donderdag 22 november 2018

Woordenlijst groep 4

Schrijf op wat je hoort. Week Zeg hardop het woord. Hier oefen je je woordpakket met leuke spelletjes! Oefen online, genereer werkbladen, speel een spelletje of flits de woorden van de week.


Woordenlijst groep 4

Al deze mogelijkheden en meer zijn verwerkt in de spellingspagina van de methode Staal. Bekijk alle woordpakketten of kies hieronder gelijk uw groep. Bij deze woorden kun je de ee, oo en eu niet zo goed horen. Ik heb dit gedaan in leescircuits, waarbij ouders dit onderdeel ondersteunden.


De ouders hielden de tijd bij met een zandloper of op hun telefoon. Terwijl een ander leest, lezen zij mee. Maak rijmwoorden met woorden uit de oefenwoorden. Om goed te kunnen spellen, is het noodzakelijk dat je kind bij aanvang van groep een aantal vaardigheden beheerst. Spelling groep 3: de voorbereiding in groep en 2. Het gaat om het volgende: 1. Deze race leesbladen woordrijtjes stimuleren het lezen van woordrijtjes op tempo.


De leesbladen hebben elk een andere leesmoeilijkheid. Ook niet te missen tips en uitleg. De woorden hieronder voor groep bestaan uit elementaire woorden. Ieder kind in groep moet deze kennen.


Ze vormen het fundament voor de opbouw van de woordenschat. Op deze pagina worden frames gebruikt, maar uw browser ondersteunt geen frames. De drieminutentoets, ook wel DMT genoem meet hoe nauwkeurig en hoe snel je kind kan lezen door te tellen hoeveel losse woorden het binnen drie minuten leest.


Woordenlijst groep 4

Lees hier bij Heutink voor Thuis verder hoe de drieminutentoets werkt. Hoewel ze van een andere methode zijn dan wij op school gebruiken, kunt u de lijsten goed gebruiken om bij uw zoon of dochter thuis een dictee af te nemen. Klik links op het niveau waarmee je wilt oefenen, kies een woordenlijst uit dat niveau, dan verschijnt het oefenschermpje.


Let op: Sluit het oefenschermpje voordat je weer een andere woordenlijst aanklikt. Basisschool CBS De Zeester Marknesse. Leesteksten op AVI-niveau (met woordenlijst ) Leesversneller, blijf de auto voor! Uitleg: Klik telkens op het vraagteken achter de A, B of C. Je kunt telkens kiezen uit antwoorden.


Groep Groep Groep Groep Groep Verder oefenen. Welkom op Cito-oefenen. In tegenstelling tot Squla en andere oefensites is oefenen op deze website namelijk helemaal gratis! Als u de links op deze pagina volgt, krijg u steeds een woordenlijst. Deze woorden kunnen gebruikt worden om te oefenen met leren lezen.


Er is steeds precies aangegeven wat voor woorden op een woordenlijst voorkomen. Dit zijn begrijpend lezen groep werkbladen die de kinderen zelf kunnen lezen en vragen over kunnen beantwoorden. Het zijn leuke verhaaltjes die aansluiten bij de verschillende thema’s. De verhaaltjes zijn uiteraard ook geschikt voor vlotte lezers van groep of als extra oefening in groep 5. De kinderen van groep krijgen elke dag een dictee.


Woordenlijst groep 4

Dit dictee is er voor bedoeld om de woorden die bij spelling aan bod komen te oefenen. Het is daarom van belang dat ze deze woorden ook thuis oefenen en leren. De bekende = Iemand die je kent.


De boezemvriend = De vriend met wie je het meeste speelt. Tegenstellingen Synoniemen Woordenschat 2. Taal groep - Woordenschat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts