donderdag 23 juni 2016

Appartement te koop knokke nieuwbouw

Open Zicht op het Groene Stadspark. Uitzonderlijk Wooncomfort. Zimmo helpt jou je droomwoning te vinden. Zie jij wonen in deze unieke badplaats wel zitten?


Appartement te koop knokke nieuwbouw

Bekijk dan zeker het aanbod nieuwbouw te koop in Knokke -Heist. Ook biedt Dewaele een ruim aanbod appartementen te koop en huizen te koop in Knokke -Heist aan. Zou je liever een woning huren? Onze projecten worden gekenmerkt door hun hoogstaande afwerking en goede ligging. Wij werken samen met diverse bouwpromotoren, die grote spelers zijn op de vastgoedmarkt aan de kust.


Mooi nieuwbouwappartement met prachtig zijdelings zeezicht gelegen op enkele passen van zee en strand. Indeling van het appartement : inkom, living met. Zie je een appartement in Knokke -Heist wel zitten? Of ga je toch liever voor nieuwbouw of een huis in Knokke -Heist? Kijk dan zeker eens tussen de woningen die Dewaele te koop aanbiedt.


Wist je trouwens dat je in Knokke -Heist geen gemeentebelasting moet betalen? Dit en nog meer weetjes kun je lezen in ons blogartikel! Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Geef meer criteria op en zoek opnieuw.


Ontdek hier het aanbod appartementen te koop in Knokke , ook villa’s, gezinswoningen, penthouse, kantoor of garages. Vind nieuwbouw appartement knokke. Feronia II, 5e verdieping uw droom appartement met topligging : zuidgericht, dicht bij de zeedijk brede gevel, zonneterras en verder: ruime woonkamer,.


Heerlijk wonen aan de Belgische kust dankzij vernieuwende en tijdloze architectuur. Residentie Agaat combineert in het centrum van Knokke luxueuze appartementen en een ideale bereikbaarheid met zonnige terrassen en hoogstaande afwerking. Hier geniet je van de zee, het strand en al het moois dat Knokke te bieden heeft. Op zoek naar een appartement , loft of duplex te koop in Knokke , Het Zoute, Knokke -Heist en Duinbergen? Koning Albert I-laan 43.


Nieuwbouw te koop Blankenberge. Hoogwaardig afgewerkt leefappartement in centrum Knokke. Ontdek snel onze ruime keuze aan huizen, appartementen en ander vastgoed te koop in Knokke -Heist! Onze ervaren vastgoedmakelaars leiden u graag rond in uw potentiële nieuwe thuis. Zoekt u eerder een nieuwbouw te koop in Knokke of één van de buurgemeenten?


Exclusief, luxueus afgewerkt nieuwbouw appartement ( meter gevelbreedte) op één van de laatste topligging op de Kustlaan, gelegen vlakbij het Albertplein, met een prachtig open zicht over het. UNIEK AANBOD OP DE ZEEDIJK TE KNOKKE ! Appartement te koop KNOKKE HET ZOUTE. U wil een appartement kopen? Te koop : Smaakvol gerenoveerd appartement met frontaal zeezicht te Knokke - Duinbergen.


U zoekt een huis, villa, appartement of nieuwbouw dat te koop staat in Knokke Zoute? Immo Deva - Real Estate - Knokke. Aan de kust, dicht bij de zee? Exclusief te koop bij IMMO BROWN: Ruim lichtrijk duplex appartement van 122m² te koop in het centrum van Knokke , vlakbij de winkels en op wandelafsand van de zeedijk en het strand.


Appartement te koop knokke nieuwbouw

Old Brussels steekt er inderdaad bovenuit met zijn appartementen, mezzanines en duplexen, allen gevat in statige, moderne architectuur. Modern en instapklaar appartement vlakbij de Dumortierlaan. Ruime keuze immobiliën te Knokke. Dit omvat onder meer nieuwbouwprojecten, appartementen, handelspanden en woningen.


Wenst u uw eigendom te verkopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts