vrijdag 22 november 2019

Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt

WAT zeg ik tegen een vrouw die ik leuk vindt , wat moet ik tegen haar moet zeggen? Hoe vaak is je avond geëindigd zonder dat je de moed hebt gehad om een gesprek met een vrouw aan te gaan? Je krijgt door de friendzone alle tijd om haar te beoordelen. En om te zien of ze niet stiekem een ontzettende drama queen is die je liever kwijt dan rijk bent.


In deze video vertel ik wat jongens doen als ze jou leuk vinden! Vergeet niet een duimpje omhoog te doen op deze video en te abonneren op mijn kanaal! Vandaag leer je precies (met voorbeeld zinnen) wat vrouwen leuk vinden om te horen. Of je een man überhaupt moet vertellen dat je hem leuk vindt – en wat goede en slechte momenten hiervoor zijn. Waarom je er niet vanuit kunt gaan dat als je dit tegen een man zegt, hij meteen begint te juichen ( ook al vindt hij je heel leuk ). Een leuke man neemt namelijk geen genoegen met een vrouw die neemt wat ze kan krijgen.


Hij wil een vrouw die weet wat ze zoekt in een man. Soort zoekt soort” Als jij ter sprake brengt wat je aantrekkelijk vindt in een man – ook al noem je een waslijst aan kwaliteiten op waarover hij beschikt – dan komt dit heel sterk over. Als ze je niet leuk vindt , dan is dat prima, want je vindt wel iemand die jou leuk vindt om wie jij bent.


Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt

Ben je wanhopig, zoek dan een meisje op school die jij er leuk uit vindt zien, vraag haar mee uit eten, leer haar kennen, vraag haar om met je te trouwen en klaar is kees. Wat te zeggen tegen je crush, vriendin, lief of iemand die je leuk vindt. Doe er je voordeel mee. Maak er leuke en zweterige nachten van, vol orgasmisch gebrul en bedden die uit elkaar vallen.


Plaats hem in de reacties, ik lees ze altijd. Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt ? Afgelopen zondag (vaker krijg ik mails van mensen op zondag, vervelen jullie je dan of zo?) kreeg ik een mail van Berend. Berend vroeg zich af, wat hij mij moest nadat hij vrouwen geopend heeft. Een uitstraling die jij zelf heel makkelijk een handje kunt helpen door gewoon te doen wat je man moet doen en te proberen wat een vrouw verwacht dat een man zal proberen.


In een aantal tips verderop leg ik je exact uit hoe je dit het beste kunt doen, zonder dat je de gedachte bij haar opwekt dat je haar niet leuk vindt. Wees enthousiast als je ‘ die iemand’ weer tegenkomt of ontmoet. Laat merken dat je het leuk vindt dat hij of zij er is. Begin een gesprek en lach om zijn of haar grapjes.


Is je favoriete persoon jarig of heeft hij of zij een andere gelegenheid om iets te vieren, stuur dan een kaart, bloemen of (bak) wat lekkers. Er zijn een aantal dingen die geen enkele man wil horen…. Sterker nog: er zijn bepaalde dingen die voor een man als een rode lap op een stier werken. Als er iets aantrekkelijk is voor mannen, dan is het wel een vrouw die lacht. Het mag de lach zijn die je geeft als je een leuke grap hoort.


Maar in alle andere situaties vinden we het ook leuk als je een lach op je gezicht hebt. We gaan er automatisch vanuit dat je aardig bent. Daarmee straal je positiviteit uit. Je staat met een meisje of vrouw te praten, en je weet niet wat je moet zeggen. Veel mannen hebben last van dit ‘probleem’, en vinden het vervelend dat ze niet weten wat ze moeten zeggen.


In dit artikel zal ik jou precies vertellen wat je tegen een meisje of vrouw kunt zeggen, om zo haar interesse te behouden. Als een vrouw met haar voeten naar jou gericht is. Dit kan zittend aan tafel, maar ook staand in de kroeg. Dan is dat een duidelijk signaal dat ze je wel ziet zitten.


Wat zeg je tegen een vrouw die je leuk vindt

Of in ieder geval weet je dat ze het leuk vindt om bij jou te zijn. Want ze wil voorlopig nog niet weg. Wat doet een hond als hij zich onderwerpt aan de roedelleider.


Signalen dat zij je leuk vindt Wanneer vindt een meisje je leuk ? Vrouwen laten op verschillende manieren zien dat zij een man leuk vinden. Als je goed let op haar lichaamstaal, haar gedrag, wat ze zegt en let op haar vriendinnen, kun je erachter komen of ze interesse in je heeft. Soms ontmoet je een vrouw die je al snel leuker vindt dan gewoon leuk en die bepaalde gevoelens bij je losmaakt.


Als zoiets je gebeurt, dan hoop je uiteraard dat het wederzijds is. Menig man probeert daar achter te komen door een vrouw te vertellen wat hij voor haar voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts