maandag 5 februari 2018

Lidmaatschap natuurmonumenten

Zo kunnen niet alleen wij van de natuur genieten, maar ook onze kinderen. Profiteer naast een natuurlijker Nederland ook van leuke andere extra’s met je lidmaatschap. We zijn je erg dankbaar voor je bijdrage de afgelopen tijd! Ligt je hart bij de natuur? Dit is onze achtertuin waar we ontspannen, spelen en genieten.


Help ons deze natuur beschermen! Dan kunnen we samen werken aan een natuurlijker Nederland. Na een kwartier wachten, kreeg ik iemand aan de telefoon. Natuurmonumenten geeft planten en dieren een groter leefgebied.


De man zei dat het erg druk was en ik terug gebeld zou worden. Na enkele dagen wachten en. Gaat u graag zelf de natuur in? Dan hebben we voor u alles om te wandelen, fietsen en voor onderweg. Wij geven de natuur in Nederland de ruimte.


We beschermen natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Bent u een nieuwe klant? Elke wandeltocht of fietstocht begint met de juiste basisuitrusting. Ga jij regelmatig wandelen of fietsen? Dan is het fijn als je de juiste uitrusting hebt.


Je adreswijziging geef je makkelijk door via het adreswijzigingsformulier. Wanneer je andere gegevens wilt wijzigen, zoals bijvoorbeeld je donatiebedrag of rekeningnummer, dan kan dit via het contactformulier. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Bekijk onze redenen om lid te blijven en denk er nog eens over na.


Dan kun je je lidmaatschap schriftelijk beëindigen met maanden opzegtermijn. Je lidmaatschap kun je per einde van een kalendermaand schriftelijk opzeggen (zie onderaan deze pagina). Op elk moment, waar je ook bent. Daarom kun je rekenen op Advies en informatie, Ledenvoordeel én Belangenbehartiging. We willen mensen, van jong tot ou in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban.


Samen werken we aan een natuurlijker Nederland. Contact Lidmaatschap wijzigen. Boswachters maken zich ernstig zorgen over de droogte die ons land voor de tweede zomer op rij teistert.


Lidmaatschap natuurmonumenten

Beken en vennen vallen droog, heide verkruimelt en bijzondere soorten dreigen te verdwijnen. Als klant van ING kun je je ING Punten inzetten om met korting lid te worden of een boom te kopen. De betaling van je BNNVARA-contributie vindt plaats voorafgaande aan de ingangsdatum van je lidmaatschap. Als je een automatische machtiging hebt afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de lidmaatschapsperiode het bedrag incasseren van het door jouw opgegeven rekeningnummer. Trouwe-Ledenvoordeel Extra voordeel voor trouwe leden.


Als ANWB-lid geniet je van voordeel op diverse producten en diensten. U doet een gift wanneer u geld aan een goed doel of instelling geeft. Voldoet u aan de voorwaarden dan kunt u uw gift aftrekken in uw aangifte. Thijsse, that buys, protects and manages nature reserves in the Netherlands.


Lidmaatschap natuurmonumenten

We maken ons sterk voor de natuur die nog over is en voor nieuwe natuur. In de gebieden die wij beheren maar ook daarbuiten. Op een manier die past bij het Nederland van nu. Ook voor mensen in een rolstoel, scootmobiel of als je slechtziend bent.


Dankzij een donatie van de Nationale Postcode Loterij konden we routes en locaties met speelnatuur van OERRR toegankelijker maken. Zodat iedereen zonder obstakels van de natuur kan genieten. En daar profiteert u van!


Lidmaatschap natuurmonumenten

U ontvangt korting op de Basisverzekeringen Menzis Basis en Menzis Basis Vrij, korting op de aanvullende verzekeringen en korting op de tandartsverzekeringen. Ook uw gezinsleden kunnen van deze korting gebruik maken. Zoek het goede doel dat je wilt opzeggen en je gaat direct naar de juiste opzegbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts