vrijdag 17 juni 2016

Jezelf vinden spiritueel

Het gaat dus niet om het vinden van een go tao, Allah, Krishna of iets anders goddelijks. Zie het vooral als liefde in jezelf. Er is liefde en positieve energie in ieder mens , als je dat kan vinden en dat gaat bij sommigen makkelijker dan bij anderen dan kan het je helpen een compleet en spiritueel mens te zijn. In ons dagelijks leven worden we op regelmatige basis geconfronteerd met stressvolle situaties, dagelijkse verplichtingen, en nog meer factoren waardoor we soms makkelijk het contact kunnen verliezen met onszelf en moeilijkheden kunnen hebben om innerlijke rust te vinden. Als je spiritueel aan het ontwaken bent voel je beter aan dat deze verschillende krachten van de maan je helpen bij het manifesteren van je intenties.


Spiritueel ontwaken is geen proces met een duidelijk begin-, en eindpunt. Misschien wel de beste manier om te bepalen hoe ver je op weg bent, is aanvoelen hoeveel je van jezelf. Pagina van circa 869.


Spirituele bewustwording is de weg terugvinden naar jezelf en in jezelf , het is het werken met jezelf en werken aan jezelf , verantwoording nemen, de confrontatie met je zelf aangaan, je innerlijke wereld leren kennen wie je werkelijk bent, liefde voor jezelf terugvinden en van jezelf houden, je kwetsbaar willen opstellen door te voelen wat er. Dewegnaarjezelf, als gediplomeerd en geregistreerd praktijk, biedt tal van mogelijkheden om meer duidelijkheid te krijgen over de valkuilen in je leven en dit in balans te leren brengen. Daar kun je altijd rust vinden , met stress afrekenen, je verbinden met het Universum, nieuwe energie op doen, hulp vinden als je voor keuzes. Maar juist in die Stilte kan er bij veel mensen iets omhoog doen komen, wat ze juist misschien aan het wegdrukken zijn.


Iets van jezelf kan dan omhoog komen. Mensen vinden het moeilijk om bij zichzelf aanwezig te zijn. Wees jezelf , er zijn al genoeg anderen. Het hartchakra staat voor de liefde, vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenhei vertrouwen, hoop en het vinden van balans.


Ik bemin en ik word bemind staat centraal in je leven op dit moment. Een andere uitleg is het vinden van je eigen passie, innerlijke vuur en creativiteit. Maar daarmee leg je de macht buiten jezelf. En dan kan het haast voelen alsof je gevangen zit.


Door zelf weer controle te nemen over jouw gevoelens, ervaar je een gevoel van innerlijke vrijheid. Dat betekent niet dat je alles maar leuk moet vinden wat er gebeurt. Als je in harmonie bent met jezelf , anderen en de natuur ben je spiritueel. Manieren voor een spiritueel leven: Er zijn veel verschillende manieren om meer spiritualiteit in je leven te brengen.


Iedereen heeft zo zijn eigen aanpak. Doe elke dag aan meditatie. Het stuurt jezelf vanzelf weer terug. Het bewustzijn kent graden en elke graad kent weer niveaus.


Als je het eenmaal een beetje bestudeert dan ben je er snel uit op welk niveau je bent geboren en nu leeft. Als je het geluk in jezelf kunt vinden , kun je veel meer genieten van het leven. Wij zijn van mening dat iedereen in staat is geluk in zichzelf te vinden. Alleen weten de meeste mensen niet hoe ze dit aan moeten pakken. Daarom is Spirit Coaching er om jou te helpen het geluk in jezelf te vinden.


De weg naar jezelf is niet altijd even gemakkelijk om te vinden. Want wat is de weg naar jezelf ? Ben je op zoek naar de betere versie van jezelf ? Wil je gelukkiger in het leven staan? Ben je wel happy, maar wil je toch het roer omgooien om je leven een nieuwe wending te geven? Houd je wel genoeg van jezelf ? Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek. Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig.


Jezelf vinden spiritueel

We moeten zoveel en er blijft jammer genoeg weinig tijd over, om aandacht aan ons zelf te geven. Een van de makkelijkste dingen die je kunt doen is tijd doorbrengen in de natuur. Vooral als je alleen bent. In de natuur is het makkelijker om rust én jezelf te vinden. Zelfs al heb je helemaal niks met spiritualiteit of ben je niet bezig met je ontwikkeling is het goed voor je om tijd door te brengen in de natuur.


Jezelf niet meer kennen Je kunt jezelf kwijtraken. Je laat je dan meeslepen in bepaalde activiteiten, verslavingen of andere mensen die op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar bij nader inzien misschien niet goed voor je zijn of eigenlijk niet bij je passen. Zoekend naar wie ik ben, mezelf afvragend of ik mezelf wel ken.


Jezelf vinden spiritueel

Nadenkend over mijn bestaan, wat er gebeurd als ik dood zou gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts