vrijdag 16 november 2018

Negatieve spanning in relatie

Negatieve spanning in relatie

Sta regelmatig stil bij de momenten waarop in de relatie negatieve gevoelens omhoog komen. Negatieve gedachtes leiden tot stress en spanning en negatief gedrag. Die negatieve gedachtes veranderen is een proces van bewustwordi.


Negatieve spanning in relatie

Net zoals negatieve gevoelens zorgen positieve gevoelens voor spanning in je lichaam. Dit is het gevoel van opwinding en blije spanning wat je ervaart. Als je vervolgens lang gaat praten over je gevoelens, dan raak je deze spanning kwijt omdat je deze kan uiten. Ik en mijn vrouw zijn jaar bij elkaar waarvan jaar getrouwd en we hebben een zoontje van en half nu gaat het de laaste half jaar niet zo goed tussen ons ze weet momenteel niet op wat voor manier ze van me houdt we zitten nu in relatie therapie en we hebben een time out van maanden dus ik ben ergens anders en ik geef haar zoveel mogelijk rust kunnen haar gevoelens weer.


De giftige relatie tussen ouders overleven. Af en toe dragen beide leden van de relatie bij aan de toxische relatie. Er zijn mensen die niet in staat zijn om een stabiele psychologische en emotionele omgeving op te bouwen. Ze worden gekarakteriseerd door dat heen-en-weer waarin affectie en agressie, nabijheid en wreedheid een uiterst. Ik heb een kortstondige relatie gehad met iemand die ik erg apprecieer, waardeer, kortom graag zie.


Negatieve spanning in relatie

Voor we eraan begonnen hing er wel al een tijdje spanning in de lucht en hoewel ik in het begin afstand hiel voelde ik wel dat ik mij begon open te stellen en dat ik de kans zou wagen. Dat is er ook gebeur we zijn een relatie begonnen. De relatie tussen werkeisen, energiebronnen, spanning en werkplezier: een kwestie van leeftijd? Een ander onderdeel van de sessies zal gaan over hoe je de stress en spanningen kunt voorkomen. Met beide partners kijken we naar wat er is gebeur waardoor de stressvolle situatie is ontstaan.


Spanning in je hoof spanning in je lichaam. Je verstand en je gedachten zeggen constant dat je ergens naar toe moet (naar de gewenste situatie) en dat geeft constant spanning. Je jaagt naar de toekomst, waar het beter is. Stress kan heel ruim worden omschreven als een reactie op elke prikkel of conditie die spanning veroorzaakt, maar ook in engere zin als een reactie op een negatieve of aversieve prikkel.


Positieve en negatieve spanning 16. Vertrouwen in elkaar 19. Partnergevoel en partnerliefde 20. De gevoelens voor je partner 20. Communicatie als olie in de relatiemotor 23.


Relatieonderhoud en inspectie 24. Erkennen van relatieproblemen 27. Meestal kom je er niet veel verder mee, en zitten ze je alleen maar in de weg. Hoe kom je er dus snel vanaf?


Achter je negatieve gedachten en gevoelens gaat veel psychologisch gedoe schuil. Sociale angst vloeit voort uit negatieve gedachten en een ongemakkelijk gevoel. In het begin van een relatie is alles vaak een en al liefde, passie en een verlangen om samen tijd door te brengen. We verlangen ernaar om van alles over die andere persoon te leren omdat we het gevoel hebben dat hoe meer we weten, hoe leuker we hem zullen vinden.


Elke ( negatieve of aversieve) prikkel of conditie die spanning veroorzaakt, is in theorie stressvol. Als een conflict niet uitgepraat of aangepakt wordt, kan het leiden tot negativiteit. En dat heeft een invloed op jullie welzijn en dat van jullie relatie. Maar ook jullie kinderen kunnen er een negatieve invloed van ondervinden.


Probeer in dat geval samen te zoeken naar nieuwe manieren om pret, energie en opwinding in je relatie te brengen. De overige vlakken van de tetraëder vallen samen met de vlakken van het x-, y-, z-assenstelsel. Gevraagd wordt om een relatie te leggen tussen de spanningen op deze drie vlakken en de willekeurige spanning op het oppervlak A dat een uitwendige eenheidsnormaal n heeft zoals is aangegeven in de figuur.


Het verzint redenen om te mogen blijven bij de ander. Deze spanning is onprettig en om hier minder last van te hebben, heeft onze geest een trucje. Hij of zij bedoelt het niet zo, heeft een drukke baan, of een moeizame jeugd geha of nog beter: niemand snap hem of haar maar jij wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts