maandag 19 november 2018

Kinderbijslag bereken

Met de Groeipakket calculator bereken je zelf hoeveel je krijgt. Want elk kind krijgt een Groeipakket op maat van dat kind en het gezin waarin het opgroeit. Bereken hier de kinderbijslag waar je recht op hebt ! Dan ontvang je voor hen de nieuwe bedragen van het Groeipakket. Ook kinderen die nooit eerder kinderbijslag in België ontvingen of na een onderbreking opnieuw recht hebben op kinderbijslag , krijgen de nieuwe bedragen van het Groeipakket.


U kunt hier berekenen welke kinderbijslag u wanneer kunt verwachten, de eerstkomende uitbetaling en de daaropvolgende jaren. In de berekening wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. U voert de geboortedatum in voor elk van uw kinderen (jonger dan jaar), waarna er berekend wordt wat de kinderbijslag nu zal zijn en de jaren. Hoeveel kinderbijslag krijgt u? Als uw kind jaar wordt, krijgt u meer kinderbijslag. De kinderbijslag gaat opnieuw omhoog als uw kind jaar wordt.


Wij betalen de kinderbijslag na afloop van het kwartaal. Dan blijf je voor jouw kindje(s) hetzelfde bedrag gewoon verder ontvangen. Je hoeft dus geen aparte aanvraag te doen.


Naast het kraamgeld maakt kinderbijslag deel uit van de ‘gezinsbijslag’. Wie heeft recht op kinderbijslag ? Je kunt zelf de kinderbijslag berekenen, zodat je weet waar je op kunt rekenen en de kosten niet te hoog op hoeven lopen. Je kunt hier over alle jaren de kinderbijslag berekenen. Voor je de kinderbijslag berekent, kijk je best eerst of je recht hebt op kinderbijslag.


Heb je recht op kinderbijslag ? Het bedrag dat je krijgt, is voor iedere ouder en ieder kind anders. Met onze online tool kan je de bijslag vanzelf laten berekenen. Zit je met een vraag over jouw kinderbijslag ? Uitbetaling eerste kinderbijslag. Houd er rekening mee dat het gaat om een inschatting.


Kinderbijslag bij co-ouderschap. De uitbetaling van de kinderbijslag verschilt van regio tot regio. Kies de regio waar je kind is gedomicilieerd. Als kersverse mama, recente papa of ervaren ouder besteed je je tijd het liefst zo nuttig mogelijk.


Daarom neemt Infino je administratieve rompslomp van je over. Zodat jij meer tijd kan besteden aan jouw kind. Ontdek voor jezelf wat Infino voor jou en je gezin kan betekenen.


Kinderbijslag bereken

Elk kind heeft recht op een Groeipakket. Je kiest zelf je uitbetaler. Veranderen kan na jaar. Per januari en juli kunnen de bedragen voor kinderbijslag licht aangepast worden in elke leeftijdscategorie. Met de kinderbijslag betaalt de overheid mee aan de kosten die horen bij de opvoeding van een kind.


Woont of werkt u in Nederland en heeft u kinderen jonger dan jaar, dan krijgt u waarschijnlijk kinderbijslag. U ontvangt de kinderbijslag van de SVB. Om recht te hebben op kinderbijslag mag je kind niet buiten België studeren of gedomicilieerd zijn.


Kinderbijslag bereken

Wij zijn de Vlaamse overheidsdienst die het Groeipakket, de nieuwe Vlaamse kinderbijslag , uitbetaalt. Vlaanderen zijn vandaag al FONS. Ook voor jouw gezin dragen we graag zorg. Als overheidsdienst waren we van dichtbij betrokken bij het ontstaan van de nieuwe Groeipakketregeling.


Het is overigens wel zo dat de banken verplicht zijn om de uitbetaling van de kinderbijslag direct op dezelfde dag door te voeren. U krijgt dan minder of geen kinderbijslag , en dus ook minder of geen kindgebonden budget. In de proefberekening is hier geen rekening mee gehouden.


Deze pagina opent in een nieuw venster. Wil je graag weten hoeveel kinderbijslag jij in jouw specifieke situatie zal ontvangen? Met deze handige rekentool kan je het zelf. Ook u bent waarschijnlijk weer overstelpt met nieuwsbrieven over Prinsjesdag, het is alleen nog wachten op de Prinsjesdag-mail van uw plaatselijke supermarkt. U vraagt kinderbijslag aan bij het kinderbijslagfonds verbonden aan het sociaal verzekeringsfonds waarbij u bent aangesloten.


Bent u aangesloten bij de Nationale Hulpkas van het RSVZ? Dan vraagt u kinderbijslag aan bij het Federaal agentschap voor de kinderbijslag (Famifed). Onze beproefde online rekenmodule, ontwikkeld in samenwerking met de Gezinsbon wordt zowel door particulieren als advocaten, bemiddelaars en notarissen gebruikt. Votre enfant habite à Bruxelles ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts