maandag 12 november 2018

Telefoonnummer blokkeren iphone

Daarvoor kon je eigenlijk niet iemand te blokkeren , behalve via een jailbreak of andere ingewikkelde manier. In de nieuwere versies van iOS is het echter zo gepiept. Om een telefoonnummer te blokkeren moet deze niet aanwezig zijn in je contacten en kun je dus op basis van het nummer deze blokkeren. Anonieme nummers kunnen helaas nog niet worden geblokkeerd.


Telefoonnummer blokkeren iphone

Gelukkig kun je op deze manier wel de irritante bellers uit vreemde landen blokkeren. U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. Goede voorbeelden zijn bijvoorbeeld de app Call Bliss of de app CIA. Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt. Druk onderaan op ‘Recent’.


Zoek het telefoonnummer op dat je wil blokkeren en druk rechts daarvan op het ‘I’-knopje. Het is een mobiele telefoon, een mediaplayer, een foto- en videocamera en een internet- en e-mailapparaat ineen. Uitgaande nummers blokkeren. Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap.


Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Dan kunt u het telefoonnummer in uw toestel als volgt blokkeren. Tik op Blokkeer deze beller. De beller kan je nu niet meer bereiken.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Een telefoonnummer blokkeren op Android is vrij simpel. Telefoonnummers blokkeren op Android.


Zo af en toe is het nodig om een telefoonnummer te blokkeren. Dat kan, al wat u hoeft te doen is het telefoonnummer van de persoon in kwestie toevoegen aan de blokkeringslijst. Stap 2: Ga naar Contacten en tik op de naam van het contact in kwestie. Dan kunnen we alleen alle oproepen van anonieme nummers blokkeren.


Opgelet: je krijgt dan geen oproepen meer van bedrijven die met een telefooncentrale werken, zoals je ziekenfonds, je elektriciteitsleverancier of andere handige diensten. In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt. Er zijn veel mensen die niet weten dat je telefoonnummers kunt blokkeren op iOS. Erg handig als je wordt lastiggevallen of gestalkt door bepaalde mensen.


Dankzij de blokkeerfunctie. In eerdere versies van iOS was het behoorlijk lastig om een nummer te blokkeren , maar niet onmogelijk. Het onprettige was echter dat je een telefoonnummer moest toevoegen aan je lijst met Contactpersonen om het te kunnen blokkeren , en dat is nu juist niet de bedoeling.


Heb je telefonische overlast op je vaste nummer en wil je een telefoonnummer blokkeren ? Bekijk de oplossingen, of laat een onderzoek instellen door KPN. Ga daarvoor naar je telefoon-app druk op ‘Recent’ en zoek het betreffende nummer op. Nu ga je weer naar ‘Recent’ en kiest het contact dat je wilt. Een nummer blokkeren op je mobiel. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes.


Telefoonnummer blokkeren iphone

Als je af wilt komen van deze telefoontjes, dan zijn er verschillende. Het is haast niet mogelijk om anonieme nummers te blokkeren in je toestel. De volgende informatie kwam ik tegen op deze website: Er zijn wat apps waarmee je anonieme nummers zou kunnen blokkeren , alleen zijn die vrij dubieus. Er is echter wel een workaround. Zo kun je jouw telefoon op ‘Niet storen’ zetten.


Het blokkeren van een telefoonnummer werkt op elke telefoon anders. Anders kun je je toestel niet aanmelden. Werkt je toestel niet meer? Zoek het nummer op dat je wil blokkeren en druk aan de rechterkant op het informatie (i) knop. Scroll omlaag en druk vervolgens op ‘blokkeer deze beller’.


Helaas zitten hier de meeste mensen niet op te wachten en nemen ze vaak de telefoon niet op. Bedenk dus goed of je dit wel wil inschakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts