donderdag 21 november 2019

Welke kleur past bij bordeaux rood kleding

Hoe je rode kleding kunt combineren, welke tint rood het best bij jou past en wat het effect is van rood , lees hier alles over deze trendkleur! Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper.


Welke kleur past bij bordeaux rood kleding

Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Bij een kleurenanalyse ontdek je welke kleur rood het beste bij jou past. Wil je weten of je mooier bent met warme of met koele roodtinten? Maak dan eens een afspraak voor een kleurenanalyse en ontdek welke kleuren het beste bij jou passen. De kracht van rood in kleding De kleuren in de kleding die iemand draagt, geven een signaal.


Ik vind rood een fantastische kleur en was er al als kind verslaafd aan. In kleding is het de opvallende kleur , voor velen de accent kleur. Vind je het lastig om een goede kleur bij je haar-, oog- of huidskleur te kiezen?


Hier lees je namelijk welke kleur kleding goed bij jou past en waarom. Er zijn drie verschillende kleurtypes die wij zullen bespreken, namelijk: een koele, warme of neutrale kleur. Kleurtype koel wordt ook wel het wintertype. Want welke kleur kleding jou het beste flatteert, heeft alles te maken met de kleur van jouw weelderige bos krullen of modern kort koppie.


En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur. Een mix van blauw en geel geeft groen. Rood en blauw samen geeft violet.


Door geel en rood te mengen, bekom je oranje. Licht of donker toevoegen aan deze kleuren geeft eveneens verschillende kleurresultaten. Eerlijk is eerlijk, knalrood en felroze is ook wel een combinatie die meteen in het oog springt, maar met bordeaux rood en roze maak je jouw outfit net wat subtieler en het staat minstens zo stijlvol.


Met neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs maak je de outfit nóg meer draagbaar. En daarbij is bordeauxrood ook een prachtige winterkleur. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Het gaat erom de kleuren die je gebruikt in je kleding , make-up, haar en accessoires af te stemmen op de kleuren die je van nature hebt. Een kleurenanalyse kan je daarbij helpen.


Hebben jullie suggesties (en eventueel foto's?)? Wanneer staat een kleur je goed en wanneer niet? In mijn oude studentenkamer pasten alles bij elkaar en ik mis nu heel erg het gevoel van thuis komen.


Groen vormt daar zeker geen uitzondering op: emeraldgroen is een topkleur voor roodharigen. Ook olijfgroen, mosgroen en flessengroen zijn goede keuzes. Paars is vaak lastig te combineren met haarkleuren, maar bij rood haar. Sommige combinaties zijn heel stevig en sterk (en zelfs heel dominant), terwijl andere meer verfijnd zijn.


Je kunt de kleurencombinaties verfijder maken door wit (maakt de kleur lichter en zachter) of wat zwart (maakt de kleur donkerder) aan één van de drie kleuren toe te voegen in plaats van bij de echte kleur te blijven. Er is nooit een optie voor normale kleren zonder make-up, zonder kroptops, zonder jurkjes of rokjes, zonder hakken. Bij elkaar horen zijn de kleuren: geel, oranje, rood en bruin.


Of rose, lila, blauw, violet en paars. Toch zou je ook andere kleuren kunnen combineren, omdat de kleur zelf ook al zo verschillend kunnen zijn. Daarom is het ook heel moeilijk te vermelden welke kleuren er nu vloeken. Door te oefenen leer je na verloop van tijd zien of een bepaalde kleur goed match met de andere kleuren die je uit hebt gekozen. Je zult dan immers steeds meer oog krijgen voor de effecten die een bepaalde kleur op het geheel kan hebben.


Welke kleur past bij bordeaux rood kleding

Je kunt dan zonder problemen kleding gaan combineren zonder dat je er overdreven uit gaat zien. Hij of zij kent de kneepjes van het vak, dus ga zeker niet zelf experimenteren met extreme kleurveranderingen. De kans is groot dat je je haar beschadigt én dat je eindigt met een kleur waarmee je niet tevreden bent.


Welk kapsel past bij de vorm van jouw gezicht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts