woensdag 14 november 2018

Werkoverhemd korte mouw

Werkoverhemd korte mouw

BEVAZET is de specialist als het gaat om werkoverhemden en andere bedrijfskleding. Dit zijn basic modellen van diverse grote merken, die bekend staan om hun kwaliteit. Werkoverhemden KM - korte mouw Bij werkoverhemden. Elk overhemd onderscheidt zich qua pasvorm, kleur of stofkwaliteit zodat er altijd een perfect overhemd voor u tussen zit. En met de uitgebreide keuze herenoverhemden op wehkamp vind je zeker een model dat bij je past.


Want ook feestelijke overhemden met korte mouw zijn er genoeg! Wij zijn blij, dat u de workwear-wereld van engelbert strauss bezoekt! Let erop, dat alleen leveringen binnen Nederland mogelijk zijn. We accepteren uw bestelling met de leveringsmogelijkheid in uw land graag in de onlineshop Duitsland. Op deze pagina vind je alle overhemden van de beste merken met een korte mouw (ook wel half sleeve of short sleeve).


Een korte mouwen overhemd is ideaal om te dragen bij warmer weer of indien je veel moet bewegen. Ontvang binnen dag een offerte voor het bedrukken of borduren. Dit Tricorp werkoverhemd heeft een korte mouw en twee borstzakken.


Werkoverhemd korte mouw

Het werkoverhemd bestaat uit katoen en polyester. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn. Dankzij al die verschillende pasvormen, patronen en designs van de herenhemden met korte mouwen bij bonprix. Bekijk nu de laagste prijs voor Korte mouw overhemd. De toepassing van gekamd katoen in dit degelijke overhemd zorgt voor een hoog draagcomfort. De toevoeging van polyesther maakt dat het overhemd slijtvast is en dat kleuren lang helder blijven.


Met zomerse temperaturen is het fijner om een werkoverhemd met korte mouwen te dragen, zo zie je er nog steeds goed verzorgd uit, maar wel naar de temperaturen buiten. Groot assortiment bedrijfskleding Advies op maat Bestel online bij Ten Kate Textiel JavaScript seems to be disabled in your browser. Dames werkoverhemd Lady Line korte mouw blauw uit onze Lady Line collectie.


Werkhemd Korte Mouw Basis Verbeterde pasvorm! Vaak richting het warme weer zijn deze overhemden ideaal. Deze degelijke werkhemden danken hun hoge draagcomfort aan het gebruik van gekamd katoen in de mix. Deze garens werden bovendien duurzaam gewonnen uit de recycling van PET-flessen.


Je kunt het overhemd met korte mouwen even gemakkelijk naar je werk dragen als op de golfbaan of tijdens een ontspannen boswandeling. Heb je geen zin om lange mouwen onder je colbert te dragen? Dan geven casual overhemden met korte mouw je alle comfort die je zoekt, terwijl je toch een serieuze indruk maakt.


Voorzien van borstzakken - Voorzien van schouder epaulethouders Stevig en slijtvast overhem ideaal voor diverse werkzaamheden. Mail uw logo voor een offerte. Voor wie het nog niet wist, of het nog niet opgevallen was, maar army is dé kleur van dit jaar.


Werkoverhemd korte mouw

Wees de eerste om dit product te beoordelen € € 3€ 2excl. De overhemden met korte mouwen worden gemaakt van stof in verschillende diktes. U kunt een klassiek werkoverhemd vinden van een slijtvast materiaal met ruime pasvorm, maar bijvoorbeeld ook lichte overhemden die oxford of poplin zijn geweven.


Oxford is een ongelofelijk zachte en sterke manier van weven die het overhemd een wat grovere structuur. Producten getagd met werk overhemd. Overhemd Twill met korte mouw. OLYMP overhemden met korte mouw. OHK1is een overhemd van Tricorp.


Trend Kleding voor uw bediening van Denim Denim Styles van JOBELINE. De hoge weerstand in combinatie met het aangename draagcomfort maakt denim de perfecte werkkleding voor uw hele team - van de keuken tot in de bediening. De pilot overhemden zijn leverbaar met lange en met korte mouwen en gemaakt van duurzame stoffen.


Ze blijven daardoor lang in perfecte staat, zodat uw personeel uitstraalt wat u voor ogen heeft. Wij verkopen verschillende merken. De stof is van 1 katoen.


Goede vochtopname en een prachtige afwerking. Al deze shirts zijn recht gesneden voor een optimale pasvorm. Verkrijgbaar in trendy, uni kleuren en klassieke uitvoeringen.


Vind nieuwe stijlvolle overhemden online bij OTTO Hier vind je o. Italiaanse overhemden Met casual overhemden, witte overhemden, zakelijke overhemden, denim overhemden en meer In alle kleuren en maten Jouw blouses shop je online bij OTTO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts