maandag 4 september 2017

Telefoon landnummer cyprus

Telefoon landnummer cyprus

Elke land heeft een eigen landnummer. Doordat deze landnummers niet vaak door mensen worden gebruikt, worden deze meestal opgezocht op het internet. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land.


De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. The prefixes enable direct dialing to the country that has been dedicated the specific prefix. Welk land heeft landcode 53?


Van welk land is de landcode 35? Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft? Zoek eenvoudig in het overzicht uw bestemming en het daarbij behorende landnummer ! Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. Bijvoorbeeld de landcodes van Belgià en Engeland en de landcode van Ierland.


In buitenlandse telefoonnummers waarin het landnummer wordt vermel vervalt het eerste cijfer (0) van het netnummer. Dat toegangsnummer wordt niet vermel aangezien dat niet overal is. De cijfers van het abonneenummer worden.


Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Cyprus Lan Limassol, Limassol, Cyprus.


Telefoon landnummer cyprus

Vindt op deze website de landcodes voor het bellen van en naar het buitenland. Circa 2landcodes beschikbaar. Home Landnummer zoeken Overzicht landnummers Land zoeken Telefoonnummerrekenmachine.


Azië Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes, landcodes. Special Offers of land and plots here. The best of the best, property offers at great prices!


Bent u op zoek naar een landnummer van het land dat u wilt bellen? Hieronder vind u het complete overzicht van alle landnummers ter wereld! Je betaalt enkel voor de dagen dat je de optie effectief gebruikt. Formulier – Registratie en aanwijzing US Agent. Om te bellen naar het buitenland zal je altijd eerst het landnummer moeten invoeren van dat specifieke land waarheen je wilt gaan bellen.


Omdat er zoveel verschillende landen zijn in de wereld met ieder een ander landnummer heeft men de landen ingedeeld zones van tot en met 9. Vind het complete overzicht van landencodes en tijdzones t. Er zijn in Paphos vaak wifi-netwerken beschikbaar in de luchthaven of in hotels, restaurants en cafés. Stopcontacten: Stopcontacten hebben een vermogen van 2volt. Tegenwoordig kunt u ook omgekeerd zoeken naar nummer, adres, postcode of straat. Zoek op nummer naar adres van een persoon, bedrijf of familie. Zoek ook naar e-mailadressen, informatienummers, landnummer , netnummer en servicenummers.


Telefoon landnummer cyprus

Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. De eerste keer heb ik opgenomen en een man zij bent u die en die en woont u op dit adres ik zei ja toen had hij het over dat hij met mij over het gas en licht wilde praten ik zij dat regelt mijn man altijd ik zij bel vanavond maar terug opgehangen en werd niet teruggebeld van morgen weer. Als je naar Portugal belt vanuit het buitenland moet je de juiste regionale voorvoeg cijfers weten die meteen volgen na het landnummer. Als je naar een andere regio in Portugal wilt bellen, moet je ook de regionale voorvoeg cijfers.


U kunt ons ook bellen van buiten de EU. International Dialing Codes. Werkdagen van tot uur (MET) (tegen internationaal tarief) De telefoon wordt opgenomen in het Engels, maar u kunt daarna vragen om iemand in uw eigen EU-taal te spreken. Om goedkoper te bellen naar het buitenlan kies je hieronder een internationale bestemming voor een vergelijking van alle vaste en mobiele tarieven. Na het vergelijken kun je overstappen naar de provider van voorkeur en veel besparen.


Landskoder og retningsnummer. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts