maandag 19 februari 2018

Meest recente nieuws antwerpen atv

De deuren openen en betalen met uw handpalm, of met uw gsm de verlichting op uw kamer en de televisie bedienen. Antwerpen heeft er nu wel een heel modern hotel bijgekregen in de Pelikaanstraat. Rechtover het Centraal station opent morgen officieel het A Stay hotel, waar technologie en duurzaamheid samengaan.


Nieuws krant Avond Weekblad. Bekijk het nieuws chronologisch. U kan het nieuws klokvast bekijken om 12u3 14uen 15u30. Het avondnieuws verschuift naar 18u30. Antwerpse regionale zender atv in het nieuw Vanaf vandaag woensdag juni zal atv de nieuwshonger van zijn kijkers nog beter stillen dan voorheen.


Zowel het middag- als het avondnieuws worden procent langer, met meer ruimte voor duiding en elke dag een studiogesprek. Heel de dag door zijn er nieuwsuitzendingen. Na het avondnieuws van 18. Daarin krijgt je achtergrondreportages en gesprekken van de voorbije dag te zien.


Meest recente nieuws antwerpen atv

The latest Tweets from atv. De ontwikkeling van het Glazen Huis als item in het ATV nieuws. Conix Architects, Urban Capital Group en Schepen van Ruimtelijke Ordening, Ludo Van Campenhout, worden geïnterviewd door ATV aangaande de plannen voor Het Glazen Huis te Antwerpen.


Meer dan honderd mensen gingen met elkaar op de vuist, zegt. De provincie Antwerpen selecteerde fietsostrades. Het VRT NWS nieuws : betrouwbaar, helder en prikkelend. Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten. ATV schreef in september een wedstrijd uit voor alle Antwerpse lagere scholen met de opdracht om op een originele manier een nieuwe versie van een bestaand kerstlied te maken.


Hier vindt u alle informatie over Wilrijk, het meest zuidelijke district van de stad Antwerpen. Bart TommeleinDe BrugEnergieMarc De PreterZonnepanelen. In en rond Antwerpen is er nog heel wat potentieel om zonnepanelen te plaatsen. Bij zuiveringsbedrijf Water-link werd vrijdag een nieuw waterzuiveringsinstallatie ingehuldigd.


Vanaf nu stapt het bedrijf over naar een volautomatische installatie. Vlaams milieuminister Joke. ATV tv station in Antwerpen , Belgium, Community News and Information.


Meest recente nieuws antwerpen atv

Antwerpen Sinterklaas spreekt verlossende woorden bij aankomst in Antwerpen : Er zijn dit jaar geen stoute kinderen Hij werd er verwelkomd door burgemeester Bart De Wever en nam daarna uitgebreid de tijd om de vele kinderen te begroeten die hem kwamen toewuiven. HLN Binnenland: Lees élke dag meer dan 3nieuwsupdates waaronder binnenlandse politiek, sociaal en algemeen nieuws. ATV -presentator Karl Apers komt op voor sp.


Oost-Vlaanderen – TV-Oodt. Meest recente berichten. Voor Luca Brecel kwam alles vroeg, de records en de katers. Het is het lot van een jonge belofte: dat je al net zo jong teleurstelt. Hij roept het dus minder luid nu, maar hij blijft v. De opnames vinden dan ook plaats in één studio in Antwerpen waardoor ik meteen op het scherm bij drie zenders verschijn.


Mijn meest recente videoweerbericht kunt u hier (klik) bekijken. Op een persconferentie in Antwerpen praatte Conchita over haar album én ze heeft een songfestivalkandidate voor ons land gevonden. Antwerpen werden eind september in dienst genomen door de studenten, ook de kopers van het dakappartement van het project ‘Ganzenkuil’ hebben hun sleutel gekregen.


De eerste foto’s van deze projecten zijn terug te vinden onder onze referenties. Deze zullen de komende weken nog verder geüpdatet worden. De politiezone Zele-Berlare gaat asociaal rijgedrag hard bestraffen.


Wegpiraten zullen een zware boete krijgen, hun auto kan onmiddellijk uit het verkeer gehaald worden en ze riskeren een vervolging voor de politierechtbank. Het is zoals minister Turtelboom vandaag zei: ‘Studies zijn goe maar uiteindelijk moeten we op basis van die studies economische meerwaarde creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts