij bereikbaar via telefoon, chat en mail. Vanuit locaties, waaronder in Borne, voeren zo’n 1. Sensoor is dag en nacht bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek.


Met dank aan ruim 9vrijwilligers in het hele land. Voor de telefonische- chat (en e-mail) hulp, zoekt Sensoor mensen met ruimte in hoof hart en agenda. Werkzaamheden Als vrijwilliger bij Sensoor luister je naar mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.


Ellen has job listed on their profile.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts