woensdag 6 november 2019

Wim droog en marit

Wim droog en marit

Dat werd duidelijk in de. Als het gevoel goed is, kun je alles samen aan. Maar ook Wim bleef niet onbesproken. De twee kijken elkaar diep in de ogen, geven elkaar complimentjes en lachen samen. Maar aan het eind van de aflevering, bij de vooruitblik van volgende week, zagen kijkers iets opvallends: Wim kwam alleen!


Sterker nog, de twee hebben heel serieuze plannen voor de toekomst. Als de schuur vol is ben ik er drie keer per week om te controleren of de aardappelen goed droog zijn. Marit trekt dit voorjaar bij Wim in. In de aflevering van vorige week zagen we dat presentatrice Yvon Jaspers boer Wim een preek gaf.


Er moest nu wel geflirt worden of een aanraking plaatsvinden, want anders vertrekt ook Marit. De akkerbouwer trekt de stoute schoenen aan en vertelt zijn overgebleven logee dapper dat hij haar écht heel leuk vindt. Achteraf was het liefde. Wim Droog heeft functie op zijn of haar profiel. Die vraag brandt miljoenen Nederlanders op de lippen.


Wim droog en marit

Dus lees op het gemak dit. Maar wat weet het dorp van Wim en. Wim is jaar oud en afkomstig uit Marknesse. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met zijn akkerbouwbedrijf waarmee hij aardappels teelt.


Er waren namelijk te veel dingen die haar tegen stonden. Ik twijfelde met name over alle randzaken, niet zozeer over Wim ! Waarom sprong jouw brief eruit bij Wim denk je? Open en persoonlijke brief, met de hand geschreven. Daarbij blije, lieve, sportieve en avontuurlijke foto’s.


Wat heb jij met het boerenleven? Ik vind het knap hoe boeren in deze tijd vol passie een groot bedrijf runnen, ondanks alle (in de weg zittende) wet- en regelgeving. Morgenavond tijdens Boer Zoekt Vrouw weet iedereen het.


De briefschrijfster komen dus zeker niet in een gespreid bedje terecht en moeten ook de handjes uit de mouwen steken. Mooi nieuws voor boer Wim uit Marknesse! De Stentor ging op zoektocht en ontdekte dit: het antwoord op dé vraag is het best bewaarde gehe.


Maar Remco blijkt niet de enige te zijn, die al contact met diverse geïnteresseerde vrouwen heeft gehad. Het is een jaar geleden dat ze elkaar leerden kennen en verliefd werden tijdens Boer Zoekt Vrouw. Ik heb er echt spijt van.


Zijn jullie nog bij elkaar? Sinds mei wonen ze samen in de Noordoostpolder. Ze zagen zondagavond in de finale van Boer zoekt Vrouw dat ze hartstikke gelukkig zijn samen.


Die blik, haar uitstraling. Boer zoekt Vrouw November at 4: Niet mijn hobby, maar ik doe het allemaal wel, boer zoekt vrouw marit paula, maar ik doe het allemaal wel. Boerinnen Steffi en Michelle en boer Jaap hebben eerste.


Taal en inhoud wijzigen: Feedback. Ons bedrijf, Klein Overeem, kunt u in het dorp Renswoude vinden aan de rand van de provincie Utrecht en Gelderland. Wij verzorgen melkkoeien en stuks jongvee. De melkkoeien lopen los in de stal en mogen zelf bepalen wat ze gaan doen.


Hij moet zijn logees meer vertroetelen en laten weten dat hij blij is dat de vrouwen er zijn. Wim laat de vrouwen vooral praten, wat misschien handig is, gezien de tijd. Qua namen valt er ook al wat te filteren, want Janke Trientsje kan ik niet eens uitspreken, laat staan Wim. Toch staat hij haar blij te woord en blijkt ze indruk achter te laten.


Slim, dat is bij boeren toch altijd een heikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts