woensdag 15 juni 2016

Havenfeesten blankenberge 2019 programma

Voordracht: De windmolenparken voor onze kust. Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. Verschillende shantykoren. Günther Neefs, Sofie en Udo staan garant voor een gevarieerd programma. Samen met een vijfkoppige liveband brengen ze eigen werk én Vlaamse klassiekers.


Zak je ook af naar het Koning Leopold III-plein om 19. Check dan zeker onderstaand. Hieronder vindt u een opsomming van de activiteiten met elk een apart fotoalbum.


Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie. Een heerlijke, griezelige halloweenperiode breekt aan. Afgelopen zondag hebben we het anker gelicht voor “MI AMIGO 45”. Have you always wanted to sail on a ship ? Het handelaarsverbond van Haven en Gebuurte nodigt u uit op hun vierdaagse goed gevulde programma.


Havenfeesten blankenberge 2019 programma

Oostende voor Anker VZW. Evenementen in Zeebrugge. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Zondag april is het Erfgoeddag en staan er verschillende gratis activiteiten op het programma met als thema ‘vakmanschap en ambachten’.


Dagen gevuld met plezier en entertainment en maritieme activiteiten! Ontdek het programma hier #128071; havenfeesten. Havenfeesten #127754; van Blankenberge plaats. Find what to do today, this weeken or in November.


We have reviews of the best places to see in Blankenberge. We had boats from Nieuwpoort, Blankenberge , Breskens,Wolphaartsdijk. Other boats tried to come over from Kortgene, Goese. Rondom de oude haven wordt opnieuw een ponton aangelegd zodat bezoekers de zeilschepen van dichtbij kunnen bekijken.


Een aantal boten zijn ook te bezoeken. Zowel te land als op het water zal de bedrijvigheid groot zijn, onder meer dankzij de antiek- en brocantemarkt in en rond de haven. Supervoordelig reisaanbod met HAPPY TRIP ! Wil jij goedkoop naar Blankenberge komen? Profiteer van het supervoordelig treintarief die we aanbieden bij de reservatie van uw overnachting. Voor slechts euro per persoon reis je heen en terug naar het station van Blankenberge (kinderen -12jr reizen gratis).


BBQ terug op het programma. Iedereen is van harte welkom op dit smulfeest, vrijdag avond 31mei. Er zijn optredens van bekende Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie, twee kermissen, een rommelmarkt, kinderattracties, enz.


Sign in or create an account. Word nu gratis lid van InfoTalia! Van op het windscherm, de Paravang, kan je het best de voorbijtrekkende folkloristische groepen en muziekkorpsen bekijken.


Inschrijven ten laatste mei in het havenkantoor of. Officiële site van de stad Blankenberge met nieuws, activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e-loket. Het initiatief ging toen uit van een n. Tijdens het laatste weekend van juni vinden in Terneuzen de Havendagen plaats. Een evenement met een aantrekkelijk programma met rondvaarten, bijzondere schepen, markten, de jaarlijkse roeiwedstrijden, de Koninklijke Marine en entertainment: kermis, straattheater, shantykoren en helikopterrondvluchten.


Traditiegetrouw is er zoals elk jaar de Grote Visserstoet als. Hotel Holidays, Blankenberge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts