dinsdag 14 juni 2016

Ontbijt sint niklaas

Er wordt wel eens gezegd dat het ontbijt dé belangrijkste maatijd van de dag is. Hier spelen we graag op in door middel van onze gasten dagelijks een royaal buffet aan te bieden. Het continentaal ontbijtbuffet heeft tal van verse en gezonde producten te bieden. Denk maar aan een verse fruitsla, muesli of yoghurts.


Ontbijt sint niklaas

Biko heeft een breed assortiment aan ontbijtmogelijkheden. Zowel ter plaatse als voor afhaal. Daarnaast serveren we lunch vergezeld van een bijpassend biertje of heerlijk kannetje thee geserveerd in oma’s servies.


Dit willen wij dan ook maar al te graag met jullie delen. SoepZoet maakt de tongen los. Zin in zalig gezond of zondig zoet? Een gezellig kletsmoment in een ongedwongen sfeer?


Al een paar keer geweest en de service is steeds fantastisch en met de g. Sint Niklaas Centrum accepts these cards and reserves the right to temporarily hold an amount prior to arrival. Openbare parkeergelegenheid op 1m. Vergaderruimte met daglicht beschikbaar. Omdat YOLO (je leeft maar ene keer) een torenhoog cliché is, maar o zo waar, moet een mens soms eens zot doen om zijn droom achterna te gaan. In de zomermaanden is het DE plek bij uitstek om te vertoeven.


Beleef een onvergetelijke start van uw dag, schuif aan aan ons ontbijtbuffet! Op weekdagen kan u genieten van ons ontbijt in Restaurant Nest, op zondag serveren wij tal van lekkernijen in ons uniek Live Cooking Restaurant. Openingsuren Alle dagen open van 9u tot 16u. Keuken Ontbijt serveren wij tot 11u30.


Donderdag en in het weekend tot 14u. Lunch serveren we tot 14u. We houden van een lach en hopen dat de leuke sfeer ook naar onze gasten wordt overgebracht. Onze doel is het onze gasten met een goed gevoel weg te laten gaan.


ONTBIJT EN LUNCH OP HET WERK. Dagelijks rijden onze bestelwagentjes van bedrijf naar bedrijf om jullie lunch op tijd af te leveren. Op een vrij moment de voeten onder tafel schuiven en vervolgens genieten van een heerlijk ontbijt ‘s ochtends, een snelle hap ‘s middags, pannenkoeken en wafels namiddag of simpelweg een drankje! Daarvoor staat “Posterijen”.


Ontbijt sint niklaas

Al vanaf uur ’s ochtends een uitgebreid ontbijt ’. Dat gebeurde door het planten van een magnolia. Kasteel Walburg is een verborgen ontbijtadresje in het hart van Sint- Niklaas. Onze zaak bevindt zich midden in het Romain De Vidstpark, op amper 500. Het Vershuisje is gericht op lekkere én verantwoorde voeding waarbij uitsluitend gewerkt wordt met dagverse producten die door een professioneel team verzorgd worden. Met het kasteel Walburg, de Cipierage en het Parochiehuis hebt u de keuze uit vele bezienswaardigheden.


Start de dag vol energie dankzij het uitgebreide ontbijt met bubbels! Sint-Niklaas - Wat maakt uw zaak speciaal? Verras je familie, geliefde, vrienden, collega’s.


Sindsdien bent u er welkom voor een heerlijk verblijf of ontbijt. Zoek u een plekje uit en begeef u naar het ontbijtbuffet. De kamers beschikken elk over airconditioning, een bank, theefaciliteiten, een bureau en een moderne badkamer met een inloopdouche. Wij leveren kwaliteitsvolle producten in verschillende formaten en manden.


Onze ontbijtmanden worden smaakvol gevuld met vers afgebakken koffiekoeken en pistolets, vers beleg (voor ieders wat smaaks), vers fruit, koffie, thee en nog veel meer benodigdheden voor. Wima terecht voor een toffe formule bowlen en eten. De inwoners worden Sint -Niklazenaren genoemd en hun bijnamen zijn oliezeikers, rapenbraders, dikkenekken, blauwselmannen of stoefers.


De stad heeft een uitgebreid kernwinkelgebie musea en monumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts