donderdag 9 juni 2016

Havenfeesten blankenberge 2018 programma

Voordracht: De windmolenparken voor onze kust. Er is de havenkermis en een antiek- en brocantemarkt waar je tevens kan proeven van allerhande lekkers uit de zee. Accordeonensemble Henri De Decker.


Officiële opening 69ste Havenfeesten. Ontvangst van de bemanningen. Demonstratie aan de Capstan. Rechtstreekse uitzending Radio Mi Amigo.


Maritiem erfgoedwandeling onder begeleiding van een stadsgids. Gedurende de Havenfeesten nemen ook plaatselijke kroegen het initiatief om verschillende avondoptredens te organiseren. Aan die Paravang worden ieder jaar de Paravangfeesten gevierd en dan staat de vissersfolklore centraal.


De vissersfolkloregroep ‘De Vrye Visscherye’ demonstreert oude ambachten en de visbakkers laten de bezoekers proeven van hapjes versgebakken vis. Liefhebbers van volksspelen halen zeker hun hartje op met o. Het handelaarsverbond van Haven en Gebuurte nodigt u uit op hun vierdaagse goed gevulde programma. Opening van de festiviteit.


Hieronder vindt u een opsomming van de activiteiten met elk een apart fotoalbum. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. Evenementen in Zeebrugge.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie. Wat staat er op het programma ? Mevrouw Lazaroms (geboren Etten-Leurse) berichtte de Stichting Adriaan van Bergen dat zij graag in het bezit wilde komen van een gevelbordje, niet in de laatste plaats omdat het voor haar een prachtige herinnering is aan de optredens die haar man in het verleden gaf tijdens de Leurse Havenfeesten.


Met je voeten in het zand van een film genieten? Blankenbergse Activiteiten. Traditioneel vinden de feesten plaats tijdens het hemelvaartweekend.


Wil je graag de man die o. Staf Coppens zover kreeg om zich te laten tatoeëren onder hypnose live aan het werk zien? Er zijn interne links op havenfeesten. Uw website-adres of de sub-banden genoemd deep link.


Die banden zijn erg belangrijk, omdat zoekmachines en de gebruikers zijn het bereiken van deze links. Zoals in voorgaande jaren is het weer gelukt om een pinksterweekend te organiseren dat bol staat van de activiteiten. Het volledige programma voor de 39ste editie van de Havendagen!


Zondag april is het Erfgoeddag en staan er verschillende gratis activiteiten op het programma met als thema ‘vakmanschap en ambachten’. Afgelopen zondag hebben we het anker gelicht voor “MI AMIGO 45”. Zowel te land als op het water zal de bedrijvigheid groot zijn, onder meer dankzij de antiek- en brocantemarkt in en rond de haven.


Op het programma staan: De Seniorenmiddag, Montmartre, de activiteiten markt, een tentoonstelling in Het Trouwkerkje, de Grote Jaarmarkt, activiteiten in het Schipperskwartier en de Lelieloop. In het programma is vrijdag juni (1tot 2uur) opnieuw gereserveerd voor een Montmartremarkt langs de Leurse Haven, die op deze avond omgetoverd zal zijn tot de Leurse Seine. MIRAMAR max pers ⬅️ Zeedijk Nog vrij in oktober ️midweek 1-oktober = 2€ ️mid.


Traditiegetrouw is er zoals elk jaar de Grote Visserstoet als. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Leurse Havenfeesten. Houd dan onze nieuwspagina goed in de gaten of bekijk regelmatig onze facebookpagina! Nieuw in de webwinkel: uniek naambordje. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Save up to on your reservation!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts