vrijdag 23 november 2018

Ongeval nieuws antwerpen

Ongeval nieuws antwerpen

Antwerpen , de randgemeenten, Kempen en regio Mechelen. En dat biedt heel wat mogelijkheden. Bij een ongeval met een tram is deze dinsdagavond laat ontspoord. Over de oorzaak is nog niets bekend , wel is de tram. De burgemeester van Wijnegem had net begin deze week de goedkeuring voor trajectcontrole op de Houtlaan , hij roept wel op tot gezond verstand en het gaspedaal nooit te diep in te duwen.


Aangereden fietser blijkt gezocht: na ongeval meteen naar gevangenis. Lees het nieuws van vandaag op het moment dat het zich voordoet - Altijd het Nieuws Heet Van De Naald op HLN. De bestuurster werd naar het ziekenhuis gebracht. Onze redactie en medewerkers zijn actief binnen de sector of hebben ervaring, en zetten zich belangeloos in. Ze is niet in levensgevaar.


Een combi van de Antwerpse politie botste er met een vuilniswagen ter hoogte van Spoor Oost. Daarbij liet een arbeider het leven en raakte een andere zwaargewond. De man kwam ten val, maar hoefde naar eigen zeggen geen verzorging en wandelde weg van de plaats van het ongeval. De politie kon ter hoogte van de Marnixplaats de fietser treffen.


Het Antwerpse stadsbestuur gaat op zoek naar 5gezinnen, om honderd dagen lang minder afval te produceren. Onder de noemer ‘FC Minder Afval’ wil de stad mensen ertoe aanzetten bewuster om te gaan met wat ze weggooien. Schepen Fons Duchateau doet zelf ook mee aan het beperken van afval, zegt hij. Meer in het ATV- nieuws en online. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.


Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nrnieuwssite in België, HLN. Een auto was er ingereden op een vrachtwagen.


Een wagen van de Antwerpse politie botste er ten hoogte van Spoor Oost met een vuilniskar. Aan de rotonde in Wommelgem is om iets over uur deze ochtend een tram van lijn gekanteld. Eerder op de dag gebeurde ook al een ongeval tussen een tram en een bus in Deurne.


Een tram die uit twee delen bestaat, kwam deze ochtend in de problemen. Bij het ongeval viel één dodelijk slachtoffer te betreuren, een 39-jarige man uit Stabroek. Zijn broer (43) uit Schoten verkeert in levensgevaar. Een zwaar ongeval op de Eheeft maandagnamiddag het leven gekost aan twee chauffeurs. De brandweer moest twee lichamen uit de.


Ongeval nieuws antwerpen

Sint-Niklaas AA Gent-speler Laurent Depoitre pleegt vluchtmisdrijf na nachtelijk ongeval. Het gaat om de bestuurders van twee voertuigen. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat een van. Op de Antwerpse ring zijn gisteravond laat twee mensen zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval.


Even voor middernacht botste een bestelwagen op de achterkant van een vrachtwagen. Volgens de politie moesten tien personen afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Niemand verkeert in levensgevaar, zegt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie aan VTM NIEUWS.


Het verkeer komende van Luik, Brussel of Gent dat richting Nederland wil, wordt aangeraden om richting Eindhoven te rijden. Voor de afhandeling van het ongeval werden drie rijstroken afgesloten. Vanop de Ebedraagt de verliestijd een uur, vanop de Agaat het om minuten.


Dat is ook goed nieuws voor de sportclubs die de ijsbaan gebruiken, zoals. Daarbij zijn twee dodelijke slachtoffers te betreuren. Dat bevestigt de federale politie aan VTM NIEUWS. Overdag is de Agewoon open.


Ongeval nieuws antwerpen

Het VRT NWS nieuws : betrouwbaar, helder en prikkelend. Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts