maandag 20 juni 2016

Korte grappige uitspraken

Korte grappige uitspraken

Maar ze zijn er niet minder leuk, vindingrijk en hilarisch om. Plaatst ook je eigen grappige teksten gerust onder deze pagina. Ontdek en bewaar ideeën over Korte grappige citaten op Pinterest. Nederlandse humoristische en leuke quotes die een glimlach op je gezicht toveren! Maar waarom zouden we niet ons eigen creatieve ‘Ja.


Grappige spreuken met humor. Je kan er van op aan dat wij je naam wèl vermelden en wie weet worden jouw bizarre, eigenzinnige en tijdsgebonden uitspraken ooit wel eens vertaald? Wìj zullen alleszins zorgen voor de precieze inkadering en lay-out van jouw vondst. Dit zijn een aantal voorbeelden: 1. This feature is not available right now. Please try again later.


Bekijk het bord grappige uitspraken van nancysaenen op Pinterest. I think we all can relate to the feeling of losing your self identity as a new mom. Gekke en grappige spreuken, leuke gezegdes, uitspraken en quotes over dieren vallen altijd in de smaak. Er zijn zelfs wetenschappelijke aanwijzingen dat dieren meer lachen dan we zouden vermoeden. Dieren, zoals honden, katten, paarden en vogels weten alles over gekke bekken trekken.


De naam Loesje is gekozen omdat het een lieve nietszeggende naam was, wat vaak in schril contrast stond met de uitspraken die er boven stonden. Maar ook veel van de uitspraken van Loesje zijn lief en emotioneel. Ik heb zelf een aantal boekjes met Loesje uitspraken en een aantal mooie kaarten met Loesje spreuken die ik bij gelegenheid ophang.


Mijn hele leven ben ik al gek op leuke spreuken, uitspraken en citaten. Het zijn vaak kernachtige korte zinnen, soms humoristisch en soms cynisch die complexe zaken op een eenvoudige wijze duidelijk maken. Een leuke of inspirerende spreuk of citaat kan een presentatie extra kracht geven of een stuk levendiger maken.


Citaten, uitspraken , quotes en wijsheden op citaten. Lees hier leuke spreuken over het leven. Hoe mensen soms tegen het leven aankijken, hoe ze het beleven en hoe ze soms houvast proberen te krijgen bij soms ongebruikelijke gebeurtenissen.


Spreuken die een glimlach op je gezicht toveren. Een glimlach voor elke dag – Op zoek naar leuke spreuken, wijsheden, grappige oneliners en uitspraken met humor? Hieronder vind je een collectie van grappige spreuken en quotes met humor in het Nederlands.


Korte grappige uitspraken

Citaten die je niet elke dag hoort en wellicht nog niet kent. Heb je zelf ook leuke grappige citaten plaats ze dan onderaan deze pagina. Door de jaren heen heb ik veel grappige , wijze en inspirerende uitspraken op het gebied van management en organiseren gelezen of gehoord. Ik ga ze vanaf nu in dit artikel zetten.


Dit artikel zal dus regelmatig bijgewerkt worden. Ken jij nog uitspraken die er aan toegevoegd kunnen worden? Geef dan een reactie op dit artikel.


Leuke inspirerende spreuken en inspirerende teksten. Zinnen die inspirerend teksten voor jong en ou spreuken en gezegden voor wandtegeltjes, grappige uitspraken en quotes die je kan gebruiken als grappig tussendoortje. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde.


Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. In feite, dit zijn enkele zeer coole ringtones die je kunt spelen wanneer je je down voelt en zij zullen u helpen terug te brengen van de goede stemming op. En al deze grappen, grollen en andere korte grappige uitspraken zal uiteindelijk een echte joker van jullie, een persoon die altijd kijkt naar de zonnige kant van het leven. Breng iedere dag enige tijd alleen door.


Op deze pagina vind je een reeks van grappige afbeeldingen. Deze blog is hoofdzakelijk over grappige teksten, maar af en toe eens iets anders kan zeker geen kwaad! Van beroemde uitspraken tot mooie zinnen en grappige quotes. Waar je je mee kan lachen en lol hebben. Je grappige Whatsapp status voegt geluk en positiviteit aan andermans leven toe, die met je verbonden zijn via Whatsapp.


Eén weekend per jaar mag je één uur langer slapen. Hier zijn een paar voorbeelden. De meesten stippen in hun nieuwe agenda bij het begin van het jaar al meteen de feestdagen aan en berekenen tegelijk hoeveel keer er een verlengd weekend in zit of wanneer ze ‘de brug’ kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts