maandag 20 juni 2016

Intieme vragen voor je lief

Intieme vragen voor je lief

Het is niet alleen leuk om te ontdekken wat de antwoorden van je lover zijn, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen. Hier zijn vragen waar je lief wellicht in no time opgewonden van wordt. Praktische relationele vragen. Moet je als koppel een gemeenschappelijke rekening hebben of elk een eigen rekening? Is het aanvaarbaar voor je partner dat je een goede vriend hebt van het andere geslacht?


Zoek je leuke, interessante vragen om iemand beter te leren kennen, bijvoorbeeld voor een date of vrienden? Of een spel om persoonlijke vragen te kunnen stellen? Wil je originele, spannende vragen stellen aan je vriend(in)? Stel de vragen om en om, en wees eerlijk naar elkaar. Vragen om aan je lief te stellen: 1. Wat is je leukste herinnering aan onze eerste date 2. Wanneer dacht je voor het laatst aan mij vandaag 3. Welke film herinnert je aan ons 4. Wat vind je fijn als ik het voor je doe 5. Trek samen een uurtje uit voor deze vragenlijst van het psychologenechtpaar Arthur en Elaine Aron.


Gebruik deze EersteHulpKit met 1vragen. Dan heb ik hier een eerstehulpkit voor je met vragen die je kunt stellen. Je kan ze gebruiken als je op een date bent, met iemand aan het chatten bent op een datingsite, maar ook gewoon als je elkaar beter wilt leren kennen in een relatie.


In vragen verliefd worden op elkaar – voor het eerst of opnieuw Unsplash. Na het artikel van Mandy Len Catron ‘To Fall In Love With Anyone, Do This’ in de New York Times, dook de studie van Arthur Aron weer op. Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken.


Iedereen heeft bijzondere en hilarische verhalen en eigenschappen en met de juiste vragen komen deze naar boven. Of je zoekt leuke vragen voor een date, wat ervoor kan zorgen dat deze meteen slaagt. Deze vragen bepalen hoe goed jullie elkaar echt kennen.


Intieme vragen voor je lief

Van negatieve emoties om te weten waar elkaars gevoelige punten liggen tot vragen over elkaars jeugd om te begrijpen waarom diegene is geworden wie hij is. Leuke tips voor een romantische avond met je partner. In een relatie is het van groot belang om er van beide kanten moeite voor te doen. Het is soms hard werken en dat is alles behalve romantisch. Grote kans dat de laatste keer was tijdens die ene vakantie of toen je onverhoopt vast zat in de file.


In dit onderzoek instrueerde Aron telkens twee onbekenden om intieme en specifieke vragen aan elkaar te. Als je een enkeltje kon boeken naar waar dan. Hoogstwaarschijnlijk ziet hij het niet eens, wat bij jou voor de nodige frustraties zorgt.


De kans is ook groot dat wanneer hij ‘ja’ zegt, jij serieus op je tenen getrapt bent. De liefdesonderzoekers hebben een manier gevonden waarop je snel een intieme band met iemand kunt opbouwen. Zelfs als diegene een vreemde voor je is.


Hun methode bestaat uit een lijst van vragen die je doorneemt met iemand die je niet kent. Je vertelt elkaar de antwoorden. Tot slot moet je elkaar vier minuten aanstaren zonder een woord te.


V oor sommige mensen is het een tweede natuur – praten over zichzelf. Voor anderen is dat soms niet zo vanzelfsprekend. Daarbij is het een ware vaardigheid om meer over die persoon te weten te komen. Peuter je wel eens stiekem in je neus?


Op wie ben je verliefd? Hoe versier jij iemand? Zou je iemand voor euro willen zoenen? Wat is het vreemdste dat je aantrekkelijk vindt in een persoon? Waarop knap je echt af bij het.


En onze bekende lijst met meer dan 2filosofische vragen vind je hier ( voor als je meer diepgang zoekt). Ook veel gelezen wordt deze vragenlijst met ja-neevragen. Handig voor als je bijvoorbeeld een vriend of vriendin met een gesloten vraag tot een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts