donderdag 14 november 2019

Welke kleur past bij grijs

Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Pas de kleur van je kleding aan als je haar grijs wordt. Als je hebt besloten je haar grijs te laten worden en niet meer te verven, dan kunnen er opeens andere kleuren zijn die beter staan terwijl kleuren die je graag droeg je juist minder goed staan. Bij het combineren van grijs heb je eigenlijk twee opties: ofwel kies je om een grijze tint te combineren met een felle kleur , op die manier zal je een levendige en trendy ruimte creëren. Ofwel kies je om met allerhande verschillende tinten grijs te gaan werken.


Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Kijk naar de binnenkant van je polsen en vergelijk die eens met die van je vrienden. Dan zie je het verschil beter.


Bij sommige mensen zie je goed de blauwige aders (koele huid), bij andere zie je dat de huid wat gelig is (warme huid). Als je mij om advies zou vragen zonder dat ik de ruimte heb gezien is het eigenlijk nauwelijks mogelijk de juiste kleur grijs te noemen. Vandaag is grijs echter helemaal in. Deze neutrale kleur staat immers garant voor een geraffineerd en elegant effect en doet de andere kleuren stralen.


Welke kleur past bij grijs

Hij moet je gezicht een gezonde gloed geven én moet je een glimlach ontlokken. En de enige manier om er achter te komen welke kleuren dat magische effect hebben is te experimenteren. De beste kleuren bij grijs haar. Zodra we ons haar niet meer kleuren en grijs worden slaat de paniek toe. Heb je nu nog een warme bruine kleur haar of een andere warme kleur haar, dan heb je mogelijk kleding in je kast hangen met kleuren die niet zo goed passen bij je toekomstige ‘koele grijze look’.


Grijs is een koele kleur. Kleuren die over het algemeen mooi staan bij grijs haar zijn koele kleuren als lila, fuchsia, roze, lavendel en pruimkleur. Het is mooi om de kleur van je haar terug te laten komen in je kleding, dus grijs is een heel mooie kleur om vanaf nu te dragen (in allerlei tinten).


Welke kleur past bij grijs

Combineer deze vooral met zilveren in plaats van gouden sieraden zodat je nog meer eenheid creëert. Er zijn talloze tinten en varianten, maar laten we bij de basis beginnen. Het is handig om vooraf te weten wat een bepaalde kleur met je ruimte doet. Als je een statement wilt maken, kies dan de meest pure variant van de kleur.


Jouw ideale kleur zal wel dicht bij jouw oorspronkelijke kleur liggen. Kies voor een lichtere haarkleur als je grijs wordt. Ook al zien we veel grijs haar in modelan niet iedereen is al toe aan een grijze coupe als je haar natuurlijk grijs begint te worden. Soms zien we het zelfs als een ietwat saaie kleur.


Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie. De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs. Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers. Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes.


Wanneer je toe bent aan een nieuwe bril en op zoek bent naar een leuk montuur dan in het slim om rekening te houden met de vorm van je gezicht. Het vinden van de perfecte bril kan namelijk best wel lastig zijn. De vraag is dan ook vaak: welke kleur past bij grijze vloer? Maar welke bril past bij mij? Als je een lichte kleur vloer hebt, dan kun je vrijwel alle kleuren gebruiken omdat grijs vrij neutraal is.


Welke kleur past bij grijs

Indien je grijze vloer donkerder is, dan kan een kleurcombinatie met felle kleuren erg mooi worden. Wil jij graag wat meer kleur in je garderobe? In zo’n geval is het handig om eerst te bepalen of je huid een warme, koele of neutrale kleur heeft. Donkergroen is de kleur van dit moment.


De winkels hangen vol met items in deze kleur. Door een kleurenanalyse aan de hand van seizoenen kun je erachter komen. Doordat er zoveel grijs tinten te krijgen zijn, is het juist moeilijk om de kleur te vinden die in jouw interieur past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts