vrijdag 2 februari 2018

Oosterse namen met betekenis

Hieronder vind je alle Aziatische namen uit onze databank en de betekenis ervan. Wil je een uitgebreidere beschrijving en meer achtergrondinformatie? Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier.


Oosterse namen met betekenis

Sorteren op: Als je sorteert op waardering dan worden alleen de namen weergegeven met minimaal waarderingen. Klik op de naam voor meer informatie en reacties van anderen. Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden.


Bent u opzoek naar originele Japanse namen voor uw kind? Namenindex geeft u suggesties en betekenissen voor jongensnamen en meisjesnamen. Alle Aziatische meisjesnamen staan op alfabetische volgorde van A tot Z. Mocht er een naam niet tussen staan zet hem dan onder dit artikel in het reactieveld. Dan voegen we die zo snel mogelijk toe.


Het komt echter ook voor dat kinderen worden vernoemt naar iemand in de familie met de toevoeging Jr. De meeste namen en hun betekenis komen in de westerse cultuur uit de godsdienst. Vaak komt de betekenis van een naam uit het verleden.


Of bekijk hier alle Aziatische namen. Bekijk ook onze lijst met alle arabische jongensnamen. Zoek je een mooie naam voor je hond?


Oosterse namen met betekenis

Je leest het vaak op forums dat toekomstige mama’s en papa’s opzoek zijn naar een mooie naam voor hun kindje. Ik laat je de sites zien waarop ik heb gesnuffeld naar Arabische namen. Kattennamen aan het zoeken?


Hier vind je leuke, grappige of juist stoere namen voor je kat of kitten. Weet je zelf nog een leuke naam? Voeg deze dan toe aan onze database.


Bekijk hier wat de betekenis is van uw islamitische naam of Arabische naam om een naam te kiezen voor een jongen of meisje. Meisjesnamen met een S Ben je op zoek naar een meisjesnaam die begint met een S? Bekijk hier dan alle meisjesnamen die met een S beginnen en laat je inspireren voor en mooie naam voor jouw dochtertje. Schrijf de meisjesnamen die je leuk vindt direct op. Wil je weten wat de meest populaire meisjesnamen op dit moment zijn?


De betekenis van oosterse vind je op deze pagina. Er werd definitie van oosterse gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Ontelbaar zijn de vraagstukken, die samenhangen met de geschiedenis en de eigen geaardheid van de oosterse Christenheid.


Wil men deze in algemene trekken schetsen en ze vergelijken met het christelijke Westen, dan moet men beginnen met een definitie van het begrip ‘het christelijke Oosten’. In de eerste plaats is dit geen geografisch begrip. Gestoomde rijstecake met binnenin vlees of een garnaal en soyasaus Ha Cheung is gevuld met garnaal, Cha Sieuw met geroosterd varkensvlees, Sieuw Ngaap met eend en Hoi San Cheung is gevuld met een tot heden geheim recept met een oosterse verrassing.


Naast de hier bovenstaande gerechten zijn er nog talloze dimsum-gerechten op te noemen. NamenWijzer heeft alle mooie babynamen: met namen betekenis , herkomst, bijzonderheden. De afgelopen jaren vind je steeds dezelfde namen terug in de lijsten met populaire namen. Zo worden er elk jaar veel meisjes geboren die Julia, Emma, Sophie en Tess heten.


Oosterse namen met betekenis

Bij de jongens zijn Noah, Sem, Lucas en Levi al jaren heel populair. De cultuur trekt zich er over het algemeen heel weinig van aan. De vergelijking, die wordt gevraagd hangt daarom eigenlijk een beetje in de lucht.


IIn Griekenland krijgt men pas een naam bij de doop, dus nog niet direct na de geboorte, zoals in Nederland gebruikelijk is. Tot het tijdstip dat de baby gedoopt is, wordt het kindje baby (moro) genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts